Vítkovice – Black Angels 14:3 (kon.) | Chodov – Královské Vinohrady 6:5 (kon.) | Sparta – Otrokovice 8:5 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
6:5 (2:2, 1:1, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Sobota 15.10.2022, 16:30 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    59:36 Ondřej PLÍHAL - 6:5
     
    59:36
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    A ještě je tu snížení! Jiří Bauer rozehrál míček jen do Jiří Procházky a od jeho sálovek se odrazil balónek k ONDŘEJI PLÍHALOVI, který přehodil nohu gólmana u zadní tyče! Asistence: Jiří Procházka
     
    58:35
    Chodov právě vstřelil branku!

    MAREK VÁVRA ale zachytil přihrávku, na dálku trefuje prázdnou klec a máme tu třetí hattrick za sebou, a k tomu navíc 300. kariérní gól! Bez asistence.
    51:20 Marek VÁVRA - 5:4
     
    51:20
    Chodov právě vstřelil branku!

    Jenomže teď už domácí přesilovku využívají! Dufek na hrotu naznačil střelu, místo toho ale přihrál ke střídačce na MARKA VÁVRU, jehož dělovka mu přináší 299. gól v kariéře! Asistence: Jakub Dufek.
    49:15 Vojtěch MÁCA - 4:4
     
    49:15
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    Dnes si ani jeden tým vedení dlouho neužívá! Domácí obrana v procesu střídání ponechala na brankovišti volného VOJTĚCHA MÁCU, čehož si všiml kapitán SKV Petr Hartman a nehlídaný bek jen prodloužil jeho nához. Máme tak opět srovnáno. Asistence: Petr Hartman
    45:31 Antonín VOTAVA - 4:3
     
    45:31
    Chodov právě vstřelil branku!

    Další premiérový střelec Superligy! ANTONÍN VOTAVA doklepl střelu Komárka, která zůstala Křepelkovi na holeni. Obrana SKV byla hodně špatně postavená a brankoviště vůbec nehlídala. Asistence: Mikuláš Komárek.
    35:53 Jiří BAUER - 3:3
     
    35:53
    Chodov právě vstřelil branku!

    Máme potřetí srovnáno! JIŘÍ BAUER ze středu poloviny SKV napřáhl ke své pověstné dělovce a zřejmě od Ondřeje Stuchlíka se míček před brankou ztečoval a skončil u pravé tyče! Dobrou práci odváděl Daniel Maxa cloněním gólmanovi. Asistence: Tom Ondrušek.
    23:56 Tadeáš MELÍŠEK - 2:3
     
    23:56
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    SKV jde opět do vedení! Nedůraz Chodova potrestal svou premiérovou trefou v Superlize TADEÁŠ MELÍŠEK střelou pod nohu gólmana po dobré křižné přihrávce. Asistence: Tomáš Gärtner.
    17:04 Ondřej PLÍHAL - 2:2
     
    17:04
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    A máme opět srovnáno! Po chybě u mantinelu ztratil Chodov balónek, který se dostal k ONDŘEJI PLÍHALOVI. Ten mohl střílet z první, střelu ale ještě pozdržel, podíval se na Lupoměcha, prostřelil ho k levé tyči a proti svému loňskému zaměstnavatelovi si připisuje dnes už druhý bod! Asistence: Ondřej Stuchlík.
    07:58 Marek VÁVRA - 2:1
     
    07:58
    Chodov právě vstřelil branku!

    A jde zaslouženě do vedení! Nahození Komárka nadvakrát procpal MAREK VÁVRA přes gólmana Křepelku. Asistence: Mikuláš Komárek.
    05:24 Mikuláš KOMÁREK - 1:1
     
    05:24
    Chodov právě vstřelil branku!

    Na druhé straně se ale srovnává skóre! Chodov rychlou kombinaci přes všechny hráče zakončil tečí MIKULÁŠE KOMÁRKA. Asistence: David Horký.
    00:55 Daniel GÄRTNER - 0:1
     
    00:55
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    A máme tu rychlou branku! Po rozehrávce se jednoduchou střelou na zadní tyč prosadil DANIEL GÄRTNER. Gólman Ondřej Lupoměch musel střelu vidět, zasahoval ale směrem ke druhé tyči. Asistence: Ondřej Plíhal.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 6. Komárek (Horký), 8. Vávra (Komárek), 36. J. Bauer (Ondrušek), 46. Votava (Komárek), 52. Vávra (Dufek), 59. Vávra – 1. D. Gärtner (Plíhal), 18. Plíhal (O. Stuchlík), 24. Melíšek (T. Gärtner), 50. Máca (Hartman), 60. Plíhal (Ji. Procházka)


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 11:17.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Lupoměch (Hodík) – Maxa, M. Šmíd, Slunečko, J. Bauer, Horký, Podhráský – Komárek, J. Novotný, Vošta, Vávra, Netrefa, Ondrušek, Skřivánek, Matoušek, Kafka, Votava, Dufek.
    Tréner: David Podhráský

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Křepelka (Blumbergs) – Kellermann, Ji. Procházka, M. Horák, Kužel, Otta, O. Stuchlík, Máca, Ja. Procházka – T. Gärtner, Plíhal, Trojáček, Hartman, Hájek, Švejda, Melíšek, D. Gärtner, Pergler, V. Klápa.
    Tréner: Miroslav Purkrábek

    Rozhodca: K. Sojka – T. Sojka