Anglicko – Maďarsko 0:4 (kon.) | Nemecko – Taliansko 5:2 (kon.) | Poľsko – Belgicko 0:1 (kon.)
Holandsko – Wales 3:2 (kon.)
koniec
Holandsko
3:2 (2:1)
Wales
cz Utorok 14.06.2022, 20:45 • Rotterdam, Nizozemsko • Liga národov UEFA - Liga A • Skupina 4
Predzápasové kurzy
    90+4. Memphis DEPAY - 3:2
     
    90+4
    Nizozemsko právě vstřelilo branku! To je neuvěřitelné! Vyrovnaný stav vydržel opravdu chviličku a domácí putují znovu do vedení. Po dlouhém nákopu vyhrál hlavičku nejprve Denzel Dumfries a po něm i Steven Bergwijn. Míč se následně dostal do vápna k MEMPHISU DEPAYOVI, jehož pokus skončil v hostující síti!
    90+2. Gareth BALE - 2:2
     
    90+2
    Wales právě vstřelil branku! V samotném závěru zápasu je srovnáno. GARETH BALE si postavil míč na značku pokutového kopu a přesným zakončením k levé tyčce domácí branky překonal Cillessena, který sice vystihl stranu, ale na míč nedosáhl.
    26. Brennan JOHNSON - 2:1
     
    26
    Wales právě vstřelil branku! Špatná rozehrávka domácího celku a Wales je zpět ve hře. Matthijs de Ligt špatnou rozehrávkou přes střed hřiště namazal soupeři. Harry Wilson okamžitě po vyhraném souboji poslal míč dopředu pro BRENNANA JOHNSONA. Ten si ho zkušeně přebral a střelou mezi nohami domácího kapitána na zadní tyčku snížil ztrátu hostí.
    23. Cody GAKPO - 2:0
     
    23
    Nizozemsko právě vstřelilo branku! Na druhou branku se příliš dlouho nečekalo a domácí vedou již o dvě branky. CODY GAKPO se dostal k míči na útočné polovině, dovedl si ho na hranu vápna, kde vypálil a trefil dvojblok Velšanů. Následně se míč vrátil na kopačky nizozemského útočníka, který se napodruhé už nemýlil a poslal míč přímo do sítě.
    17. Noa LANG - 1:0
     
    17
    Nizozemsko právě vstřelilo branku! Úvodní branka zápasu je na světě, do vedení putuje domácí tým! Vincent Janssen vybojoval míč na pravé straně hrací plochy a okamžitě ho předložil NOU LANGOVI, který si na hraně šestnáctky dvakrát zasekl dvojici soupeřů a následnou přízemní ranou k tyči poslal svůj tým do vedení.

    Ondřej Černý

    Góly: 17. N. Lang (Janssen), 23. Gakpo, 90+4. Depay (Bergwijn) – 26. Johnson (Wilson), 90+2. Bale (pen.)

    Karty:   21. Martins Indi (NED), 32. Koopmeiners (NED) – 75. Mepham (WAL), 80. Ampadu (WAL), 90+3. T. Roberts (WAL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:12.
    Holandsko: Cillessen – Teze (46. de Vrij), de Ligt (C), Martins Indi – Hateboer (46. Dumfries), Koopmeiners, F. de Jong, Malacia – Janssen (73. Depay), Gakpo, N. Lang (73. Bergwijn).
    Náhradníci: Flekken, Scherpen – Berghuis, Blind, Klaassen, Til, Schouten, Weghorst.

    Tréner: Louis Van Gaal

    Wales: Hennessey – B. Davies (C), Mepham, Rodon (67. Gunter), Burns (46. T. Roberts) – Wilson, Smith (63. Ramsey), Ampadu, Thomas – Johnson, D. James (70. Bale).
    Náhradníci: A. Davies, King – Denham, Harris, Levitt, Matondo, J. Williams.

    Tréner: Robert Page

    Rozhodca: Fesnic – Avram, Cerei