Kolín – Vienna 1:3 (kon.)
koniec
SC Marimex Kolín
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Vienna Capitals
cz Nedeľa 21.08.2022, 17:30 • ČPP Aréna • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vienna Capitals vstřelili branku! Je rozhodnuto! Kolín se sympaticky tlačil za vyrovnávací brankou, ale naději mu snížilo vyloučení 106 vteřin před poslední sirénou. S odkrytou klecí pokračoval v pěti proti pěti, čehož využil MATT BRADLEY, jenž vystihl rozehrávku Kozlů a v poklidu dovezl kotouč do odkryté klece –⁠ 3:1. Bez asistence.
     
    42:24
    Kozlové právě vstřelili branku! Kozlové snižují na rozdíl jediné branky. ZDENĚK KRÁL nabruslil do útočné třetiny a střelou do horního růžku překonal Widhalma –⁠ 1:2. Asistence: Martin Štohanzl.
     
    30:08
    Vienna Capitals vstřelili branku! Rakušané teď ukázali důraz na brankovišti, s čímž si obrana Kozlů nedokázala poradit. Ve skrumáži si odražený touš nejrychleji našel NIKOLAUS HARTL a zvýšil stav na rozdíl dvou branek. Asistence: Patrick Antal, Niklas Würschl.
     
    18:22
    Vienna Capitals vstřelili branku! Capitals ujeli v oslabení do přečíslení dva na jednoho. Prokeš naznačil střelu ze zápěstí a předložil přesně na hůl pro JEREMYHO GREGOIRE, jenž dokázal zamířit mimo dosah přesunujícího se Sajdla. Asistence: Radek Prokeš.

    Petr Koval

    Góly a asistencie: 43. Král (Štohanzl) – 19. Gregoire (Prokeš), 31. Hartl (Antal, Würschl), 60. Bradley


    SC Marimex Kolín: Sajdl (Tichý) –⁠ Piegl, Kukla, Naar, Niko, Rymsha, Čáp, Pelda –⁠ Sklenář, Nedvídek, Král (A) –⁠ Síla, Štohanzl, Ouřada –⁠ Šedivý, Matějček, Lang (C) –⁠ Jarkovský, Pilný
    Tréner: Jan Šťastný

    Vienna Capitals: Starkbaum (od 41. Lorenz Wildhalm) –⁠ Piff, Hackl, Brunner, Posch, Wall, Fischer (C), Würschl –⁠ Rotter, Antal, Bauer –⁠ Sheppard, Kainz, Pilloni –⁠ Gregoire, Kromp, Maxa –⁠ Leon Widhalm, Prokeš, Bradley –⁠Hartl
    Tréner: Dave Barr

    Rozhodca: Veinfurter, Veselý –⁠ Roischel, Kis