NY Islanders – Philadelphia 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 0:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 2:1 (kon.)
Bern – Nashville 3:4 (kon.)
koniec
New York Islanders
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 03.10.2022, 01:00 • UBS Arena, New York • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    35:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí vedou! Chviličku poté co skončila přesilovka se k puku na modré čáře dostal SCOTT MAYFIELD, napřáhl a zápěstím vypálil. Na brankovišti ještě skvěle pracoval Parise, jenž se postaral o clonu a kotouč končí v síti! Isles jdou poprvé v zápase do vedení – 2:1!
     
    30:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! V mezikruží se kotouč pletl hráčům pod nohy, domácí jej nakonec prostrčili na pravý kruh odkud přišla okamžitá střela! Kotouč vůbec netrefil bránu, letěl ale o mantinel na druhou stranu kde stál KYLE PALMIERI, jenž z ostrého úhlu dopravil puk do sítě! Samuel Ersson se snažil ještě zakročit tygřím skokem, nicméně tady neměl nárok... 1:1!
     
    23:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle bylo rychlé! Obránce TONY DEANGELO si sjel blíže k bráně, dostal kotouč od mantinelu, opřel se do puku a jeho dělovka se zastavila až v síti! 0:1. Asistence: Morgan Frost a Tyson Foester.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 31. Palmieri, 36. Mayfield – 24. DeAngelo (Frost, Foester)


    New York Islanders: Varlamov (Škarek)– Salo, Hutton, Dobson, Mayfield, Romanov, Wotherspoon – Parise, Bailey, Barzal, Beauviller, Palmieri, Wahlstrom, Lee, Nelson, Holmstrom, Soshnikov, Raty, Pegeau
    Philadelphia Flyers: Ersson (Grosenick) – Belpedio, Braun, Connauton, DeAngelo, Ginning, York, Zamula – Alisson, Brooks, J. Cates, N. Cates, Deslauriers, Foerster, Frost, Hodgson, Laczynski, Laughton, Lycksell, Tipett, Willman
    Tréner: John Tortorella