Bohemians – Vítkovice 5:8 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
5:8 (0:5, 2:0, 3:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Pondelok 10.10.2022, 17:10 • UNYP ARENA, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji všem za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů napočtenou! (19:27:41)
     
    Je za námi duel 6. kola Livesport Superligy mezi Bohemians a Vítkovicemi. Tři body si nakonec odvážejí do Ostravy hosté, kteří udělali klíčové kroky k výhře hned v úvodní třetině. Vítkovičtí na svého soka vlétli a nasázeli v první části pět branek. Klokani sice dokázali skóre korigovat, blíže než na rozdíl třech branek se však nedostali. Bodově se nejvíce dařilo Martinu Gattnarovi, který zapsal tři kanadské body.

    Vítkovičtí tak zareagovali skvěle na zaváhání s Pardubicemi. Na dnešní výhru bude chtít ostravský celek navázat v sobotu, kdy hostí Black Angels. Naopak Bohemians dnes prohráli poprvé letošním ročníku. Šanci na reparát budou mít nadcházející pondělí, kdy je však čeká obhájce titulu z Mladé Boleslavi.
     
    Konec zápasu.
    59:45 Martin GATTNAR - 5:8
     
    59:45
    Vítkovice právě vstřelily branku! Definitivná stvrzenku na hostující výhru přidává MARTIN GATTNAR, který trefou do prázdné branky přidává osmou trefu hostů! Asistence: Adam Zubek.
    58:58 Karel PETRÁK - 5:7
     
    58:58
    Bohemians právě vstřelili branku! Domácí rychle reagují! Při hře v šesti hráčích zamířil přesně do horního rohu branky KAREL PETRÁK. Asistence: Jan Malič.
    57:40 Jiří BESTA - 4:7
     
    57:40
    Vítkovice právě vstřelily branku! Hosté zřejmě definitivně rozhodující o své výhře! Delong našel před brankou volného JIŘÍHO BESTU, který neměl problém doklepnout míček do branky. Asistence: Adam Delong.
     
    56:55
    Velmi dobrý zákrok vytasil Zavřel proti dorážce Delonga, domácí brankář drží svůj tým stále ve hře!
     
    55:46
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Patrik Šebek – 2+2, Vysoká hůl.
     
    55:46
    Patrik Šebek při zakončení zasáhl holí Rostislav Gattnara, a tak hosté mají k dispozici početní výhodu, která bude trvat čtyři minuty! Velká komplikace pro stíhací jízdu domácích.
     
    54:37
    Vzdušnou přihrávku Formana se snažil zakončit Buršík, poskakující balonek ale nedokázal trefit dobře, rána mířila daleko od branky hostů.
     
    53:18
    Po střele Rostislava Gattnara poskakoval míček po brankové čáře, Zavřel na poslední chvíli míček odpálil.
     
    52:15
    Kisugite nechal balonek za sebou, čehož se snažil využít Delong. Jeho ránu přizvedl ještě Čihák, balonek končí za mantinelem.
     
    50:18
    Buršík našel žabičkou Jaroslava Petráka. Mladší z bratrů napodobil svého kolegu a ani jeho střela nekončí v brance.
     
    49:41
    Domácí se dostali do dalšího přečíslení. Řehoř našel Karla Petráka, který ani nadvakrát nedokázal trefit balonek!
     
    48:37
    Po nabídce Formana pálil Patrik Šebek ze středu hřiště. Jeho přízemní rána ale končí pod nohama hostujícího brankáře.
    48:12 Jan ŘEHOŘ - 4:6

    Adam Černý

    Góly a asistencie: 24. Kisugite (K. Petrák), 33. Buršík (Malič), 48. Kawulok (Kisugite), 49. Řehoř (Gajdoš), 59. K. Petrák (Malič) – 4. Kaleta (Palčinský), 5. M. Gattnar (Šindler), 8. Pažák (M. Gattnar), 9. R. Gattnar (Matejčík), 19. Besta (Matejčík), 44. R. Gattnar (Sidunov), 58. Besta (Delong), 60. M. Gattnar (Zubek)


    FbŠ Bohemians: Zavřel (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Řehoř, Malič, Čihák, Strnad, Virga – P. Šebek, Kawulok, K. Petrák, Buršík, Rozkovec, Trnka, Hronek, Gajdoš, Veleba, J. Petrák, Forman (C).
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Šebesta, Pažák, Hatala, Galia, Besta, Kaleta, Peterek – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, Jankovský, Zubek, Slončík, Palčinský, Delong, Matejčík (C), Šindler.

    Rozhodca: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 541