Aalborg – Luleå 1:3 (kon.) | Ilves – Stavanger 4:1 (kon.) | Katowice – SAPA Fehérvár 2:4 (kon.)
Jukurit – Sparta Praha 3:0 (kont.) | Rögle BK – Zürich 3:2 (po pr.) | Färjestad – Cracovia 5:1 (kon.)
Davos – Třinec 4:0 (kon.) | Belfast Giants – Skellefteå 2:4 (kon.) | Villach – Straubing 1:3 (kon.)
Grenoble – Frölunda 2:10 (kon.)
koniec po predl.
Rögle BK
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
ZSC Lions
cz Utorok 04.10.2022, 18:05 • Catena Arena (Ängelholm). • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:35 Stal LYRENÄS - 3:2
     
    61:35
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, domácí z první střely v prodloužení rozhodující o tom, že druhý bod zůstane na severu Evropy. Po velice špatné rozehrávce Zürichu se puku ujal OSKAR STAL LYRENÄS, najel si až před brankáře a zblízka jej překonal střelou mezi betony. Ironií osudu je, že hostům akorát začala přesilovka, z které tak už nebude nic.
    Bez asistence.
    58:44 LAMMIKKO - 2:2
     
    58:44
    Lions právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, prudkou ránu Andrighetta od modré Rifalk pouze vyrazil, s první dorážku JUHA LAMMIKKA si také ještě poradil, ovšem na tu druhou už byl krátký, hostující hráč na druhý pokus zakončoval do prakticky prázdné brány.
    Asistence: Sven Andrighetto a Denis Hollenstein.
    48:15 ANDRIGHETTO - 2:1
     
    48:15
    Lions právě vstřelili branku!
    Máme tu drama, hostům se daří snížit. SVEN ANDRIGHETTO vedl útočnou akci, puk poté přenechal v útoku spoluhráči, následoval křižný pas Lehtonena, který právě prvně jmenovaný útočník před bránou bekhendem hezky tečoval ke vzdálenější tyči a domácí gólman se mohl už jen ohlédnout.
    Asistence: Mikko Lehtonen a Willi Riedi.
    34:16 EVERBERG - 2:0
     
    34:16
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Jak rychle a snadno využít přesilovku názorně ukázal domácí celek. Po vyhraném buly Wallinder křižným pasem poslal přihrávku do pravého kruhu, odkud Tambellini přihrával do brankoviště, kde stál volný DENNIS EVERBERG, kterému stačilo už jen položit hokejku na správné místo, kotouč poslal šikovnou tečí kolem Hrubcova betonu do branky.
    Asistence: Adam Tambellini a William Wallinder.
    02:30 SHEEN - 1:0
     
    02:30
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí se velmi brzy ujímají vedení. Nahození od modré dokázal Hrubec ještě vyrazit, ale na dorážku RALEYHO SHEENA zblízka, jenž zakončoval bekhendem do horní části brány, byl už krátký.
    Asistence: Kim Rosdahl.

    Petr Frömel

    Góly a asistencie: 3. Sheen (Rosdahl), 35. Everberg (Tambellini, Wallinder), 62. Stal Lyrenäs – 49. Andrighetto (Lehtonen, Riedi), 59. Lammikko (Andrighetto, Hollenstein)


    Rögle BK: Rifalk (Clang) – Kapla, Sund, Mozík, Wallinder, Jonsson, Lesund, Sjödin, Engström – Zaar, Tambellini, Everberg – Bengtsson, Ferguson, Edström – Stal Lyrenäs , Kasper, Larsson – Rosdahl, Niederbach, Sheen.
    Tréner: C. Abbott.

    ZSC Lions: Hrubec (Waeber) – Weber, Lehtonen, Kukan, Martin, Baltisberger, Geering, Baechler, Trutmann – Riedi, Wallmark, Andrighetto – Bodenmann, Lammikko, Hollenstein – Bachofner, Diem, Sigrist – Sopa, Schappi, Truog.
    Tréner: R. Gronbrog.

    Rozhodca: E. Druseiks, M. Holm – L. Lundgren, A. Svensson