Skalica – Vlci Žilina 4:7 (kon.) | Levice – Modré Krídla 2:1 (kon.) | Dubnica – Topoľčany 4:3 (kon.)
Brezno – Humenné 1:3 (kon.)
koniec
HK Skalica
4:7 (1:3, 2:4, 1:0)
DOXXbet Vlci Žilina
Štvrtok 15.09.2022, 17:00 • HANT aréna Skalica • JOJ Šport Slovenský pohár • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa iba korčuľovalo a skoro neútočilo. Kadlečík zaknihoval posledný gól zápasu a stanovil konečný stav na 4:7. Žilina ide na čelo A skupiny. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:07:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    55:17
    Žilina hrá s piatimi hráčmi.
     
    55:00
    Pomalé, rozhárané i nepresné. To sú hlavne aspekty skalickej presilovky, ktoré by sa nemali objavovať v početných výhodách.
     
    53:51
    Vlci bránia trojgólové vedenie. Strelu Híleka hostia zablokovali a novú podobu výsledku nedal útočník Richard Nemec.
     
    53:17
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina:
    Pacalaj – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    52:23
    Žilinčania dlho držali súpera v jeho obrannom pásme. Strelecké šťastie nechytil lepšie za pačesy Dudáš. Bernát má na konte úspešný zásah.
     
    50:00
    Už je vidieť len dohrávanie tohto pohárového stretnutia. Možno sa ešte Skaličania dokážu nadýchnuť k prípadnej dráme, no zatiaľ je stav desať minút pred záverečnou sirénou priaznivý pre Žilinu.
     
    49:22
    Tvrdá bomba hostí, ktorá bola vyslaná z priestoru medzi červenou a modrou čiarou. Bernát v tomto prípade musel zasahovať, ale v porovnaní s predchádzajúcimi situáciami, dorážanie Vlkov nebolo.
     
    46:51
    Skalica dala gól! Juraj Jurík bol nezastaviteľný a dotiahol to pred Romančíka, ktorý mu vysunul betón. Žilinského brankára však pokoril obranca DENIS KADLEČÍK, ktorý mieril presne a tvrdo. Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    44:42
    Skalický brankár Bernát stiahol k sebe žilinské zakončenie. Bude sa vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    42:16
    Landrigan presným bekhendom zamestnal Romančíka. Spracovanie tohto puku ale nebolo náročné pre skúseného gólmana.
     
    41:34
    Petr Šidlík podržal puk vo svojej moci. Obaja aktéri vyslali na ľad čerstvých hokejistov, ale nesledovali sme vznik žilinskej akcie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne o 18:41.
     
    Druhé časť bola ešte žičlivejšia na presné zásahy. Skalica robí neuveriteľné chyby v obrane, čo skúsený celok spod Dubňa trestá. Branislav Bernát vôbec nie je vo svojej koži a dnes nepomohol Záhorákom.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Vlci Žilina dali gól! Vidovič zlyhal úplne ako žiak. Jeho naivná nahrávka skončila na hokejke pripraveného JÁNA NAHÁLKU. Pohotové zakončenie rozvlnilo Bernátovu sieť. Bez asistencie.

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Rajčák (Kuba), 32. Kotvan (Janáč), 33. Šišolák (Včelka), 47. Kadlečík (Obdržálek) – 3. Růžička (Macek), 9. M. Halama (Lopušan, J. Uram), 18. Macek (M. Halama), 29. Tibenský (Lopušan, Pacalaj), 35. Koyš (Mráz, Pacalaj), 37. Macek (Mráz), 40. J. Nahálka


    HK Skalica: Bernát – Fatul, M. Mikula, O. Janík, D. Kadlečík, Vidovič, Hílek, Polák – J. Jurík, R. Nemec, Obdržálek – Hujsa, Landrigan, Šátek – Janáč, Včelka, Kotvan – Kuba, Rajčák, Šišolák.
    Tréner: Michal Ružička.

    DOXXbet Vlci Žilina: Romančík – Šidlík, J. Nahálka, Růžička, J. Pišoja, S. Hudec, Pacalaj, Hajas – Tibenský, Hovorka, S. Rehák – Koyš, Mráz, Macek – J. Uram, M. Halama, Lopušan – Benko, Dudáš.
    Tréner: Jarrod Skalde.

    Rozhodca: Crman, Fridrich – Olle, Šebeň.