Šamorín – Žilina B 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – Petržalka 0:0 (odl.)
odložené
MFK Dynamo Dolný Kubín
0:0 (-:-)
FC Petržalka
Nedeľa 02.10.2022, 15:00MONACObet liga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vážení diváci, vítame Vás pri on-line prenose zo zápasu 11. kola druhej futbalovej ligy medzi tímami MFK Dynamo Dolný Kubín a FC Petržalka. Stretnutie sa začne o 15.00.
     
    Futbalisti Dolného Kubína sa v nedávnom období dostali do slušnej formy, z posledných 5 ligových zápasov vyťažili 10 bodov, vďaka čomu sa odlepili z dna tabuľky. Zverenci Ladislava Pecka neinkasovali gól už vyše 200 minút a vytiahnuť sa zaiste budú chcieť aj proti najbližšiemu súperovi.

    Náboj zápasu dodáva skutočnosť, že Petržalka má v tabuľke len o bod menej než Dolný Kubín, momentálne sa nachádza na nelichotivom 15.mieste. Nespokojnosť s postavením v zostupovej zóne vyjadrilo vedenie klubu z hlavného mesta trénerskou výmenou, po prehre proti Šamorínu odvolalo Jána Haspru ml., ktorého nahradil Alexander Zachariáš. Nového šéfa petržalskej lavičky tak čaká súťažná premiéra.
     
    Vážení čitatelia, aj tento zápas je, podobne ako niektoré včerajšie, odložený na neurčito z dôvodu nespôsobilej hracej plochy. Ďakujeme za pochopenie. (13:26:43)

    Samuel Brecko


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dynamo Dolný Kubín. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Petržalka. Viac informácií tu.

    Góly:


    MFK Dynamo Dolný Kubín:
    FC Petržalka: