Švajčiarsko – Česko 1:6 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
1:6 (1:1, 0:4, 0:1)
Česko
cz Sobota 23.07.2022, 16:00 • Vaillant Arena, Davos • Reprezentácia do 18 rokov
Partner:
    52:31 Adam ŽIDLICKÝ - 1:6
     
    52:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovkový gól znamená už pětigólovou výhodu! Holčák hrál z levé strany na modrou, odkud Ročák nabil do pravého kruhu a golfák ADAMA ŽIDLICKÉHO zapadl ideálně k odkryté vzdálenější tyči. Asistence: Marek Ročák, Tomáš Holčák.
    38:25 Tomáš HOLČÁK - 1:5
     
    38:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ HOLČÁK ve středním pásmu vystihl mizernou rozehrávku Hulla. Niedermann ho v úniku nestihl dobruslit a Simeoni zase nedosáhl na přesnou střelu z levého kruhu k vzdálenější tyči. Bez asistence.
    29:30 Adam ŽIDLICKÝ - 1:4
     
    29:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po rozehrávce Dominika Badinky podnikl výpad po pravém křídle ADAM ŽIDLICKÝ. Simeoni jeho střelu z bezprostřední blízkosti v ruce neudržel a zároveň si překážel se spoluhráči, kteří se pokoušeli o vyhození. Nepřehledný moment skončil vlastním gólem. Bez asistence.
    24:32 Jan KUČERA - 1:3
     
    24:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další akce a další puk v Simeoniho bráně! Adam Jecho ho propašoval skrz hůl Palmisana do útočného pásma, kde ho předal JANU KUČEROVI. Ten si pečlivě připravil střelu z vrcholku pravého kruhu a švýcarský gólman nenašel na svižný projektil žádnou odpověď. Asistence: Adam Jecho.
    23:21 Pavel ŠIMEK - 1:2
     
    23:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kuriózní trefa vrací český výběr do vedení! Badinka s Fábrym zvládli souboje v rohu útočného pásma, odkud šel puk na pravý konec modré čáry. Těsně před hitem nahazoval PAVEL ŠIMEK a Simeoni si nepřesvědčivým zákrokem srazil vysokánský puk do vlastní branky. Asistence: Andrej Fábry, Dominik Badinka.
    10:54 Leo BRAILLARD - 1:1
     
    10:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Několikátou přesilovku v řadě Švýcaři v závěru proměnili v gól na 1:1! Wagner předal puk k modré čáře na Schnellera, kterému se z druhé vlny nabídl LEO BRAILLARD a z vrcholku levého kruhu připravil Dybala o čistý štít. Asistence: Eric Schneller, Matteo Wagner.
    03:43 Andrej FÁBRY - 0:1
     
    03:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hra se rychle přesunula od české branky na druhou stranu a ke střele z vrcholu kruhu se dostal ANDREJ FÁBRY, který zřejmě překvapil švýcarského brankáře, jemuž puk propadl za jeho záda. Asistence: Adam Csabi a Pavel Šimek.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 11. Braillard (Schneller, Wagner) – 4. Fábry (Csabi, Šimek), 24. Šimek (Fábry, Badinka), 25. Kučera (Jecho), 30. Židlický, 39. Holčák, 53. Židlický (Ročák, Holčák)


    Švajčiarsko: Simeoni (Huet) – Horak, Balestra, Schneller, Palmisano, Niedermann, Lichtensteiger, Müller, Martin – Pauli, Graf (C), Zürcher – Braillaird, Hull, Wagner – Lindemann, Meier S., Pedrazzini – Froidevaux, Kaser, Meier R. – Embacher.
    Tréner: Marcel Jenni

    Česko: Dybal (Hrabal) – Matějíček, Badinka (C), Kočí, Ročák, Bialy, Vochvest – Židlický, Adámek, Holčák – Peš, Kučera, Jecho – Šimek, Fábry, Csabi – Felcman.
    Tréner: Jakub Petr

    Rozhodca: Kohlmüller, Hürlimann – Burgy, Stalder