Lipt. Mikuláš – Frýdek-M. sk 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Krefeld sk 1:0 (kon.) | Zvolen – GKS Tychy sk 1:4 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Krefeld Pinguine
Piatok 19.08.2022, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Mülleroval prihrávka na ľavo na Magwooda, ten z prvej triafa hornú tyčku Kantorovej brány!
     
    57:55
    Nakoniec to skončilo bitkou kapitána hostí Weissa a obrancom Zámkov Branislavom Ligasom. Obaja inkasovali 5 minút za hrubosť.
     
    57:41
    Bittner zostáva už na striedačke a Krefeld je v šestici.
     
    52:15
    Söllova strela od modrej bola tečovaná útočníkom Millerom, totálne oklamala Kantora v bráne. Ten mal jediné šťastie, že smerovala mimo brány.
     
    48:36
    Vylúčenie v tíme Krefeld Pinguine:
    Mouillierat – 2 min., sekanie.
     
    39:30
    Pred Bittnerom to opäť doslova horelo, nahodený puk neudržala a padol mu na ľad, ale útočník Nových Zámkov Johnson stojaci pri tyčke puk nedokázal dostať do siete.
     
    34:35
    Po nahodení Knižku od modrej Zámky dokázali puk tečovať v lete hneď dva krát. Vlastne nie, ten druhý teč spôsobil nemecký obranca Zerressen. 18-ročného Bittnera v bránke tak pomýlili, že ten takmer inkasoval.
     
    33:10
    Robby Jackson moohol zvýšiť na 2:0, po zasekávačke sa dostal do streleckej pozície, ale Bittner puk popod rameno dnu do siete nepustil.
     
    32:21
    Zerressen získal puk na útočnej modrej a po kľučke sa mu otvorila na Kantora celá diaľnica. Vystrelil tvrdo švihom z medzikružia, ale Kantor si stále drží čisté konto.
     
    27:36
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky:
    Hajnik – 2 min., vrazenie.
     
    23:45
    Krefeld v šanci na vyrovnanie. Dostal sa ku zakončeniu z ľavej strany, no sám zoči voči Kantoroci prestrelil vysoko nad. Následne ďalšia šanca Nemcov, ale dopadla podobne.
     
    21:26
    HC Nové Zámky dali gól! Obranca Nových Zámkov MIKE LEE otvára dnešné skóre. Ako sa hovorí, keď nevieš, čo s pukom, vystreľ a daj gól. Presne takto aj gól padol, brankár Bittner zrejme vôbec nič nevidel, pretože to nebola nejako tvrdá strela – 1:0.
    Asistovali Austin Farley a Patrik Števuliak.
     
    04:05
    Roberts Mamčics v obrovskej šanci úplne som zoči voči Bittnerovi nedáva, pretože nemecký gólman jeho pokus vyráža tesne vedľa brány.
     
    01:30
    Prvá šanca Nových Zámkov, v prečíslení Johnson krásne poslal puk na teč Ovečkovi. Ten ho jemne tečoval, ale chýbalo k úspechu pár čísel...

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 22. Lee (Farley, Števuliak)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Mamčics, Ligas, Kozák (C), Hatala (A), Lee, Martin Chovan, Knižka, Laurenčík– Klempa, Johnson (A), Šišovský – Farley, Dickman, Jackson – T. Mikúš, J. Mikúš, Števuliak – Babeliak, Ondrušek, Hajník
    Tréner: G. Majoross

    Krefeld Pinguine: Bittner (Belov) – Zerressen, Tiffels, Trinkberger, Riefers, Bappert, Söll, Dobryskin, Mayr – Niederberger (A), Weiss (C), Müller – Koch, Mouillierat (A), Magwood – Miller, Fischer, Shatsky – Van Der Ven, Lewandowski, Krymskiy
    Tréner: L. Strömberg

    Rozhodca: D. Konc st., Bachúrik – Gegáň, Frimmel

    Diváci: 60