Salernitana – Spezia 1:0 (kon.) | AC Miláno – Monza 4:1 (kon.) | Fiorentina – Inter 3:4 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
3:4 (1:2)
Inter Miláno
cz Sobota 22.10.2022, 20:45 • Stadio Artemio Franchi, Florencie • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
    90+5. Henrich MCHITARJAN - 3:4
     
    90+5
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak tohle je naprosto neskutečné, neboť Nerazzurri si odvezou tři body! Edin Džeko vyhrál souboj ve středu hrací plochy s Milenkovičem a posunul míč na Barellu, který hledal na levé straně HENRICHA MCHITARJANA, kterého při odkopu trefil Lorenzo Venuti! Asistence: Nicoló Barella.
    90. Luka JOVIĆ - 3:3
     
    90
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno na 3:3! Aleksa Terzić poslal centr z rohu do vápna na hlavu Nikoly Milenkoviče a posléze z otočky zakončil z voleje LUKA JOVIĆ, jenž se odpoutal od Stefana de Vrije. Henrich Mchitarjan chtěl na brankové čáře odkopnout balón, ale míč mu pouze sjel po kopačce.
    73. Lautaro MARTÍNEZ - 2:3
     
    73
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu! K pokutovému kopu se postavil LAUTARO MARTÍNEZ, který zakončil razantně do pravé části branky, zatímco gólman Terracciano skočil na druhou stranu.
    60. Jonathan IKONÉ - 2:2
     
    60
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Přesně po hodině utkání je srovnáno na 2:2! JONATHAN IKONÉ dostal míč na pravé křídlo a posléze zakončil famózně do levé šibenice, kdy míč ještě škrtnul o břevno. Asistence: Christian Kouamé.
    33. Arthur CABRAL - 1:2
     
    33
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil ARTHUR CABRAL, který si počkal na pohyb brankáře a s velkým přehledem zakončil do pravé části branky, zatímco gólman Onana šel na druhou stranu.
    15. Lautaro MARTÍNEZ - 0:2
     
    15
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A je to 2:0 pro hosty! LAUTARO MARTÍNEZ se skvěle dostal přes jeho jmenovníka Lucase Martíneze a zakončil excelentně k pravé tyči. Produktivita Interu je v dnešním zápase fantastická.
    2. Nicoló BARELLA - 0:1
     
    2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí se dopustili další chyby, kterou už Nerazzurri potrestali! Lautaro Martínez se dostal k balónu v útočné třetině hrací plochy a skvělou přihrávkou dostala NICOLÓ BARELLU do velké šance, se kterou si hostující hráč poradil a zakončil k levé tyči. Asistence: Lautaro Martínez.

    Michal Raška

    Góly: 33. Cabral (pen.), 60. Ikoné (Kouamé), 90. Jović – 2. Barella (La. Martínez), 15. La. Martínez, 73. La. Martínez (pen.), 90+5. Mchitarjan (Barella)

    Karty:   35. Bonaventura (FIO), 38. Dodô (FIO), 54. Amrabat (FIO), 79. Milenković (FIO) – 35. Acerbi (INM), 39. Simone Inzaghi (trenér) (INM), 56. Barella (INM), 89. Dumfries (INM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 4:1. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:14.
    ACF Fiorentina: P. Terracciano – Dodô (83. Venuti), Lu. Martínez, Milenković, Biraghi (C) (83. Terzić) – González (9. Ikoné), Amrabat (83. Barák), Duncan (53. Jović), Kouamé – Bonaventura – Cabral.
    Náhradníci: Cerofolini, Gollini – Bianco, Igor, Maleh, Mandragora, Saponara, Ranieri, Żurkowski.

    Tréner: Vincenzo Italiano

    Inter Miláno: Onana – Škriniar (C), de Vrij, Acerbi – Darmian (67. Dumfries), Barella, Çalhanoğlu, Mchitarjan, Dimarco (67. Gosens) – Correa (63. Džeko), La. Martínez (85. Bellanova).
    Náhradníci: Cordaz, Handanovič – A. Bastoni, Asllani, V. Carboni, D'Ambrosio, Zanotti, Stanković.

    Tréner: Simone Inzaghi

    Rozhodca: Valeri – Preti, Di Iorio