Brémy – Mainz 0:2 (kon.) | Frankfurt – Leverkusen 5:1 (kon.) | Stuttgart – Bochum 4:1 (kon.)
Wolfsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Lipsko – Hertha 3:2 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
5:1 (1:0)
Bayer Leverkusen
cz Sobota 15.10.2022, 15:30 • Deutsche Bank Park, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tohle už je exhibice. Borré si s LUCASEM ALARIEM udělali z obrany Leverkusenu dobrý den a proti osamocenému Hrádeckému potvrzují bůra, kterým Bayer potvrzuje mizerný vstup do sezóny Bundesligy.
     
    72
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    DAJČI KAMADA proměňuje i druhou penaltu v zápase! Japonský záložník tentokrát poslal míč na druhou stranu a Hrádeckého na tu stejnou, čímž zřejmě definitivně pečetí vítězství Frankfurtu v tomto duelu.
     
    65
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    JESPER LINDSTRÖM předvádí parádu všech parád! Křídelník domácího týmu utekl celé obraně hostí a v zakončení si počínal jako zkušený mazák, který nádherným lobem i z ostrého úhlu přehodil brankáře Hrádeckého. Tohle byl skutečně výstávní kousek, který si může dnes jeden z nejaktivnějších hráčů Frankfurtu doma vystavit na poličku.
     
    58
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    RANDAL KOLO MUANI ale odčiňuje nepřesnou přihrávku vrácením vedení na stranu Frankfurtu vlastním gólem! Důrazný snajpr domácích si skvěle našel místo v pokutovém území na nadýchaný centr Lenze a přesnou hlavičkou jej poslal za záda Hrádeckého.
     
    56
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic srovnávají! PIERO HINCAPIÉ si skvěle z ničeho nic našel místo v pokutovém území při standardní situaci a přesnou hlavičkou poslal míč nechytatelně na vzdálenější tyč.
     
    45+5
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    K pokutovém puntíku se tentokrát postavil DAJČI KAMADA, který si vybral podobném umístění jako před ním Kolo Muani, Hrádeckého ale díky pořádné razanci propálil a přece jenom zajistil Frankfurtu ještě před odchodem do šaten vedení v zápase.

    Daniel Gargulák

    Góly: 45+5. Kamada (pen.), 58. Kolo Muani (Lenz), 65. Lindström, 72. Kamada (pen.), 86. Alario (Borré) – 56. Hincapié (Demirbay)

    Karty:   11. Andrich (LEV), 42. Hincapié (LEV), 45+2. Tapsoba (LEV)   71. Hincapié (LEV)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:9.
    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Jakić, Tuta, Ndicka, Lenz – Dina Ebimbe (77. Alidou), Sow (77. Rode) – Lindström (77. Borré), M. Götze, Kamada (87. Wenig) – Kolo Muani (79. Alario).
    Náhradníci: Ramaj, Grahl – Chandler, Smolčić.

    Tréner: Oliver Glasner

    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Tapsoba, Tah, Hincapié – Frimpong, Andrich, Aránguiz (46. Demirbay), Bakker (80. Sinkgraven) – Diaby (73. Kossounou), Schick (80. Hložek), Paulinho (46. Amiri).
    Náhradníci: Luňov – Adli, Fosu-Mensah, Sertdemir.

    Tréner: Xabi Alonso

    Rozhodca: Willenborg – Kleve, Aarnink