Japonsko – Ukrajina 8:2 (kon.) | Estónsko – Srbsko 4:2 (kon.)
koniec
Estónsko
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Srbsko
cz Sobota 30.04.2022, 20:00 • Stadion Zimowy w Tychach, Tychy, Polsko • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Vítám tu všechny hokejové příznivce! Ve večerním zápase šampionátu Divize I.B, který se hraje v polském městě Tychy, se utkají Estonsko se Srbskem. Jedná se o souboj týmů, které dosud nebodovaly, takže se bude hrát o záchranu na této úrovni. Favoritem jsou přeci jen Estonci, jejichž herní projev nebyl při předchozích dvou vystoupeních úplně špatný. Nováček ze Srbska naopak ve všech třech případech za svými soupeři viditelně zaostával.
     
    Estonsko:
    Estonci v minulé dekádě dvakrát sestoupili do Divize II.A. V obou případech se ale hned vrátili a od roku 2015 hrají I. Divizi skupiny B pravidelně a většinou bez sestupových starostí. V roce 2018 dokonce brali v Kaunasu bronzové medaile. Na posledním šampionátu o rok později pak byli čtvrtí.

    Nejlepším hráčem týmu je určitě útočník Robert Rooba, který se dlouhá léta pohyboval ve finské nejvyšší soutěži a poslední ročník odehrál v KHL v dresu Čerepovce. V zahraničí působí i řada dalších hráčů. Obránce Eduard Slessarevski hraje třetí nejvyšší soutěž ve Finsku, Daniil Kulincev si ve stejné zemi vyzkoušel ve dvou utkáních dokonce druhou ligu a jinak působil v juniorce JYP. Další zadák Alexandr Ossipov se již dlouho pohybuje na úrovni třetí až čtvrté nejvyšší soutěže ve Švédsku. Z útočníků pak můžeme zmínit Roberta Arraka, kterému se v této sezóně poměrně dařilo v dresu polské Toruni, dále pak trio Kristofer Jõgi, Andre Linde a Nikita Puzakov, jenž nastupuje ve finské Suomi-sarja (3. ligová úroveň) či Marcuse Appelberga. Ten to zkouší na obdobné úrovni ve Švédsku. Zajímavým jménem je také 44letý bek Lauri Lahesalu. Ten působil na klubové úrovni naposledy v sezóně 2015/16 v dresu francouzského Angers, stále však pravidelně reprezentuje a vždy se dokáže na turnaje kvalitně připravit.

    Svěřenci kouče Jussiho Tupamäkiho podlehli na úvod turnaje 0:3 domácímu Polsku. Estonci přitom špatně nehráli, soupeře dokonce přestříleli a hlavně první formace s Roobou a Arrakem si dokázala vytvářet šance. Skórovat však nedokázali ani tito borci. Ve druhém duelu proti Japonsku se už pobaltská země gólově prosazovala. Kapitán Robert Rooba dokonce zaznamenal hattrick. Estonci tak hlavně díky němu dokázali srovnat skóre z 1:4 na 5:5. Za tohoto stavu se šlo do šaten po druhé třetině. Ve třetí části se už ale trefovali jen Japonci, kteří nakonec zvítězili 7:5.
     
    Srbsko:
    Srbsko je nástupnickou zemí bývalé Jugoslávie. Ta se zúčastnila pěti zimních olympiád a od roku 1939 také světových šampionátů. V prvním případě si zahráli mezi elitou. Po druhé světové válce se pak střídavě pohybovali mezi skupinami B a C. Po rozpadu Jugoslávie se od roku 1995 účastnil šampionátů pod hlavičkou IIHF tým pod hlavičkou Srbska a Černé Hory. Samostatné Srbsko mělo premiéru v roce 2007 na šampionátu Divize II.A. V roce 2009 dokázali Srbové turnaj vyhrát a postoupit do I. Divize, tehdy to byla druhá výkonnostní úroveň. Následoval však okamžitý sestup a po reorganizaci hráli od roku 2012 Divizi II.A, kterou v roce 2019 opanovali. Šanci zahrát si šampionát I. Divize skupiny B pak dostali kvůli Covidu až letos.

    Kádr Srbska je z velké většiny tvořen hráči z domácích klubů, které nastupují v srbské lize a zároveň hrají také International Hockey League, což je společná soutěž pro týmy ze Srbska, Slovinska a Chorvatska. V zahraničí působí obránci Lazar Pejčić, který nastupuje ve čtvrté nejvyšší soutěži v Německu, a také Danilo Tomašević. Ten to zkoušel ve slovinské lize za Maribor. Z útočníků hraje Mirko Dujmić maďarskou Erste Ligu za Újbudu, Srdjan Subotić si letos vyzkoušel Alpskou ligu za rakouský Feldkirch a poté přešel do druholigového francouzského Clermontu. 19letý Vuk Savić odehrál tuto sezónu v juniorce slovenské Skalice. Mateja Popović si zase vyzkoušel soutěž juniorů ve Švédsku a ve třech duelech dostal také příležitost ve třetí nejvyšší soutěži dospělých.

    Na šampionátu Srbové vysoko prohráli všechny tři zápasy a duel s Estonskem pro ně bude klíčový z pohledu záchrany. Japoncům Srbové podlehli 0:8, Ukrajině pak 0:7. Domácím Polákům pak dali alespoň dva góly, ale dostali jich hned deseti. O obě trefy se postaral Mirko Djumić.
     
    Oba týmy se utkaly pouze v roce 2014 v rámci šampionátu Divize II.A. Estonci, kteří tehdy postupovali, zvítězili 5:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Estonsko: Koitmaa (Virro) – Kulincev, Lahesalu (A), Kerna, Ossipov (A), Slessarevski, Novikov, Kookmaa – Kombe, Arrak, Rooba (C) – Linde, Sibircev, Vasjonkin – Klaus Kaspar Jõgi, Parras, Puzakov – Rozinko, Appelberg, Hast – Kristofer Jõgi.
    Trenér: Jussi Tupamäki (FIN)

    Srbsko: Ranković (Beaton) – Novaković, Podunavac (A), Tomašević, Pejčić, Mladenović, Spanjević, N. Pušac, Anić – Popović, Dragović, Djumić (A) – Savić, Vučurević (C), Subotić – Janković, Grković, Račić – Mitrović, Kravljanac, M. Pušac.
    Trenér: Spiros Anastasiadis (CAN)

    Rozhodčí: Baca (SVK), Kiča (UKR) – Bucki (POL), Ozolinš (LAT).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Důležité utkání v boji o udržení v divizi bylo zahájeno. Favority jsou přeci jen Estonci, kteří proti Polsku i Japonsku předvedli solidní výkony, byť si z těchto duelů body neodnesli. To Srbové dostali tři debakly.
     
    01:04
    Estonsko se hned vrhlo do ofenzivy. Vadim Vasjonkin se nyní natlačil do brankoviště a donutil Arsenije Rankoviće k poměrně těžkému zákroku.
     
    01:32
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonci se bleskově ujímají vedení! Nahození Silvera Kerny od modré čáry bylo zřejmě hned dvakrát tečováno. Finální dotek s kotoučem si připsal před brankou clonící VADIM VASJONKIN a Ranković nestačil zareagovat. Asistence: Andre Linde a Silver Kerna.
    01:32 Vadim VASJONKIN - 1:0
     
    03:01
    Zatím se hraje podle estonských not. Srbové se dosud k ničemu nedostali.
     
    03:41
    Zvýšit domácí vedení mohl Robert Arrak! Ten najížděl sám na Rankoviće a zkusil bekhendový blafák. Srbský brankář to ale přečetl a puk skončil v jeho lapačce!
     
    04:53
    Další velká šance Estonska! Robert Rooba poslal kotouč do jízdy Eduardovi Slessarevskimu, který najížděl jako obránce sám na branku soupeře. Také jeho zakončení ale končí v rychlé lapačce Rankoviće.
     
    05:29
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Teď už to je o dva góly! Estonci získali puk v obranném pásmu a vyrazili do rychlého protiútoku. Ten sehráli velmi dobře. Kristjan Kombe našel z druhé vlny najíždějícího obránce DANIILA KULINCEVA, který z mezikruží skóroval střelou k levé tyčce – 2:0. Asistence: Kristjan Kombe a Robert Arrak.
    05:29 Daniil KULINCEV - 2:0
     
    05:37
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Kristjan Kombe – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:46
    Srbsko právě střelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka Srbů! Marko Dragović našel křížným pasem MIRKA DJUMIĆE, který střílel z levého kruhu do poloodkryté branky. Koitmaa se nestačil včas natáhnout ke své pravé tyčce – 2:1. Asistence: Marko Dragović a Pavle Podunavac.
    05:46 Mirko DJUMIĆ - 2:1
     
    07:02
    Srbové se díky využité přesilovce vrátili do hry. Uvidíme, zda je to více nakopne a pomůže jim to k tomu, aby se Estoncům vyrovnali.
     
    09:27
    Estonci se zatím alespoň nedostávají do dalších šancí, což je pro Srbsko jistě pozitivní.
     
    10:20
    Pobyt Srbů v útočném pásmu nějaké ohrožení branky Estonska nepřinesl.
     
    10:48
    Po reklamní přestávce si zahrají přesilovku Estonci. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Mateja Popović.
     
    10:58
    Srbové ujeli do přečíslení 2 na 1! Djumić nahrál před branku Markovi Dragovićovi, který sám před Koitmou zamířil vedle pravé tyčky!
     
    11:49
    Zakázané uvolnění Estonska. Přesilovka se pobaltské zemi zatím nedaří.
     
    12:24
    Od modré čáry střílel Alexandr Ossipov. Obránce Estonska netrefil branku.
     
    12:50
    Srbové oslabení přežili. Už jsou kompletní.
     
    13:50
    Estonci začali dobře, ale jako by je srbské snížení vyvedlo z rovnováhy. Od té doby šla kvalita jejich hry hodně dolů.
     
    14:22
    Zakázané uvolnění Srbů.
     
    14:47
    Robert Arrak střílel přes obránce. Zamířil vedle vzdálenější pravé tyčky.
     
    15:38
    Domácí měli tlak při signalizované výhodě. Nakonec střílel od modré Ossipov a Ranković puk našel ve výstroji.
     
    15:38
    Vyloučení v týmu Srbsko:
    Marko Dragović – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:00
    Po rychlé souhře netrefil puk před brankou dobře Slessarevski.
     
    16:18
    Od modré čáry střílel Ossipov. Letící puk se snažil tečovat Vasjonkin, kotouč ale drží Ranković.
     
    17:08
    Robert Arrak si hledal prostor pro střelu na pravé straně. Trefil jen obránce.
     
    17:30
    Srbové vyhazují.
     
    17:39
    Nyní už je celek Srbska v plném počtu.
     
    17:59
    Ranković zachytával puk po střele ze středního pásma. Následně ho rozehrál spoluhráčům.
     
    18:12
    Hosté se dopustili postavení mimo hru. Reklamní přestávka.
     
    18:39
    Zakázané uvolnění Srbů. Hra se stěhuje do útočného pásma Estonska.
     
    19:08
    Běží poslední minuta první třetiny. Vedle srbské branky střílel z pravé strany Vadim Vasjonkin.
     
    19:47
    Lahesalu se dostal k puku po buly ve estonském útočném pásmu. Následně posílal před bránu takový bekhendový centr, který nikdo ze spoluhráčů nezachytil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Již po siréně se dostali do konfliktu estonský kapitán Robert Rooba a Mirko Djumić. Rozhodčí vše poměrně rychle uklidnili.

    Estonci tak vedou po první třetině 2:1. Do utkání vstoupili velmi dobře a v 6. minutě vedli po trefách Vadima Vasjonkina a Daniila Kulinceva o dva góly. Srbové však snížili jen 17 sekund po druhém zásahu soupeře, když se v přesilové hře prosadil Mirko Djumić. Od té chvíle už hra Estonska nebyla tak kvalitní a skóre se již do přestávky neměnilo.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:49.
     
    Střely na branku – 10:3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Zakázané uvolnění Srbska. Vhazuje se před Rankovićovou brankou.
     
    20:52
    Marko Dragović se vymotal ze souboje u mantinelu a zamířil dopředu na levé straně. Jeho střela však minula Koitmovu branku.
     
    22:04
    Opět icing Srbska. Následuje tedy další návrat před Rankoviće.
     
    23:17
    Srbové teď rozpoutali před brankou soupeře poměrně ojedinělý závar! Estonci leželi před svým brankářem, Andrija Račić ani Dušan Janković nedokázali tento val přetlačit! Bude se ale vylučovat.
     
    23:17
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Saveli Novikov – 2 min., držení.
     
    24:20
    Estonci se v tomto oslabení zatím úspěšně brání.
     
    25:18
    Srbská přesilovka skončila. Estonsko v plném počtu.
     
    26:00
    Srbský obránce Nikola Pušac zalehl za svou brankou Klause Kaspara Jõgiho. Vylučovat se nebude.
     
    26:47
    Srbům odpískáno postavení mimo hru. Následuje reklamní přestávka.
     
    28:08
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    ROBERT ROOBA zase potvrdil, jak je pro Estonce důležitý! Jednoznačně nejlepší hráč své země si najel na levém křídle na dlouhý pas od Kulinceva. Následně ukázal velkou trpělivost, když několikrát naznačil střelu, ale místo ní si s kotoučem i přes bránícího hráče vybruslil až mírně doprava a odsud překonal ranou na bližší tyčku Rankoviće. Asistence: Daniil Kulincev a Lauri Lahesalu
    28:08 Robert ROOBA - 3:1
     
    29:07
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Marcus Appelberg – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:02
    Srbové v postavení mimo hru, které zmařilo jejich snahu dostat se do útočného pásma.
     
    30:43
    Estonci vyhazují.
     
    30:52
    Srbové nyní přečíslili obranu soupeře! Nemanja Vučurević řešil přečíslení 2 na 1 střelou z pravé strany, která minula vzdálenější tyčku!
     
    31:08
    Estonci v plném počtu.
     
    32:42
    Kotouč byl tečován do hlediště, které je dnes téměř prázdné. Slyšet je jen skupinka estonských fanoušků a fanynek. Reklamní přestávka.
     
    33:47
    Srbové se snaží hrozit. Po vyhraném souboji v rohu se puk dostal k Račićovi, který vtipnou zadovkou našel před brankou číhajícího Nemanju Vučureviće. Villem-Henrik Koitmaa však odolal a kotouč zalehl ve svém brankovišti!
     
    34:43
    Estonci si nechtěli komplikovat život a odpálili puk na icing. Je znát, že jde o hodně. Estonci jsou sice hokejově lepší, občas je ale na nic vidět nervozita.
     
    35:09
    Do útočného pásma se prokličkoval Alexej Sibircev. Do jeho střely vložil hůl obránce, který puk srazil do ochranné sítě. Poslední reklamní přestávka ve druhé třetině.
     
    35:40
    Estoncům byl nyní odpískán nesmyslný icing, když, tuším, Nikita Puzakov dobrusloval kotouč daleko před Srby. Jeden z hlavních rozhodčích také uznal chybu a nařídil buly ve středovém kruhu.
     
    37:15
    Čas plyne bez nějaké zajímavější situace. Pomalu se blíží konec druhé třetiny.
     
    38:24
    Daniil Kulincev vystřelil od modré čáry. Ranković vyrazil puk do rohu hřiště.
     
    39:08
    Estonsko se v závěru periody nadechlo k náporu a nyní Srby nepouští z obranného pásma.
     
    39:51
    Nahození Nikity Puzakova podržel v lapačce Arsenije Ranković. Ještě se tedy bude vhazovat po jeho pravici.
     
    39:57
    Srbové ještě stačili vyhodit na zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině padl jediný gól. Ve 29. minutě to vzal na sebe estonský kapitán Robert Rooba, který po hezké individuální akci zvýšil na 3:1. Jinak se nebylo moc na co dívat. Estonci dnes hrají spíše na výsledek než na krásu a Srbsko je přeci jen hokejově slabší. Třeba ale hokejisté z této země v závěrečné dvacetiminutovce ještě překvapí.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:35.
     
    Střely na branku – 15:6 (10:3, 5:3)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Na úvod třetí třetiny přišlo zakázané uvolnění Srbska.
     
    40:33
    Střelu Marka Dragoviće se snažil tečovat Mirko Djumić. Puk ale končí ve výstroji brankáře Koitmy.
     
    41:37
    Rankovićem vyražený puk dojížděl Kevin Parras. Nedokázal však hrací předmět zasunout za záda brankáře Srbska.
     
    42:49
    Hokejisté z Pobaltí zahráli na zakázané uvolnění.
     
    43:11
    Robert Rooba přenesl hru doleva na Silvera Kernu. Jeho střelu si pohlídal Ranković, který následně puk přikryl lapačkou.
     
    43:36
    Nyní zakázané uvolnění Srbska.
     
    44:11
    Pro Srbsko je to poslední vystoupení na turnaji. Estonsko ještě zítra hraje s Ukrajinou. Pokud dnes zvítězí, bude to souboj o bronzové medaile.
     
    44:17
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Estonska vedou už o tři góly! Srbové vyváželi kotouč dopředu, ovšem ten jim ve středním pásmu sebral KEVIN PARRAS. Ten si pak vystačil sám, když přesnou ranou zápěstím přes obránce vymetl Rankovićův pravý horní růžek. Bez asistence.
    44:17 Kevin PARRAS - 4:1
     
    44:54
    Za zdržování hry je vyloučen Lazar Pejčić. Uvidíme estonskou přesilovku.
     
    46:02
    Srbové vyhazují.
     
    46:28
    Rána Alexandra Ossipova od modré čáry se mezi tyče nevešla.
     
    46:55
    Slessarevski si počkal na v tandemu najíždějícího Vadima Vasjonkina. Ten střílel z pravého kruhu vedle. Teď už je Srbsko kompletní.
     
    47:53
    Srbové sice bojují, na obrat ale asi nemají síly. Hrozí jen občas, většinu energie pak musejí věnovat spíše bránění. Navýšit náskok Estonska mohl Alexej Sibircev. Ten se z levé strany natlačil až před Rankoviće, který jeho forhendovou kličku stopl levým betonem!
     
    49:09
    Za držení je vyloučen Nikola Pušać. Přesilovka pro Estonce.
     
    49:37
    Srbsko vyhodilo.
     
    50:19
    Rooba hledal křížným pasem před bránu sjíždějícího Roberta Arraka, kterému střela nesedla ideálně!
     
    50:37
    Další rána Roberta Arraka už byla mnohem lepší. Skončila na bližší tyčce Rankovićovi svatyně!
     
    50:51
    Přihrávku do slotu dostal Robert Rooba, který trefil brankáře Rankoviće! Ten pak pokryl také dorážku Silvera Kerny.
     
    51:10
    Hokejisté Srbska hrají v plném počtu.
     
    51:58
    Fabian Hast dobruslil puk v rohu hřiště a poslal ho před branku, kde měl Kevina Parrase. Ten svůj druhý gól nepřidal. Bekhendem mířil do Rankoviće. Reklamní přestávka.
     
    52:23
    Dušan Janković srazil zásahem ramenem na hlavu k ledu Klause Kaspara Jõgiho. Rozhodčí to vyhodnotili jako faul loktem. Další přesilovka pro Estonsko.
     
    53:38
    Estonci si nahrávají, zatím moc nezakončují. Arrakův křížný pas netrefil Rooba.
     
    53:46
    Nyní trefil Robert Arrak z pravého kruhu tyčku!
     
    54:24
    Srbové přestáli i tohle oslabení.
     
    56:08
    Rooba nahrával na vzdálenější tyčku, kam si sjížděl Kristjan Kombe. Ten puk ze vzduchu netrefil.
     
    57:32
    Srbsko právě střelilo branku!
    Tak pozor! Srbové snižují na rozdíl dvou gólů. Marko Dragović zavezl puk do pásma podél levého mantinelu a následně poslal před branku přihrávku, která prošla skrze bránící hráče až na MIRKA DJUMIĆE. Ten si kotouč zpracoval bruslemi a pověsil ho mimo dosah přesouvajícího se Koitmy – 4:2. Asistence: Marko Dragović a Mateja Popović.
    57:32 Mirko DJUMIĆ - 4:2
     
    58:27
    Střelu Mateji Popoviće z levé strany podržel Koitmaa v rukavici. Srbové si berou time-out. Zřejmě naplánují power-play!
     
    58:31
    Branka Srbska je prázdná!
     
    58:46
    Estoncům pískáno zakázané uvolnění.
     
    59:05
    Rooba ukořistil puk a napravo se s ním vydal dopředu. Jeho střelu na prázdnou branku však Srbové zblokovali!
     
    59:22
    Ranković musí zpátky do branky. Vhazovat se totiž bude v srbském obranném pásmu.
     
    59:35
    Trestné střílení pro Srbsko! Kerna podrazil ujíždějícího marka Dragoviće...
     
    59:35
    Vyloučení v týmu Estonsko:
    Silver Kerna – TS, podrážení.
     
    59:35
    Mirko Djumić hattrick nezavršil! Právě on si vzal na starost trestné střílení. Koitmaa mu na naznačení kličky do bekhendu neskočil a poté, co si Djumić stáhl kotouč na forhend, zasáhl levým betonem.
    59:35 Djumić z trestného střílení kontaktní gól nevstřelil.
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté Estonska poráží Srby 4:2 a mají jistou účast v Divizi I.B i v příštím roce. Srbové naopak sestupují zpátky do Divize II.A.

    Nejlepšími hráči zápasu vyhlášeni srbský brankář Arsenije Ranković a obránce Estonska Daniil Kulincev (1+1).
     
    Estonsko tedy zvládlo souboj o udržení a zítra si to ještě rozdá s Ukrajinou o bronz. Pobaltskému státu skvěle vyšel začátek a v 6. minutě vedl po trefách Vadima Vasjonkina a Daniila Kulinceva 2:0. Srbové bleskově snížili, když přesilovou hru využil Mirko Djumić. Od té chvíle to už bylo i z estonské strany poměrně nervózní a tak se nejednalo o moc atraktivní hokej. Ve 29. minutě však své spoluhráče částečně uklidnil hezkou individuální akcí kapitán Robert Rooba, který upravil na 3:1. Další branky pak padly ve třetí části. Ve 45. minutě zvýšil už na 4:1 ranou do horního růžku Kevin Parras. Srbům ještě vykřesal v čase 57:32 jakousi naději Mirko Djumić a stejný hráč je dokonce mohl dostat do kontaktu. Z trestného střílení však nevyzrál na brankáře Koitmu a nezavršil tak hattrick.
     
    Střely na branku – 28:10 (10:3, 5:3, 13:4)
     
    Z mé strany je to již vše. Přeji krásný zbytek čarodějnického večera! (22:28:23)

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 2. Vasjonkin (Linde, Kerna), 6. Kulincev (Kombe, Arrak), 29. Rooba (Kulincev, Lahesalu), 45. Parras – 6. Djumić (Dragović, Podunavac), 58. Djumić (Dragović, Popović)


    Estónsko: Koitmaa (Virro) – Kulincev, Lahesalu (A), Kerna, Ossipov (A), Slessarevski, Novikov, Kookmaa – Kombe, Arrak, Rooba (C) – Linde, Sibircev, Vasjonkin – Klaus Kaspar Jõgi, Parras, Puzakov – Rozinko, Appelberg, Hast – Kristofer Jõgi.
    Tréner: Jussi Tupamäki (FIN)

    Srbsko: Ranković (Beaton) – Novaković, Podunavac (A), Tomašević, Pejčić, Mladenović, Spanjević, N. Pušac, Anić – Popović, Dragović, Djumić (A) – Savić, Vučurević (C), Subotić – Janković, Grković, Račić – Mitrović, Kravljanac, M. Pušac.
    Tréner: Spiros Anastasiadis (CAN)

    Rozhodca: Baca (SVK), Kiča (UKR) – Bucki (POL), Ozolinš (LAT)

    Diváci: 110