Lipt. Mikuláš – Miškovec sk 6:1 (kon.) | Skalica – Třebíč 3:2 (po s.n.) | Kladno – Slavia 3:4 (kon.)
Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.) | Poruba 2011 – Nitra sk 0:0 (zruš.) | Trenčín – Olomouc sk 2:1 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 1:3 (kon.) | Berani Zlín – Zvolen 4:5 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (po pr.) | Přerov – Šumperk 2:1 (po pr.) | Nový Jičín – Havířov 3:4 (2:3 po s.n.)
Spišská N. Ves – Poprad 3:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Pardubice B 0:0 (zruš.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Jihlava – Vrchlabí 0:0 (zruš.)
koniec
Berani Zlín
4:5 (1:2, 2:2, 1:1)
HKM Zvolen
cz Utorok 30.08.2022, 17:30Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:42
    Zvolen právě vstřelil branku!
    HKM opět vede! MIKE HUNTEBRINKER inkasoval náramnou přihrávku skrz pásmo na levý kruh, zamíchal s pukem a ukázkově trefil pod víko! Dnes to vypadá na přestřelku! 4:5!
     
    46:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! PETR MRÁZEK si na útočné modré počkal na dlouhou přihrávku od Jakuba Husy, prosmýkl se po mantinelu a uháněl levým křídlem. Situaci vyřešil rychlou střelou a nemýlil se! Asistence: Jakub Husa.
     
    38:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sníženo! JAKUB HUSA využil zmatků v hostujícím postavení, sjel si z pozice obránce do mezikruží, podržel puk, potáhl jej, položil Petríka a zakončil kolem jeho betonu. 3:4!
     
    37:08
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Daniel Huf inkasuje z druhé střely. Samuel Barcík vystřelil nepříjemný pokus od modré čáry, tato střela byla možná dokonce tečována. To Daniel Huf vyřešil betonem. Ale! Zlínská obrana úplně zapomněla na JURAJE ŠIŠKU, jenž si v klidu dojel pro dorážku a zametl puk do sítě. Už je to o dvě branky – 2:4! Asistence: Samuel Barcík.
     
    26:36
    Zvolen právě vstřelil branku!
    To je škoda pro žlutomodré barvy! Hosté jeli 3 na 2, MIKE HUNTEBRINKER si přiťukl se spoluhráčem na levém kruhu, dostal kotouč zpět do mezikruží, tam se vytočil a trefil mezírku mezi betony Libora Kašíka, jenž zdá se ztratil puk na chvíli z dohledu. 2:3!
     
    25:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Antonín Honejsek z kruhu přenesl na Daniela Bukače, vysoký obránce ostře vypálil od modré, skákající kotouč ještě lízl MICHAL GAGO, a vrací svůj tým do zápasu! 2:2. Asistence: Daniel Bukač a Antonín Honejsek.
     
    19:49
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Hosté obrací skóre! Chris Langkow elegantně podržel puk, projel pásmem a z blízky nastřelili Kašíka, útok však podpořil obránce JOEL MESSNER, jenž za zlínského gólmana kotouč doklepl. 1:2! Asistence: Chris Langkow.
     
    17:00
    Zvolen právě vstřelil branku!
    HKM z protiútoku vyrovnává! SHANE HANNA ujížděl levým křídlem nikým nehlídán, přesně zamířil a nekompromisně trefil horní růžek! 1:1. Asistence: Peter Zuzin.
     
    09:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    1:0! Obraně HKM ujel francouzský forward VALENTIN CLAIREAUX, jenž v samostatném úniku překonal brankáře Petráka přesnou střelou. Berani se po 10ti minutách ujímají vedení! Asistence: Jakub Husa.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 10. Claireaux (Husa), 26. Gago (Bukač, Honejsek), 39. Husa, 47. Mrázek (Husa) – 17. Hanna (Zuzin), 20. Messner (Langkow), 27. Huntebrinker, 38. Šiška (Barcík), 51. Huntebrinker


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Riedl, Husa, Bukač, Bartko, Talafa, Gazda – Gago, Kindl, Pospíšil – Luža, Claireaux, Illéš – Sedláček, Honejsek, Ondráček – Kubiš, Hejcman, Mrázek.
    Tréner: Rostislav Vlach

    HKM Zvolen: Petrík (Trenčan) – Messner, Hain, Hanna, Mudrák, Sládok, Kubka, Hraško – Zuzin, Huntebrinker, Kašlík – A. Barcík, Langkow, Sideroff – Gropp, Šiška, Stupka – Csányi, Marcinwk, S. Barcík.
    Tréner: Peter Oremus