Ústí n/L – Kert Park Praha 3:5 (kon.) | Hostivař – Kladno 2:3 (po pr.) | Karviná – Most 0:4 (kon.)
Letohrad – Pardubice 0:1 (kon.)
koniec po predl.
HBC Hostivař
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1) Stav série: 0:3
HBC Kladno
cz Sobota 30.04.2022, 11:00Play-off CCM extraligy (CZE) • Štvrťfinále
     
    48:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovou hru a postupuje do semifinále! Pliml oslovil uvnitř levého kruhu pro vhazování RADKA ŠÍMU a ten našel střelou zápěstím skulinku mezi levou tyčí a ramenem Štourala. Asistence: František Pliml a Tomáš Kudela.
     
    44:54
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Velká euforie na domácí straně! SAMUEL KUCHARČÍK dostal až příliš prostoru mezi kruhy a střelou k levé tyči srovnal skóre! Kladenští jsou naštvaní, po souboji za domácí brankou totiž zůstal ležet Špaček. Rozhodčí ale hru nepřerušili a nakonec byla z protiútoku Hostivaře branka. Asistence: Jan Čejka a Otto Urbanec.
     
    13:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí krátce před pauzou skóre. Potekhin poslal z pravé strany míček na zadní tyč, odkud jej v nepřehledné situaci nakonec dostal za záda Štourala FRANTIŠEK PLIML. Asistence: Michal Potekhin.
     
    08:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté skutečně využívají přesilovou hru a srovnávají stav. Soukup nahazoval míček od modré čáry. Ten se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku, kde jej z bezprostřední blízkosti poslal za Štourala TOMÁŠ KUDELA. Asistence: Radek Soukup a Michal Potekhin.
     
    00:06
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování se z pravé strany protlačil do zakončení MARCEL MALINA a poslal míček pod betonem Jirotky až do sítě! Bleskový vstup domácího celku do utkání. Bez asistence.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 1. Malina, 45. Kucharčík (Čejka, Urbanec) – 9. Kudela (Soukup, Potekhin), 14. Pliml (Potekhin), 49. Šíma (Pliml, Kudela)


    HBC Hostivař: Štoural (Keprt) – Čápek, Dušák (C), Fic, Komanec, Kubeš, Macek, Morrison – Čejka (A), Davídek, Hroch, Krupka, Kucharčík, Malina, Píša (A), Urbanec, Vaniš, Vosátka
    HBC Kladno: Jirotka (Solar) – Drechsler, Hrabar, Kudela, Pliml, Soukup (A), Teinitzer – Barnošák, Důras, Frolík, Kohout, Patera, Potekhin, Pražák, Šíma, Špaček (C)

    Rozhodca: Martin Černý, Tadeáš Bartoš
    Hostivař 0 3 Kladno
    #1 Sobota 30.04.2022 • 11:00
    Hostivař - Kladno 2:3 koniec po predl.