J. Kórea – Litva 3:5 (kon.) | Slovinsko – Maďarsko 5:1 (kon.)
koniec
Južná Kórea
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Litva
cz Piatok 06.05.2022, 15:30 • Hala Tivoli, Ljubljana, Slovinsko • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:19 I JONG-MIN - 3:5
     
    58:19
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Tak možná tu ještě budeme mít drama. Korejci se dostali středem do útočného pásma, Sin Sang-hun přenechal puk na I JONG-MINA a ten přesnou ranou zápěstím vymetl horní růžek Armalisovy branky – 3:5. Asistence: Sin Sang-hun, Kim Won-čun.
    57:11 Ugnis CIZAS - 2:5
     
    57:11
    Litva právě vstřelila branku!
    Buly v útočném pásmu využila Korea k odvolání gólmana, to však bylo záhy potrestáno. Po vhazování se k puku u mantinelu dostal UGNIS CIZAS a střelou přes celé kluziště trefil prázdnou branku – 2:5. Asistence: Nerijus Alisauskas.
    52:34 Eimantas NOREIKA - 2:4
     
    52:34
    Litva právě vstřelila branku!
    Litevští hokejisté využívají další přesilovku a už vedou o dvě branky. Po rychlé kombinaci se sice Griniusovi nepovedlo překonat gólmana, nicméně procedil puk na brankoviště, kde si jej zpracoval EIMANTAS NOREIKA a nadvakrát překonal Daltona – 2:4. Asistence: Martynas Grinius, Emilijus Krakauskas.
    39:32 Emilijus KRAKAUSKAS - 2:3
     
    39:32
    Litva právě vstřelila branku!
    Litevští hokejisté využívají přesilovku a dne už potřetí vedou! Udrželi se v pásmu, Griniusovo nahození z pravé strany bylo zastaveno gólmanem a bránícím hráčem Koreje, nicméně Noreika zvládl přiťuknout na EMILIJUSE KRAKAUSKASE a ten u tyčky doklepával za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Eimantas Noreika, Martynas Grinius.
    28:56 I ČONG-MIN - 2:2
     
    28:56
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Zase máme srovnáno! Korejci předvedli rychlou kombinaci v útočném pásmu, dostali hru před brankoviště, kde se nejlépe zorientoval I ČONG-MIN a z otočky uklidil puk za Armalise – 2:2. Asistence: Sin Sang-hun, Kim Sang-wuk.
    16:54 Emilijus KRAKAUSKAS - 1:2
     
    16:54
    Litva právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se rozjel EMILIJUS KRAKAUSKAS, před Daltonem zamíchal pukem a rychlou střelou na lapačku jej překonal. Litva dnes podruhé vede a je to 1:2.
    12:12 Čun ČUNG-WU - 1:1
     
    12:12
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Přesilovku využila i Jižní Korea! Po dlouhých přípravách se hráči v modrém usadili v útočném pásmu, po kombinaci nahodil před brankoviště I Čong-min a ČUN ČUNG-WU před brankovištěm sklepl puk za Armalise – 1:1! Asistence: I Čong-min, Kim Won-čun.
    10:35 Arnoldas BOSAS - 0:1
     
    10:35
    Litva právě vstřelila branku!
    Nakonec je ale přesilovka využitá a Litva jde do vedení. Jasinevičius sice nejprve s nahozením neuspěl, sám pak ale hru posunul na levou stranu a tvrdou ranou od modré čáry prostřelil vše před sebou ARNOLDAS BOSAS – 0:1! Asistence: Jaunius Jasinevičius, Ugnis Cizas.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 13. Čun Čung-wu (I Čong-min, Kim Won-čun), 29. I Čong-min (Sin Sang-hun, Kim Sang-wuk), 59. I Jong-min (Sin Sang-hun, Kim Won-čun) – 11. Bosas (Jasinevičius, Cizas), 17. Krakauskas (t.s.), 40. Krakauskas (Noreika, Grinius), 53. Noreika (Grinius, Krakauskas), 58. Cizas (Alisauskas)


    Južná Kórea: Dalton (Čun Čong-chun) – Kim Won-čun, O Ing-jo, Son Hjong-čchul, I Don-ku (A), I Min-čä, Nam Hui-tu, Ju Bum-suk – Kim Ki-sung (C), Kim Sang-wuk, An Čin-hui – Sin Sang-hun, I Čong-min, Pak Čin-kju (A) – Kang Min-wan, Čun Čung-wu, Kang Jun-suk – Kim Hju-suk, I Jong-min, Kang Hwan-hi – I Čä-hui.
    Tréner: I Čchang-jong

    Litva: Armalis (Pavliukov) – Alisauskas (C), Jasinevičius, Gusevas, Rumsevičius, Krukovski, Cypas, Stankius – Cetvertak, Cizas (A), Gintautas – Kaleinikovas, Grinius, Krakauskas (A) – Noreika, Kumeliauskas, Bosas – Kudrevičius, Bendžius, Krasilnikovas – Binkulis.
    Tréner: Ron Pasco

    Rozhodca: Wilk (USA), Zrnić (SLO) – Monnaie (BEL), Zgonc (SLO)

    Diváci: 500