Manchester United – Liverpool 2:1 (kon.)
koniec
Manchester United
2:1 (1:0)
Liverpool FC
Pondelok 22.08.2022, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    82. Mohamed Salah (LIV) - 2:1
     
    82
    Liverpool dal gól!
    Center z rohu ešte defenzíva domácich odvrátila, ale lopta sa vrátila a strieľal z otočky Fabio Carvalho. Tento pokus vyrazil David de Gea, avšak hlavička MOHAMEDA SALAHA už do siete prešla.
    53. Marcus Rashford (MAN) - 2:0
     
    53
    Manchester United dal gól!
    Raphaël Varane vyhral súboj pred vlastnou šestnástkou, v stredovom kruhu situáciu hrozne vyriešila dvojica hráčov Liverpoolu na čele s Hendersonom, čo využil na prihrávku za obranu Anthony Martial a MARCUS RASHFORD zoči-voči Alissonovi strelou k žrdi nezaváhal!
    16. Jadon Sancho (MAN) - 1:0
     
    16
    Manchester United dal gól!
    Domáci idú zaslúžene do vedenia, zatiaľ sú totiž aktívnejším a lepším tímom. Defenzíva Liverpoolu bola momentálne poriadne rozhodená. Christian Eriksen ešte preváhal moment na strelu, ale vzápätí Elanga prihral na biely bod, voľný JADON SANCHO si ešte zasekol Milnera a potom úplne bez problémov kopol loptu k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 16. Sancho, 53. Rashford – 82. Salah

    Karty:   27. Varane (MAN), 45. Dalot (MAN), 74. Fernandes (MAN) – 24. Alexander-Arnold (LIV)


    Manchester United: de Gea – Dalot (86. van de Beek), Varane, L. Martínez, Malacia – Eriksen (86. Wan-Bissaka), McTominay – Elanga (46. Martial), Fernandes (C), Sancho (71. Fred) – Rashford (86. Ronaldo).
    Náhradníci: Heaton – Maguire, Shaw, Garnacho.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson (85. Tsimikas) – Milner (73. Carvalho), J. Henderson (C) (59. Fabinho), Elliott – Salah, Firmino, Díaz.
    Náhradníci: Adrián, Davies IV – Bajcetic, Clark, van den Berg, N. Phillips.