NHL - Zahájenie voľných prestupov (prebieha)
udalosť prebieha (14:08)
NHL - Zahájenie voľných prestupov

cz Streda 13.07.2022, 18:00Hokej
     
    14:08
    Trh je aktuálně poměrně uklidněný. Další informace se samozřejmě opět v přenosu objeví! (14:08:04)
     
    14:06
    Trejd!

    Detroit potvrdil další solidní posily! Již dříve avizovaný podpis obránce Olliho Määttäho ve čtvrtek potvrdili Red Wings. Novinkou je příchod Marka Pysyka, který rovněž získal smlouvu na jeden rok.
     
    10:18
    Podpis smlouvy

    Své brankářské řady doplnilo Calgary. Dvoucestnou smlouvu uzavřel Oskar Dansk, který si v případě účasti v hlavním týmu přijde na 750 tisíc dolarů.
     
    09:59
    Podpis smlouvy

    Další skládačku do sestavy přidává Vegas. Golden Knights posilí v brance Michael Hutchinson. Roční smlouva mu ve Vegas vynese 750 tisíc dolarů.
     
    09:43
    Podpis smlouvy

    Velký návrat hlásí Washington. Dres Capitals oblékne opět Marcus Johansson, který v hlavním městě USA strávil prvních sedm sezon v NHL. Tentokrát si švédský útočník přijde na 1,1 milionů dolarů ročně.
     
    09:40
    Podpis smlouvy

    Své řady doplnil o dalšího útočníka Pittsburgh. Tučňáci se dohodli na spolupráci s Drakem Caggiulou, který s Penguins uzavřel jednoroční kontrakt s výdělkem 750 tisíc dolarů.
     
    09:38
    Podpis smlouvy

    Po odchodu Maxe Paciorettyho nechtělo Vegas přijít o dalšího klíčového hráče, a tak se domluvilo na podpisu tříleté smlouvy v celkové hodnotě 15 milionů dolarů s Reilly Smithem.
     
    09:36
    Podpis smlouvy

    Naopak angažmá nemění Nikita Zadorov. Důrazný ruský zadák se dohodl na prodloužení smlouvy s Calgary, kde si v dalších dvou letech vydělá 3,75 milionů dolarů ročně.
     
    09:34
    Podpis smlouvy

    Po odchodu Jana Rutty potřebovala Tampa zaplnit díru v defenzivě. Tu levně zalepila obránce Haydnem Fleurym, který ubere z platového stropu pouze 762,500 tisíc dolarů ročně.
     
    09:32
    Podpis smlouvy

    Dalším hráčem, který mění klub je Ryan Strome. Ten se stěhuje z Manhattanu do Anaheimu, kde si během pěti následujících let přijde na pět milionů dolarů ročně.

    Lukáš Mihal

    Adam Sedlák

    Adam Černý