Trnava – Levice 7:4 (kon.) | Vlci Žilina – Humenné 6:3 (kon.) | Martin – Dubnica 4:3 (kon.)
Modré Krídla – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Žiar nad Hronom – Topoľčany 5:2 (kon.) | Brezno – Skalica 2:3 (po pr.)
koniec
Modré Krídla Slovan
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
HK 95 Považská Bystrica
Streda 28.09.2022, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:06
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Domáci ešte navyšujú svoje vedenie, keď sa im podarilo využiť presilovú hru. Hauser vystrelil tvrdo príklepom od mantinelu, pred bránou jeho pokus tečoval medzi tri žrde JÁN PETRISKA.
    Asistencia: William Hauser
     
    39:23
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Domáci strieľajú gól do šatne a vyhrávajú 4:2. Ožvald si zobral puk pri mantineli, z bránkovej čiary našiel spätnou prihrávkou MICHALA MATOUŠKA a ten sa presadil nadvakrát. Pajpach bol na jeho dorážku prikrátky.
    Asistencia: Antonio Ožvald
     
    34:34
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Slovan využíva presilovku, Pajpach je poprvýkrát prekonaný. Bezák prihral DANIELOVI DEMOVI, ktorý vystrelil švihom z kruhu a trafil ozaj výborne pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Daniel Demo
     
    29:07
    Považská Bystrica dala gól!
    Výborná pasáž hry hostí je korunovaná vyrovnávajúcim gólom. prihral JURAJOVI CEBÁKOVI na strelu z prvej, Cebákov príklep nebol najtvrdší, no skončil za Barošom.
     
    26:06
    Považská Bystrica dala gól!
    PATRIK LIGAS dostal ideálnu prihrávku do jazdy od Cígera, v rýchlosti prešiel cez dvojicu obrancov domáceho tímu, pri zakončení bol faulovaný, no vylučovať sa nebude, keďže Ligas strelou k pravej žrdi prestrelil Baroša!
    Asistencie: Jakub Cíger, Juraj Cebák
     
    18:20
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Hráči P. Bystrice netrafili bránu, Slovan sa podruhýkrát v krátkom slede dostal do prečíslenia a ANTONIO OŽVALD z kruhu strelou švihom nachytal Lampera na bližšej žrdi.
    Asistencie: Lukáš Lipiansky, Michal Matoušek
     
    06:29
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Nebezpečnejšia bola v doterajšom priebehu P. Bystrica, no do vedenia idú domáci hokejisti. Hauser dostal prihrávku od Deja, od modrej čiary pri mantineli nahadzoval puk na bránu, pred ktorou výborne clonil DUŠAN KLUČIAR a puk sa mu aj podarilo tečovať za chrbát Lampera.
    Asistencie: František Dej, William Hauser
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Klučiar (Dej, Hauser), 19. Ožvald (Lipiansky, Matoušek), 35. Demo (Bezák), 40. Matoušek (Ožvald), 54. Petriska (Hauser) – 27. Ligas (Cíger, Cebák), 30. Cebák (Ligas, Zaťko)


    Modré Krídla Slovan: Baroš (Noskovič) – Žabka, Demo, Krakovský, Bohunický, Hauser, Myšiak, Škultéty – Klučiar, Dej, Fetkovič – Petriska, Lipiansky, Ožvald – Matoušek, Bezák, Kukumberg – Bubica, Petráš, Trubač
    HK 95 Považská Bystrica: Lamper (21. Pajpach) – Cebák, Zaťko, J. Ďurkech, L. Ďurkech, A. Zlocha, Meszároš, Omelka, Dvonč – Lušňák, Ligas, Cíger – Jakubec, J. Zlocha, Tománek – Urbánek, Rufati, Krieger – Turan, Sádecký, Komloš

    Rozhodca: Adamec, Bachúrik – Herzog, Haringa