Hradec Králové – Grenoble 3:2 (kon.) | Tappara – HC Slovan sk 2:0 (kon.) | Rögle BK – SAPA Fehérvár 7:1 (kon.)
Mníchov – Rapperswil 5:4 (po pr.) | Ľubľana – TPS 2:4 (kon.) | Zürich – Katowice 5:1 (kon.)
Zug – Wolfsburg 4:3 (po pr.) | Eisbären – Frölunda 2:3 (kon.)
koniec
Rögle BK
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
Fehérvár AV19
cz Štvrtok 08.09.2022, 18:05 • Catena Arena, Ängelholm • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:56 Oscar STÅL-LYRENÄS - 7:1
     
    53:56
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Nedáš – dostaneš. Rögle podniklo rychlý výpad po pravé straně kluziště a Oscar Stål Lyrenäs svou střelou ze strany nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout. Domácí se prosadili už posedmé v utkání. Bez asistence.
    47:07 Riley SHEEN - 6:1
     
    47:07
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Domácí tuto přesilovou hru využívají a pohodlně kráčí za vítězstvím. Tambellini narýsoval přesnou přihrávku RILEYMU SHEENOVI, jenž svou střelou z kruhu neomylně poslal puk do sítě. Asistence: Adam Tambellini, William Wallinder.
    38:13 Adam EDSTRÖM - 5:1
     
    38:13
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Krátce před koncem druhé třetiny tu máme pátou branku domácího týmu. ADAM EDSTRÖM se prezentoval velmi dobrou individuální akcí, když si potáhl kotouč na své hokejce a následně se dostal až před branku, kde dopravil touš do sítě. Asistence: Michael Kapla, Kim Rosdahl.
    31:44 Erlend LESUND - 4:1
     
    31:42
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Edström nejprve neproměnil svou velkou šanci v samostatném úniku, ale o pár chvil později se domácí přeci jen prosazují. ERLEND LESUND prudce vypálil od modré čáry a Roy na jeho střelu nedokázal včas zareagovat. Asistence: Adam Tambellini, Daniel Zaar.
    15:36 Andrew SARAUER - 3:1
     
    15:36
    Fehérvár právě vstřelil branku! A skutečně je tomu tak! ANDREW SARAUER se natáhl svou dlouhou hokejkou, následně si zpracoval kotouč a posléze vypálil přesně na bližší tyčku domácí branky. Domácí vedou opět pouze o dvě branky.
    11:44 Marco KASPER - 3:0
     
    11:44
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Domácí hokejisté odstartovali své počínání na výbornou a vedou už o tři branky. MARCO KASPER v situaci dva na jednoho vzal zodpovědnost na sebe a svou střelou prostřelil Roye potřetí v utkání. Asistence: Oskar Stål Lyrenäs, Vojtěch Mozík.
    07:40 Tony SUND - 2:0
     
    07:40
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Máme tu druhou branku domácího týmu. Marco Kasper našel na modré čáře TONYHO SUNDA, který se zbavil clonícího hráče a posléze svou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Rögle vede v utkání o dvě branky. Asistence: Marco Kasper.
    05:35 Kim ROSDAHL - 1:0
     
    05:35
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Domácí hokejisté ujeli do protiútoku dva na jednoho, přičemž Sheen našel svou přihrávkou připraveného KIMA ROSDAHLA, který střelou z dobré rychlosti nedal brankáři hostů šanci zasáhnout. Riley Sheen.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 6. Rosdahl (Sheen), 8. Sund (Kasper), 12. Kasper (Lyrenäs, Mozík), 32. Lesund (Tambellini, Zaar), 39. Edström (Kapla, Rosdahl), 48. Sheen (Tambellini, Wallinder), 54. Lyrenäs – 16. Sarauer (Nemeth, Magosi)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Sund, Jonsson, Mozík, Wallinder, Kapla, Lesund, Engström – Everberg, Tambellini, Zaar – Larsson, Kasper, Stål Lyrenäs – Sheen, Ferguson, Rosdahl – Edström, Sjödin, Niederbach – Strömgren.
    Tréner: Cam Abbott

    Fehérvár AV19: Roy (D. Horvath) – Stipsicz, Nilsson, Fournier, M. Horvath, Betker, Szabo, Dobmayer – Newell, Hari, Kuralt – Erderly, Findlay, Petan – Vertes, Bartalis, Terbocs – Magosi, Sarauer, Nemeth.
    Tréner: Kevin Constantine

    Rozhodca: Hebeisen, Sjöqvist – Svensson, Persson