NY Islanders – Philadelphia 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 0:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 2:1 (kon.)
Bern – Nashville 3:4 (kon.)
koniec
SC Bern
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Nashville Predators
cz Pondelok 03.10.2022, 20:10 • Postfinance Arena • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Christopher DIDOMENICO - 3:4
     
    59:47
    Bern právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól! Střelu Joëla Vermina z pravé strany šikovně tečoval CHRISTOPHER DIDOMENICO a Lankinen na změnu směru letu puku nestihl reagovat. Na vyrovnání je už ale asi pozdě... Asistence: Joël Vermin.
    45:56 Roman JOSI - 2:4
     
    45:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů! Preds zužitkovali tlak, který si v posledních desítkách sekund vytvořili. Jakov Trenin měl puk za brankou. Všiml si najíždějícího ROMANA JOSIHO, kterému nahrál na levý kruh a švýcarský obránce vymetl bližší horní růžek svatyně Bernu. Druhé trefě kapitána Nashvillu tleskají i domácí fanoušci. Josi je ve své rodné zemi velkou sportovní ikonou – 2:4. Asistence: Jakov Trenin a Tanner Jeannot.
    28:06 Matt DUCHENE - 2:3
     
    28:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka hostí! Roman Josi byl při manévru na útočné modré faulován, ale ke kotouči se dostal Ryan Johansen. Ten ho předal doprava Granlundovi, po jehož přihrávce před branku kotouč usměrnil za Wüthrichova záda MATT DUCHENE – 2:3. Asistence: Mikael Granlund a Ryan Johansen.
    26:26 Filip FORSBERG - 2:2
     
    26:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Delší pobyt v útočném pásmu přinesl ovoce. FILIP FORSBERG důrazně pracoval u brankoviště. Nakonec k němu propadl puk po nahození od modré čáry a švédský útočník ho bekhendem uklidil za brankáře Wüthricha. Zatím to je zápas bekhendových tref. Asistence: Matt Duchene a Roman Josi.
    19:50 Roman LOEFFEL - 2:1
     
    19:50
    Bern právě vstřelil branku!
    Gól do šatny ale dávají domácí! Výbornou práci odvedl v útočném pásmu Colton Sceviour. Kanadský útočník z 535 starty v NHL podržel v útočném pásmu kotouč a počkal si, až mu najede obránce ROMAN LOEFFEL, který pak z pravé strany zamířil švihem nechytatelně ke vzdálenější tyčce Lankinenovy svatyně. Asistence: Colton Sceviour a Joël Vermin.
    17:46 Roman JOSI - 1:1
     
    17:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kdo jiný se mohl jako první prosadit za Nashville, než bernský rodák ROMAN JOSI! Kapitán hostí se dostal na modré čáře ke kotouči po vyhraném buly. Poté se s ním pomocí několika rychlých kroků dostal až na pravý kruh a jeho bekhendová střela prošla pod vyrážečkou Wüthricha až za brankovou čáru – 1:1. Bez asistence.
    10:57 Sven BÄRTSCHI - 1:0
     
    10:57
    Bern právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Postfinance Areně! Domácí využívají přesilovku a jdou proti celku z NHL do vedení. Tristan Scherwey zavezl puk z levého křídla do útočného pásma a předával ho mezi kruhy SVENOVI BÄRTSCHIMU. Ten přijímal přihrávku v poměrně nevýhodné pozici, ovšem dokázal se s kotoučem šikovně otočit a bekhendovou střelou k pravé tyčce překonal Lankinena. Puk směřoval do protipohybu brankáře hostí. Asistence: Tristan Scherwey.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 11. Bärtschi (Scherwey), 20. Loeffel (Sceviour, Vermin), 60. DiDomenico (Vermin) – 18. Josi, 27. Forsberg (Duchene, Josi), 29. Duchene (Granlund, Johansen), 46. Josi (Trenin, Jeannot)


    SC Bern: Wüthrich (Manzato) – Untersander, Gelinas, Loeffel, Zgraggen, Goloubef, C. Gerber, B. Gerber – DiDomenico, Fahrni, Moser (A) – Bärtschi, Lindberg, Scherwey – Vermin, Sceviour, Näf – Bader, Baumgartner, Ritzmann – Kahun.
    Tréner: Johan Lundskog

    Nashville Predators: Lankinen (Ingram) – Carrier, Josi (C), McDonagh, Ekholm, Fabbro, Lauzon – Duchene, Granlund, Forsberg – Sherwood, Johansen, Niederreiter – Jeannot, Sissons, Trenin – Tolvanen, Glass, Smith.
    Tréner: John Hynes

    Rozhodca: St. Pierre, Stolc – Nansen, Obwegeser