NY Rangers – Anaheim 6:4 (kon.) | Boston – Florida 5:3 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Washington – Vancouver 6:4 (kon.) | Detroit – LA Kings 4:5 (po pr.) | Toronto – Arizona 2:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 3:6 (kon.) | Dallas – Winnipeg 4:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Colorado Avalanche
cz Utorok 18.10.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Valerij NIČUŠKIN - 3:6
     
    59:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado se bránilo mimořádně kvalitně, hosté drželi modrou čáru, vykrývali prostor. A pak je tu místo pro chyby. Jednu takovou využil VALERIJ NIČUŠKIN, když ukořistil puk a od hranice vlastního pásma trefuje odkrytou klec. Je hotovo. Bez asistence.
    54:54 Nathan MACKINNON - 3:5
     
    54:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš... Valerij Ničuškin výborně zapracoval u mantinelu, přistrčil na Calea Makara, ten se přiblížil k bráně, trhl rameny a vypálil! Do dráhy střely se ještě postavil NATHAN MACKINNON, jenž kus černé gumy umně tečoval. Filip Gustavsson vehementně hlásí hru vysokou holí, nezmůže ale nic – 3:5. Asistence: Cale Makar a Valerij Ničuškin.
    44:17 Kirill KAPRIZOV - 3:4
     
    44:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Sníženo! Domácí hokejistté pomalu utahovali šrouby a kombinovali, kotouč chodil přes Calena Addisona, jenž také nabil na pravý kruh KIRILLU KAPRIZOVOVI, jenž z první pálí! Kotouč by asi šel mimo, nicméně ku s černé gumy trefil brusli Devona Toewse a zaplul za Alexandara Georgijeva. Důležitá branka – 3:4. Asistence: Calen Addison a Mats Zuccarello.
    42:02 Josh MANSON - 2:4
     
    42:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Dobrá práce JOSHE MANSONA, jenž se vytočil od mantinelu, zbavil se Kaprizova, vybruslil zpět do hry, na pravém kruhu nabral puk na backhand a mířil přesně do víka. Z mého pohledu je to další trošku laciná branka, nicméně tady nepomohl ani Kirill Kaprizov, jenž si nechal soupeře ujet. 2 – 4. Asistence: Andrew Cogliano a J. T. Compher.
    31:59 Mikko RANTANEN - 2:3
     
    31:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ať se na mně nikdo nezlobí, ale tohle je v pořadí druhý gól, který jde vyloženě na vrub brankáře Gustavssona... Nathan MacKinnon jen takovým lobem nahodil do pásma a brankář domácích puk neudržel. Pro kus černé gumy si dojel MIKKO RANTANEN, jenž se zbavil obránce Brodina a tohle už byla lehoučká práce – 2:3! Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
    26:09 Joel Eriksson Ek - 2:2
     
    26:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To byla bomba! Calen Addison si poodstoupil na modré a vyslal neuvěřitelnou dělovku, kterou navíc fenomenálně tečoval v mezikruží stojící JOEL ERIKSSON EK! Alexandar Georgijev byl naprosto bez šance, tohle se chytnout nedalo. Minnesota využívá přesilovku a je zpět v zápase – 2:2. Asistence: Calen Addison a Matthew Boldy.
    15:08 Samuel GIRARD - 1:2
     
    15:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No... Tak tohle si Filip Gustavsson za rámeček nedá. SAMUEL GIRARD si vybruslili od mantinelu, projel až do mezikruží a backhandem vyslal spíše takový propagační pokus. Kotouč však bůhví proč propadl domácímu gólmanovi pod betonem a Colorado, ač se poslední minuty výhradně bránilo opět strhává vedení na svou stranu – 1:2. Asistence: Nathan MacKinnon a Valerij Ničuškin.
    04:14 Kirill KAPRIZOV - 1:1
     
    04:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To je odpověď! Výtečnou práci odvedl při přechodu přes modrou Calen Addison, jenž zaveezl dále do pásma a předal na dojíždějícího KIRILLA KAPRIZOVA! Ruský snajpr se do puku z první opřel a vyrovnává na 1:1. Alexandar Georgijev bez šance. Asistence: Calen Addison a Tyson Jost.
    03:30 Ben MEYERS - 0:1
     
    03:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Zvláštní gól! Erik Johnson nahazoval od modré, před brankou byl celkem provoz, kotouč lízl BEN MEYERS, možná ještě domácí bek Steel, kotouč vyletěl do vzduchu a podivně zapadl za nic netušícího brankáře Gustavssona – 0:1. Asistence: Erik Johnson a Samuel Girard.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 5. Kaprizov (Addison, Jost), 27. Eriksson Ek (Addison, Boldy), 45. Kaprizov (Addison, Zuccarello) – 4. Meyers (E. Johnson, Girard), 16. Girard (MacKinnon, Ničuškin), 32. Rantanen (MacKinnon, Makar), 43. Manson (Cogliano, Compher), 55. MacKinnon (Makar, Ničuškin), 60. Ničuškin (Cogliano, Compher)


    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Goligoski, Spurgeon (C), Brodin, Dumba (A), Middleton, Addison – Kaprizov, Jost, Zuccarello – M. Foligno (A), Eriksson Ek, Hartman – F. Gaudreau, Steel, Boldy – Dewar, Duhaime, Shaw.
    Tréner: Dean Evason

    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – D. Toews, Makar (A), Byram, Manson, Girard, E. Johnson, MacDermid – Lehkonen, MacKinnon (A), Rantanen (A) – Rodrigues, Newhook, Ničuškin – Cogliano, Compher, O'Connor – Sedlák, Meyers.
    Tréner: Jared Bednar

    Rozhodca: Hebert, Lee – Baker, Murchison

    Diváci: 17 437