Spišská N. Ves – Košice 0:4 (kon.) | Michalovce – Budapešť sk 5:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:3 (po pr.)
Brezno – Detva 4:3 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 2:0 (Nedohr.) | Benátky n/J – Kobra 2:3 (kon.)
koniec
Brezno Knights
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
HK DOXXbet Detva
Piatok 09.09.2022, 18:00 • Aréna Brezno • Prípravný zápas
Partner:
     
    53:38
    Detva dala gól!
    Trochu som však podcenil hostí, pretože prišlo k výbornému pressingu celej formácie a MILAN CÚTT strelou švihom prekonáva Lietavu. Znova je to iba o jeden presný zásah.
     
    49:01
    Brezno dalo gól!
    MICHAL JASENEC sa dostal k puku v strednom pásme, individuálne dravým spôsobom obišiel oboch obrancov a forhendovým blafákom prekonáva Križana.
     
    43:55
    Brezno dalo gól!
    Detvania nedokázali dostať do bezpečia puk spomedzi kruhov v obrannom pásme. Dostal sa k nemu ĽUBOMÍR HOJO a švihom ho od brvna nasmeroval za Križana.
     
    39:45
    Detva dala gól!
    Mladý 18-ročný ukrajinský obranca DMYTRO ILIASOV zastavil puk na útočnej modrej čiare a poslal prudké nahodenie, na ktoré Lietava nevidel cez hráčov v trajektórii puku, bolo ich naozaj dosť.
     
    35:03
    Brezno dalo gól!
    Domáci sa nakoniec v tretej presilovke po sebe dočkali. JOZEF RÁKOŠ využil dostatok priestoru, času a puk na hokejke na pravom kruhu k strele švihom. Križan toho cez hráčov pred ním veľa nevidel.
     
    22:22
    Detva dala gól!
    KIRILL DOMAYEV dostal prihrávku do individuálneho úniku, smeroval sám na Lietavu a toho si zakončením pomedzi betóny vychutnal. Hostia vyrovnávajú skóre tohto prípravného stretnutia.
     
    03:47
    Brezno dalo gól!
    Prvá presilová hra v stretnutí je nakoniec využitá. Mladý obranca ADRIÁN ZUBÁK potvrdzuje dobrú formu v príprave a strelou z prvej z pravého kruhu nedal Križanovi šancu.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. Zubák (Soveľ, Zemko), 36. Rákoš (Grec, G. Olejník), 44. Hojo (Nespala, Rybnikár), 50. Jasenec (Grec, L. Olejník) – 23. Domayev (Srnka), 40. Iliasov (M. Cútt, Andersons), 54. M. Cútt (Buda, Pohanka)


    Brezno Knights: Lietava (Longauer) – Soveľ, Zubák, Grec, Hudák, Petrinec, Korytko – Hojo, Kylnar, L. Olejník – Šebest, O. Turňa, Nespala – Rybnikár, Fungáč, G. Olejník – Jasenec, Zemko, Rákoš
    Tréner: Peter Lichanec

    HK DOXXbet Detva: Križan (Gažo) – Andersons, Iliasov, R. Gábor, Šuraštín, Pohanka, Balciar – Chamula, M. Cútt, Buda – Domayev, Heckl, D. Gonda – Forgáč, Srnka, Sivok – F. Molnár, Koniar, Jablonský
    Tréner: Ondrej Bíreš

    Rozhodca: Kollár – Farkaš, Humenaj