Aalborg – Luleå 1:3 (kon.) | Ilves – Stavanger 4:1 (kon.) | Katowice – SAPA Fehérvár 2:4 (kon.)
Jukurit – Sparta Praha 3:0 (kont.) | Rögle BK – Zürich 3:2 (po pr.) | Färjestad – Cracovia 5:1 (kon.)
Davos – Třinec 4:0 (kon.) | Belfast Giants – Skellefteå 2:4 (kon.) | Villach – Straubing 1:3 (kon.)
Grenoble – Frölunda 2:10 (kon.)
koniec
Grenoble Brûleurs de Loups
2:10 (0:5, 1:2, 1:3)
Frölunda HC
cz Utorok 04.10.2022, 20:35 • Patinoire Pôle Sud • Liga majstrov • Skupina G
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:45 CARLSSON - 2:10
     
    57:45
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Deset! Garnier první střelu Frölundy vyrazil, puk se ale odrazil k Laschovi, který před brankou našel PATRIKA CARLSSONA a ten zakončil do prázdné brány! Asistence: Ryan Lasch.
    56:31 ROSSELI-OLSEN - 2:9
     
    56:31
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Nakonec se jí to ale povedlo a je z toho devátá branka! Maxim Lamarche neudržel před MATSEM ROSSELI-OLSENEM puk při objíždění své branky a pohotový Nor poslal Garnierovi puk k zadní tyči. Bez asistence.
    54:36 HARDY - 2:8
     
    54:36
    Grenoble právě vstřelilo branku!

    Grenoble opět snižuje! KYLE HARDY se s hranice kruhu s ničím nepáral a vyslal takovou dělovku, že se o připraveného Dichowa jen otřela a pokračovala dále do branky! Asistence: Dylan Fabre a Chad Nehring.
    47:51 P. JOHANSSON - 1:8
     
    47:51
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Odpověď je ANO, dostaneme! Lasu zpoza branky našel PONTIUSE JOHANSSONA, který umíchal Garniera a zakončil do středu branky. Asistence: Nicklas Lasu.
    38:44 DESCHAMPS - 1:7
     
    38:44
    Grenoble právě vstřelilo branku!

    Je to neuvěřitelné, ale i Grenoble zapisuje branku! NICOLAS DESCHAMPS se s pukem natlačil před Dichowa, první střela ještě šla do betonu, druhá ale už za čáru! Asistence: Kyle Hardy.
    21:40 HASA - 0:7
     
    21:40
    Frölunda právě vstřelila branku!

    A je tu branka číslo sedm. Rychlost přesunů od tyče k tyče nemá ani jeden gólman dostatečnou a trefu nad lapačku po křižném passu si připisuje FILIP HASA. Asistence: Mats Rosseli-Olsen a Nicklas Lasu.
    20:51 INNALA - 0:6
     
    20:51
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Jenomže i ten kapituluje, a dokonce rychleji než Štěpánek! Tvrdou dělovkou prakticky do růžku zadní tyče ho prostřelil a druhý gól zapisuje JERE INNALA. Asistence: Filip Johansson a Anders Grölund.
    18:51 LENC - 0:5
     
    18:51
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Nakonec ale přeci jen v oslabení kapituluje! RADAN LENC byl na hranici brankoviště sice v obklopení několika hráčů, přesto ale dokázal puk vyhodit do vzduchu a nasměrovat ho k pravé tyči. Asistence: Jacob Nillson a Anthony Greco.
    13:53 J. NILLSON - 0:4
     
    13:53
    Frölunda právě vstřelila branku!

    A hned na to přichází čtvrtý gól! Štěpánek se teď může zlobit na svoje spoluhráče, kteří mu jezdili před obličejem a on tak neviděl dělovku JACOBA NILLSONA. Asistence: Anthony Greco a Pontus Johansson.
    13:36 INNALA - 0:3
     
    13:36
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Švédové pokračují v gólové smršti! Obránce Janne Jalasvaara zpanikařil, chtěl jít hrát za branku, jenomže si nevšiml, že za ním stál JERE INNALA, který po křižném passu střílel do prázdné! Asistence: Patrik Carlsson a Ryan Lasch.
    07:13 LASCH - 0:2
     
    07:13
    Frölunda právě vstřelila branku!

    A je z toho další branka hostí! RYAN LASCH dostal před brankou zajímavou křižnou přihrávku a Štěpánek zůstal jen bezmocně sedět, protože na tohle neměl šanci se natáhnout. Asistence: Patrik Carlsson a Mats Rossell-Olsen.
    04:30 F. JOHANSSON - 0:1
     
    04:30
    Frölunda právě vstřelila branku!

    Frölunda přečkala oslabení a za odměnu otevírá skóre zápasu! Před Štěpánkem se toho dělo hodně a mezi vše schoval FILIP JOHANSSON střelu nad pravý beton k zadní tyči. Asistence: Anders Grönlund a Patrik Carlsson.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 39. Deschamps (Hardy), 55. Hardy (Fabre, Nehring) – 5. F. Johansson (Grönlund, Carlsson), 8. Lasch (Carlsson, Rosselli-Olsen), 14. Innala (Carlsson, Lasch), 14. J. Nillson (Greco, P. Johannson), 19. Lenc (J. Nillson, Greco), 21. Innala (F. Johansson, Grönlund), 22. Hasa (Rosseli-Olsen, Lasu), 48. Johansson (Lasu), 57. Rosseli-Olsen, 58. Carlsson (Lasch)


    Grenoble Brûleurs de Loups: Štěpánek (21. Garnier) – Hardy, Lamarche, Rouhiainen, Jalasvaara, Raymond, Pascal – Treille, Champagne, Fleury – Fabre, Deschamps, Aubin – Poukkula, Nehring, A. Dair – Quattrone, F. Dair, Koudri, Munoz
    Tréner: Jyrki Aho

    Frölunda HC: Dichow (L. Johansson) – Lindbohm, Hasa, F. Johansson, Grönlund, P. Johansson, T. Nilsson, Nordsäter – Lenc, Lundqvist, Friberg – Innala, Carlsson, Lasch – Rossell-Olsen, Lasu, Mursak – M. Dower Nillson, J. Nilsson, Greco
    Tréner: Roger Rönnberg

    Rozhodca: Tscherrig, Furet – Goncalves, Constantineau

    Diváci: 3 415