NJ Devils – Anaheim 4:2 (kon.) | Ottawa – Boston 7:5 (kon.) | Columbus – Vancouver 4:3 (po pr.)
Tampa Bay – Philadelphia 2:3 (kon.) | NY Islanders – San Jose 5:2 (kon.) | Calgary – Vegas 3:2 (kon.)
Edmonton – Buffalo 2:4 (kon.) | Nashville – LA Kings 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Nashville Predators
3:4 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 19.10.2022, 03:30 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 33 – 35 | Přesilová hra: 0/5 – 1/8 | Trestné minuty: 18 – 12

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Juuse Saros (NSH) – 32 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,4 %, odchytal 64:51
    Cal Petersen (LAK) – 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9 %, odchytal 65:00

    Tři hvězdy utkání
    1. Gabriel Vilardi (LAK) – 1+1
    2. Mikael Granlund (NSH) – 0+2
    3. Matt Roy (LAK) – 2+0 (06:35:17)
     
    Nashville vstupovat navzdory velkému počtu vyloučení do třetí části s dvoubrankovým vedením, to ovšem dokázal smazat dvougólový Matt Roy a Kings čekalo podruhé v řadě prodloužení. Na rozdíl od střetnutí v Detroitu však dnes gól nepřineslo a následné nájezdy rozhodl Gabriel Vilardi. Predators prohráli potřetí v řadě, zatímco Kings slaví třetí venkovní výhru za sebou a zatím jsou během tripu stále stoprocentní. Konečný výsledek. Nashville Predators 3 Los Angeles Kings 4.
     
    Konec zápasu.
    Gabriel VILARDI - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Los Angeles Kings.
    Autorem vítězné branky je GABRIEL VILARDI.
     
    3. séria
    0:1
    Roman Josi si sjel zleva před bránu a chtěl zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Cal Petersen ho ale vychytal vyrážečkou!
     
    2. séria
    0:1
    Gabriel Vilardi nabral rychlost a po zamíchání s pukem zasunul kotouč u pravé tyče do jediného volného místa!
     
    2. séria
    0:0
    Matt Duchene krásně zamíchal s pukem a skoro zastavil, jeho následný lob ale skončil na lapačce Cala Petersena.
     
    1. séria
    0:0
    Kevin Fiala zvolil podobné zakončení a také Juuse Saros vytáhl puk vyrážečkou nad svou bránu.
     
    1. séria
    0:0
    Filip Forsberg se rozjel jako první a po rychlém zamíchání s pukem ztroskotal na vyrážečce Cala Petersena.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Cal Petersen předvedl v závěru prodloužení fantastický přesun proti ráně z pravého kruhu a zasloužil se o to, že dnešní utkání rozhodnou nájezdy. Drama vrcholí. Po prodloužení. Nashville Predators 3 Los Angeles Kings 3.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:18
    Mikael Granlund zamíchal s pukem na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a napřáhl k táhlé střele zápěstím, která minula vzdálenější levý horní roh brány Kings.
     
    64:00
    Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.
     
    63:12
    Filip Forsberg si sjížděl z pravého křídla před bránu a Drew Doughty ho zezadu zatáhl. Dvě minuty za držení.
     
    62:50
    Matt Duchene měl velkou šanci, jenže střelou v blízkosti pravé tyče rozvlnil pouze boční síť, zatímco na druhé straně pálil Drew Doughty a Juuse Saros puk zmrazil.
    61:10 Sean Durzi mohl rozhodnout dnešní prodloužení zápasu
     
    61:10
    Sean Durzi se nádherně natlačil z levého křídla po skvělém sprintu podél střídaček před bránu a na vzdálenější pravé tyči chtěl puk zasunout po ledě do sítě, jenže Juuse Saros ho fantasticky vychytal na břiše levým betonem! Neskutečné.
     
    60:54
    Filip Forsberg se chystal dopředu na pravém křídle, jenže se ocitl v postavení mimo hru. Hra přerušena.
     
    60:01
    Anže Kopitar prohrál úvodní vhazování prodloužení, které Kings hrají podruhé v řadě poté, co v Detroitu vyhráli 5:4 právě po něm. Jak to dopadne dnes?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Matt Roy vstřelil v závěrečné třetině dnešního utkání dva góly a zasloužil se o to, že si LA Kings odnese z dnešního téměř ztraceného utkání minimálně bod. Po třetí třetině. Nashville Predators 3 Los Angeles Kings 3.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    57:52 Matt ROY - 3:3
     
    57:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku! MATT ROY si najel v pravém kruhu na kolmou přihrávku a pod teploměrem klečícího Juuseho Sarose zamířil k přední pravé tyči! Kings dokázali vyrovnat – 3:3! Asistence: Gabriel Vilardi a Quinton Byfield.
     
    57:29
    Predators vyhodili puk na zakázané uvolnění poté, co na pravém křídle střílel bekhendem Phillip Danault a puk skončil v blízkosti rohu brány na boční síti.
     
    56:47
    Nashville má v závěru střetnutí k dispozici již pátou přesilovou hru. Zatím nevyužil ani jednu. A nevyužije ani pátou, protože Matt Duchene byl vyloučen – sekání.
     
    56:08
    Viktor Arvidsson fauloval na levém křídle unikajícího Mikaela Granlunda a dostal dvě minuty za podrážení.
     
    54:51
    Cal Petersen zastavil nahození Predators a po skvělých momentech na obou stranách následuje krátká reklamní přestávka. Nashville vede nad Kings 3:2.
    53:45 Nino Niederreiter orazítkoval během přečíslení 2 na 1 tyč!
     
    53:45
    Nino Niederreiter se řítil do přečíslení dva na jednoho, které v levém kruhu pro vhazování zakončil sám, a jeho rychlá střela zápěstím orazítkovala vzdálenější pravou tyč brány!
     
    53:25
    Domácí Juuse Saros čelil na brankové čáře vsedě několika dorážkám, jeho betony ovšem zůstaly pevné a vyrovnání nepřišlo! Neskutečný závar.
    53:00 Matt ROY - 3:2
     
    53:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku! MATT ROY si najel na vzdálenější pravé tyči na parádní přihrávku Brendana Lemieuxe z levého křídla a od jeho pravé nohy se puk odrazil do sítě! Kings jsou zpět ve hře. Asistence: Brendan Lemieux.
     
    51:50
    Juuse Saros předvedl několikrát skvělý zákrok levým betonem proti dorážejícím Kings a poté fantastický semafor! Z pravého kruhu pro vhazování pálil bez přípravy Arthur Kaliyev.
     
    51:14
    Kings to musí rozbalit a soustředit se plně na to, aby tuhle přesilovou hru využili, jinak už se jim asi bude vracet do zápasu velmi těžko. Predators zatím brání dobře.
     
    50:42
    Cole Smith byl podruhé v zápase vyloučen, tentokrát za nedovolené bránění, a Kings si zahrají po krátké reklamní přestávce sedmou přesilovou hru (1/6).
     
    50:12
    Nino Niederreiter vstřelil během úvodních čtyř zápasů čtyři góly, v dnešním zápase ale příliš vidět zatím není. Hra byla přerušena a znovu se bude vylučovat.
     
    48:42
    Matt Roy teď nebezpečně nahazoval puk před bránu z levého kruhu, Juuse Saros ale zasáhl levým betonem a poté puk ukryl v lapačce. Následuje reklamní přestávka.
     
    47:35
    Hokejisté LA Kings nevyužili další přesilovou hru a nepodařilo se jim vrátit zpět do zápasu. Hosté si musí pospíšit, protože příliš mnoho času už do konce není.
     
    46:30
    Drew Doughty vypálil před vrcholem levého kruhu pro vhazování bez přípravy, jeho ostrá rána s příklepem ale byla skvěle zablokována klečícím Eelim Tolvanenem.
     
    45:14
    Tanner Jeannot předvedl v oslabení fantastickou práci a v pravém kruhu pro vhazování pálil mezi dvěma protihráči, Cal Petersen byl ale připraven a puk vyrazil.
     
    44:42
    Jérémy Lauzon dvakrát nebezpečně krosčekoval a jeho druhý zákrok už byl potrestán. Přesilová hra Kings.
     
    43:47
    Matt Roy zvedl hlavu na ose útočného pásma a napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem, která od modré čáry zamířila vedle levého horního rohu brány Nashvillu.
     
    42:59
    Predators kontrolují dvoubrankové vedení a musí si dát pozor na to, aby opět Kings nedostali na koně zbytečnými vyloučeními. Zatím se jim to daří bez problému.
     
    41:53
    Juuse Saros skvěle zasáhl pravým betonem a Predators se ještě museli bránit, krátce na to ale kotouč vybojovali a podél střídaček ho vyvezli z obranného pásma.
     
    41:15
    Pokud dnes Kings na něco doplácí, tak jsou to nevyužité přesilové hry. Kdyby proměnili více než jednu, včetně té 5 na 3, mohl úvod třetí části střetnutí vypadat jinak.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 23-18; Zablokované střely: 8-10; Vhazování: 69%-31%; Hity: 19-13; Přesilové hry: 0/3-1/5; Trestné minuty: 12-8.
     
    Třetí třetina začne přibližně 5:35.
     
    Los Angeles Kings si zahrálo po přestávce přesilovou hru 5 na 3, kterou nevyužilo. V běžné početní převaze ovšem vyrovnal Gabriel Vilardi. Inkasovaný gól poté Predators probral a v polovině utkání jim vrátil vedení Filip Forsberg, na jehož gól navíc ještě navázal těsně před koncem druhé třetiny Tanner Jeannot. Skóre po druhé části. Nashville Predators 3 Los Angeles Kings 1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:29 Tanner JEANNOT - 3:1
     
    39:29
    Nashville právě vstřelil branku! TANNER JEANNOT rychle vyjel s kotoučem zpoza brány a snažil se skórovat z otočky u pravé tyče, což se mu na druhý pokus podařilo! Predators odskočili v závěru druhé třetiny na rozdíl dvou gólů! Je to rázem 3:1 pro Preds. Asistence: Colton Sissons.
    39:17 Cal Petersen fantasticky ukradl gól Mattovi Ducheneovi!
     
    39:17
    Matt Duchene si najel na vzdálenější levé tyči na parádní diagonální žabku od Mikaela Granlunda a zdálo se, že skóruje, jenže Cal Petersen předvedl úžasný rozštěp a puk zastavil pravým betonem!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:22
    Vyloučený Brandt Clarke je zpět na ledě a Predators nevyužili ani jednu ze čtyř přesilových her. Aby toho nebylo málo, tak během poslední navíc málem inkasovali.
    37:09 Trevor Moore se řítil během oslabení sám na bránu
     
    37:09
    Trevor Moore se vzápětí řítil během oslabení do samostatného úniku, jenže poté fantastického Juuseho Sarose nepřekonal! Důležitý zákrok.
     
    36:38
    Roman Josi se vzápětí představil v útoku, když na ose útočného pásma vypálil tvrdě bez přípravy od modré čáry, jeho ránu ale zablokoval Phillip Danault.
     
    35:44
    Adrian Kempe se dostal k puku a na bodu pravého kruhu se chystal ke střele během oslabení, jenže jeho pokus skvěle zablokoval domácí kapitán Roman Josi.
     
    35:22
    Kings přečkali další přesilovou hru Predators, jenže po reklamní přestávce budou čelit čtvrtému oslabení, protože Brandt Clarke byl vyloučen na dvě za držení.
     
    34:35
    Alexandre Carrier vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování tvrdě bez přípravy, na přední tyči byl ale dobře postavený Sean Durzi a puk skončil za bránou.
     
    34:09
    Nashville má k dispozici třetí přesilovou hru, přičemž z předchozích dvou nevyužil ani jednu. Kings hráli už šest přesilových her, včetně 5 na 3, využili ale jen jednu.
     
    33:15
    Sean Walker fauloval během velkého závaru před bránou LA Kings a dostal dvě minuty za držení.
     
    32:04
    Arthur Kaliyev se pokusil zaskočit domácího brankáře, když po rychlé otočce na pravém křídle vystřelil z nulového úhlu a jeho pokus skončil na boční síti.
     
    30:53
    Zachary Sanford vzápětí zakončoval na levém křídle, střela bývalého hráče St. Louis Blues ale skončila v náručí Cala Petersena. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    30:09
    Mikael Granlund předvedl nádherné sólo a málem se dostal až před bránu, nakonec ale zakončoval jeden z jeho spoluhráčů a Cal Petersen skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    29:32
    Roman Josi vypálil na levém křídle od modré čáry a Cal Petersen ukryl puk ve své výstroji. Predators začali hrát a získali zpět ztracené vedení. Komerční přestávka.
    28:32 Filip FORSBERG - 2:1
     
    28:32
    Nashville právě vstřelil branku! FILIP FORSBERG si najel v levém kruhu na skvělou přihrávku Mikaela Granlunda přes osu útočného pásma a parádní bombou bez přípravy propálil Cala Petersena mezi pravým betonem a lapačkou! Asistence: Mikael Granlund a Matt Duchene.
     
    27:34
    Adrian Kempe je hodně aktivní a nyní vystřelil podruhé v řadě z mezikruží, jeho pokus zápěstím ale těsně minul levý horní roh domácí brány!
     
    26:58
    Adrian Kempe vypálil na levém křídle bez přípravy a jeho rána zamířila nad bránu, zatímco jeho následný pokus z mezikruží do náruče připraveného Juuseho Sarose.
     
    26:39
    Jako by si Predators řekli, že když mají Kings přesilovou hru slabou, tak jim početních převah dají co nejvíce, to se ovšem rychle může obrátit proti nim a výsledku.
     
    25:17
    Predators mají obrovské problémy s disciplínou. Matt Duchene fauloval při obratu a dostal dvě minuty za podrážení. Faul na útočné modré čáře Predators.
    24:24 Gabriel VILARDI - 1:1
     
    24:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku! GABRIEL VILARDI zaparkoval před bránu Nashvillu, aby zády k bráně usměrnil nahození Arthura Kaliyeva z pravého křídla přesně mezi betony Juuseho Sarose! Asistence: Arthur Kaliyev a Sean Durzi.
     
    23:54
    Vyloučený kapitán Nashvillu je zpět na ledě a Los Angeles Kings má ještě necelou minutu na to, aby využilo alespoň běžnou početní přesilovou hru a vyrovnalo.
     
    23:18
    Mikael Granlund odvedl před bránou skvělou práci a jeho zásluhou se podařilo Predators vyhodit puk až za bránu Los Angeles Kings. Parádní práce.
     
    22:48
    Jérémy Lauzon dostal dvě minuty za podrážení a Predators jdou do tří. Obrovská šance pro hosty.
     
    21:54
    Roman Josi dostal dvě minuty za hákování a Los Angeles Kings si tedy zahraje již třetí přesilovou hru.
    21:25 Juuse Saros a jeho skvělý zákrok proti ráně Doughtyho
     
    21:25
    Drew Doughty si najel v levém kruhu pro buly na přihrávku přes šířku útočného pásma a nádhernou střelou s příklepem mířil bez přípravy ke vzdálenější pravé tyči, Juuse Saros se ale stačil přesunout a puk skončil v jeho lapačce!
     
    20:31
    Los Angeles Kings dohrává v úvodu druhé třetiny přesilovou hru poté, co byl v závěru úvodní části vyloučen za ostrý krosček domácí Cole Smith na dvě minuty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 5-10; Zablokované střely: 2-5; Vhazování: 64%-36%; Hity: 11-7; Přesilové hry: 0/1-0/2; Trestné minuty: 6-4.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 4:39.
     
    Los Angeles Kings bylo po většinu první třetiny lepším týmem, ovšem až poté, co již ve druhé minutě utkání poslal Nashville do brzkého vedení Cody Glass. Po první části. Nashville Predators 1 Los Angeles Kings 0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Cole Smith vyvolal v závěru první třetiny zbytečně velké vášně a za krosček byl odměněn dvěma minutami.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:39
    Také úvodní přesilová hra Predators byla hodně slabá, domácí hokejisté se ale na rozdíl od svého soupeře v početní převaze nedostali ani k jedné střele.
     
    17:42
    Juuse Saros se vydal za svou bránu, aby zastavil vyhozený puk Los Angeles Kings podél střídaček a přenechal ho jednomu ze svých spoluhráčů.
     
    16:39
    Brandt Clarke fauloval za vlastní bránou a dostal dvě minuty za držení. První přesilová hra pro Predators.
     
    16:25
    Colton Sissons se pomazlil s pukem a přihrál do mezikruží, odkud pálil bez přípravy Filip Forsberg, jeho ostrá rána s příklepem ale byla před bránou zablokována.
     
    15:49
    Zachary Sanford nabral na levém křídle rychlost a napřáhl ke střele, která skončila v náručí připraveného Cala Petersena. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    14:55
    Mikey Anderson mohl využít volného prostoru na levém křídle, jenže jeho střela z kruhu pro vhazování skončila na bližší levé tyči brány!
     
    14:14
    Adrian Kempe si najel na zpětnou přihrávku a na ose útočného pásma napřáhl ze druhé vlny ke tvrdé ráně s příklepem, která byla těsně před bránou zablokována.
     
    13:49
    Před přesilovou hrou Kings jsme si odbyli komerční přestávku a po jejím skončení tomu nebude jinak poté, co nahození Predators skončilo v ochranné síti.
     
    12:21
    Vyloučený Dante Fabbro je zpět na ledě a hokejisté Los Angeles Kings toho během úvodní přesilové hry dnešního zápasu příliš mnoho nepředvedli. Jen jedna střela.
     
    12:09
    Phillip Danault na pravém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry, Juuse Saros ale parádně zasáhl pravým ramenem a kotouč vyrazil mimo!
     
    10:21
    Dante Fabbro se postavil do cesty jednomu z hráčů LA, a přestože skončil na ledě, byl to on, kdo byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Reklamní brejk.
     
    09:15
    Kings sice inkasovali v úvodu zápasu rychle gól, od té doby jsou ale lepším týmem, když na bránu soupeře vyslali již sedm střel. Nashville dvě a jedna skončila gólem.
     
    08:06
    Hokejisté LA Kings dvakrát nebezpečně nahazovali puk před bránu Nashvillu, ani v jednom případě se jim ho ale nepodařilo usměrnit směrem na ni. Velká škoda.
     
    06:57
    Gabriel Vilardi vypálil na ose útočného pásma tvrdě od modré čáry a jeho rána s příklepem mířila mezi tři tyče, finský brankář byl ale připraven a puk vyrazil.
     
    06:30
    Phillip Danault a Gabriel Vilardi bojovali za bránou Predators usilovně o puk a prvnímu jmenovanému hráči se mu ho podařilo udržet. Kings mohli pokračovat v akci.
     
    05:25
    Arthur Kaliyev vypálil na levém křídle od hrazení a jeho střela mířila k přední tyči, jenže Juuse Saros byl u ní připraven, aby vyrážečkou puk vyrazil za svou bránu.
     
    03:19
    Nashville se dostal na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která minula vzdálenější pravý horní roh brány a Cal Petersen ji možná škrtl lapačkou.
     
    01:47
    Po zákroku Cala Petersena se strhla mela a Tanner Jeannot s Brendanem Lemieuxem byli vyloučeni za hrubost. Hra tedy bude pokračovat ve hře 4 na 4.
    01:32 Cody GLASS - 1:0
     
    01:32
    Nashville právě vstřelil branku! CODY GLASS si najel na pravém křídle na krásnou přihrávku od Mikaela Granlunda a ještě lepší střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány – 1:0! Asistence: Mikael Granlund a Ryan McDonagh.
     
    00:01
    Utkání v Nashvillu bylo zahájeno a jako první se mohli směrem dopředu hokejisté z města hudby. Los Angeles Kings je na tripu a zatím se mu daří skvěle.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – A. Carrier, Josi (C), Ekholm (A), McDonagh, Fabbro, Lauzon – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Tolvanen, Johansen, Niederreiter – Jeannot, Sissons, Trenin – Sanford, Glass, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), Mik. Anderson, M. Roy, Durzi, Clarke, S. Walker – Fiala, Kopitar (C), Kempe – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Vilardi, Byfield, Kaliyev – Grundström, Lizotte, Lemieux.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Mitch Dunning, Jon Mclsaac. Čároví: Michel Cormier, Matt MacPherson.
     
    Los Angeles Kings

    Kings vyrazili na pětizápasový venkovní trip a zatím se jim daří na ledě soupeřů výborně, když v Minnesotě vyhráli po fantastické přestřelce 7:6, zatímco v Detroitu po podobně pěkném zápase poté 5:4 po prodloužení. Nejlepším střelcem LA Kings je zatím Adrian Kempe, který má na svém kontě tři góly, stejně jako Gabriel Vilardi. Nejproduktivnějšími hráči týmu jsou ovšem se čtyřmi body Alex Iafallo a kapitán Anže Kopitar. Dobré chvíle prožívá také Phillip Danault, který je spokojený.
     
    Nashville Predators

    Nino Niederreiter se připojil k Nashvillu v červenci jako volný hráč a během posledního utkání vstřelil svůj první přesilovkový gól v letošní sezóně, nicméně na výhru proti Dallasu to nestačilo. Nová posila Predators se uvedla skvěle, když během úvodních čtyř zápasů nové sezóny NHL vstřelila čtyři góly. V dobré formě jsou také Ryan Johansen a Mikael Granlund, kteří asistovali u avizovaného gólu Nina Niederreitera a během úvodních čtyř zápasů sezóny nasbírali shodně tři kanadské body.
     
    Nashville se pokusí ve středu v noci zastavit rozjeté hokejisty Los Angeles Kings, kteří po úvodních dvou porážkách za sebou dvakrát vyhráli a na nádhernou přestřelku z Minnesoty navázali v Detroitu, kde vyhráli 5:4 až po prodloužení. Predators jsou na tom úplně opačně, když v pražské O2 Aréně dvakrát porazili San Jose, po návratu do USA je ovšem vrátil zpět na zem Dallas. Nashville inkasoval během dvou zápasů proti Dallasu devět gólů a vstřelil pouze dva (4:1, 5:1).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. Glass (Granlund, McDonagh), 29. F. Forsberg (Granlund, Duchene), 40. Jeannot (Sissons) – 25. Vilardi (Kaliyev, Durzi), 53. M. Roy (Lemieux), 58. M. Roy (Vilardi, Byfield), rozh. náj. Vilardi

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Filip Forsberg (NSH)
    0:0   Kevin Fiala (LAK)
    2. séria:
    0:0   Matt Duchene (NSH)
    0:1   Gabriel Vilardi (LAK)
    3. séria:
    0:1   Roman Josi (NSH)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – A. Carrier, Josi (C), Ekholm (A), McDonagh, Fabbro, Lauzon – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Tolvanen, Johansen, Niederreiter – Jeannot, Sissons, Trenin – Sanford, Glass, Co. Smith.
    Tréner: John Hynes

    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), Mik. Anderson, M. Roy, Durzi, Clarke, S. Walker – Fiala, Kopitar (C), Kempe – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Vilardi, Byfield, Kaliyev – Grundström, Lizotte, Lemieux.
    Tréner: Todd McLellan

    Rozhodca: Mitch Dunning, Jon Mclsaac. Čároví: Michel Cormier, Matt MacPherson.

    Diváci: 17159