Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.) | Tisková konference PSG Berani Zlín (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference PSG Berani Zlín

cz Pondelok 12.09.2022, 11:30Tlačové konferencie
     
    Tisková konference skončila. (11:49:51)
     
    Jiří Marušák: "Co se týče energií, tak pracujeme s tím, co máme do konce roku. Uvidíme, co přijde, třeba zastropování energií. Čekáme na pevný bod, se kterým bychom vůbec mohli kalkulovat."
     
    O derby se Vsetínem

    Jiří Marušák: "Je to tahák, je to speciální. Dlouhá léta jsme se míjeli, ale co jsme zažívali, tak to je situace, která poutá pozornost regionu na hokej."

    Rostislav Vlach: "Věřím, že se budeme těšit i na ostatní zápasy, nejen se Vsetínem. Obsazení ligy je na Moravě slušné a budou i další taháky. Vsetín je specifičtější, ale nebude to jen o něm. Je to jeden z favoritů, ale kvalitu mají i další týmy. Třeba Slavia či Sokolov."

    Pavel Kubiš: "Já se na to těším strašně. Já si to pamatuji, když jsem chodil na hokej ve Zlíně. Atmosféra byla úžasná a doufám, že si to znovu užijeme."
     
    Jiří Marušák: "Platí dohoda u Daniela Gazdy, že začíná soutěž ve Zlíně a podle vývoje v lize i zdravotního budeme individuálně posuzovat, zda by mohl nastupovat i v extralize. V daný moment je kádr uzavřený a pracujeme s hráči, které máme k dispozici."
     
    Pavel Kubiš: "Odehráli jsme přípravné zápasy s kvalitními týmy. Atmosféra v kabině už začíná být správně nervózní, protože se těšíme, až to celé vypukne. Věřím, že začneme v Chance lize vítězstvím."
     
    Rostislav Vlach: "Příprava v létě nám přinesla výsledky a věřím, že z toho budeme čerpat i v sezoně. V průběhu přípravy jsme odehráli šest zápasů včetně nedohraného na Vsetíně. Zkoušeli jsme průběžně různé varianty složení útoků a obran. Věřím, že budeme kvalitně připraveni. Chceme výkony neustále zlepšovat, aby výkony a výsledky přilákaly více diváků, kterých si vážíme, protože je budeme potřebovat. Diváci ví ve Zlíně, jak vypadá hokejová atmosféra a rádi ji budeme zase cítit."

    "Posily se projevily kladně a věříme, že mohou být lídry týmu. Zdravotně jsme měli nějaké problémy, ale byla to nějaká viróza chřipky jednotlivců. Tým je ale zdravotně připraven na první kolo Chance ligy."
     
    Jiří Marušák: "Letní měsíce byly pracovně nabité pro naši organizaci po nejisté situaci. Došlo k uklidnění a se zpožděním jsme i obchodně mohli začít skládat sezonu, objíždět partnery, kteří čekali na výsledek situace. Byl jsem zvolen do pozice generálního manažera na začátku srpna a měl bych propojit zapsaný spolek a s.r.o. Měl bych být novou tváří, která bude klub řídit. Stojí před námi nelehká sezona a chceme se ucházet o postup zpět. Uděláme pro to maximum. Myslím si, že bude důležité otočit trend sportovních výsledků, protože chceme být sportovně úspěšní a na ten úspěch chceme nalákat jak diváky, tak i nové potenciální partnery. Myslím si, že pokud má být sezona úspěšná, tak bude i velmi dlouhá. Chceme v základní části sbírat co nejvíce bodů, vrátit diváky do hlediště a získat kvalitní pozici do play-off."

    "Aktuálně pracujeme s rozpočtem kolem 45 milionů Kč, ale nemůžeme říct, že je naplněný. Manko ale věřím, že doženeme. Rozpočet se snížil zhruba o třetinu."
     
    Libor Kožík: "Máme drobný pokles prodeje permanentek, což způsobil sestup do Chance ligy. Jsme ale rádi i za ten počet, který je prodaný. Nyní se prodávají vstupenky na první dva domácí zápasy."
     
    Tisková konference začíná.
     
    Ještě před začátkem tiskové konference je důležité zmínit, že v roli generálního partnera pokračuje společnost PSG, se kterou klub podepsal nový kontrakt, jenž je zatím jen jednoletý a týká se sezony 2022/23. Smlouva ovšem obsahuje i opci pro spolupráci do dalších let.
     
    Tiskové konference se zúčastní:
    Ing. Jiří Marušák, jednatel Berani Zlín, s.r.o. a generální manažer PSG Berani Zlín
    Ing. Libor Kožík, marketingový manažer PSG Berani Zlín
    Rostislav Vlach, hlavní trenér A-týmu PSG Berani Zlín
    Pavel Kubiš, kapitán A-týmu PSG Berani Zlín
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    David Šimon