Japonsko – Ukrajina 8:2 (kon.) | Estónsko – Srbsko 4:2 (kon.)
koniec
Japonsko
8:2 (3:0, 3:2, 2:0)
Ukrajina
cz Sobota 30.04.2022, 16:30 • Stadion Zimowy w Tychach, Tychy, Polsko • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. B
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Juširoh HIRANO - 8:2
     
    59:59
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    V poslední sekundě se ještě prosadil střelou z levé strany JUŠIROH HIRANO, který vypálil na bližší tyč kolem Pysarnkovy vyrážečky! Bez asistence.
    44:09 Šigeki HITOSATO - 7:2
     
    44:09
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ukrajinci sice ve svém pásmu vyhráli buly, ale zpoza branky rozehráli jen na hůl Hirana. Ten, místo aby z pravého kruhu rychle vypálil, počkal si na příjezd ŠIGEKIHO HITOSATA, kterému přihrál na levou stranu a Hitosato s přehledem prostřelil Pysarenka. Asistence: Juširoh Hirano.
    39:56 Šigeki HITOSATO - 6:2
     
    39:56
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Naopak přichází úder na druhé straně a v posledních sekundách druhé třetině využil důrazu spoluhráče ŠIGEKI HITOSATO, který čtyři sekundy před koncem propálil Pysarenka po přihrávce aktivně forčekujícího Hirana. Asistence: Juširoh Hirano.
    34:40 Olexi VORONA - 5:2
     
    34:40
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Stále ale bude o co hrát! Ukrajincům se povedlo prosadit podruhé v zápase a snížit na 2:5, k poměrně velké radosti přítomných diváků. Andrejkiv vypálil zpoza kruhů a OLEXI VORONA protečoval kotouč za záda Narisawy, k čemuž mu dopomohla ještě tyč branky. Asistence: Vitali Andrejkiv, Ivan Lytvynov.
    31:42 Keigo NAKAJAŠIKI - 5:1
     
    31:42
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci opět získávají trochu klidu na své hokejky. KEIGO NAKAJAŠIKI získal puk ve středním pásmu po souboji se soupeřem, projel s ním i s obráncem až do levého kruhu a překonal Pysarenka, který by dnes nejradši už nechytal, ale nemá na vybranou. Bez asistence.
    25:06 Vitali LJALKA - 4:1
     
    25:06
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Po vhazování v útočném pásmu se Ukrajina poprvé v utkání střelecky prosadila! Střílenou přihrávku Merežka zaklidil svou tečí za Narisawova záda VITALI LJALKA! Asistence: Igor Merežko, Ilja Korenčuk.
    20:24 Kento SUZUKI - 4:0
     
    20:24
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci zkraje druhé třetiny využívají svou přesilovku! KENTO SUZUKI překonal Pysarenka po střele z levého kruhu, odkud poslal kotouč na bližší tyč kolem ramene ukrajinského brankáře! Asistence: Makuru Furuhaši, Keigo Minošima.
    09:08 Makuru FURUHAŠI - 3:0
     
    09:08
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ukrajina nezvládla přechod středního pásma a po skvělém forčekingu soupeře přišla o puk. Toho dokonale využil MAKURU FURUHAŠI, jenž si ve středním pásmu vzal kotouč, přebruslil po pravém křídle do útoku, uvnitř kruhu pro vhazování se stočil na střed a svým zakončením prostřelil Pysarenka. Bez asistence.
    04:52 Keigo MINOŠIMA - 2:0
     
    04:52
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Neuběhlo ani půl minuty a Japonsko vede už 2:0! Tentokrát byl na vině ovšem odraz puku od brusle bránícího Ukrajince, který nasměrnil přihrávku Keiga Minošimi za záda smutného Pysarenka. Hrůzný začátek pro Ukrajinu. Bez asistence.
    04:19 Makuru FURUHAŠI - 1:0
     
    04:19
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Teď ale Japonci předvedli precizní přechod středního pásma! Po rozehrávce zpoza vlastní branky se povedlo dostat puk do útoku podél levého mantinelu a MAKURU FURUHAŠI, který útočil středem, přijal přesnou přihrávku a prostřelil Pysarenka. Asistence: Juki Miura, Jiei Halliday.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 5. Furuhaši (Miura, Halliday), 5. Minošima, 10. Furuhaši, 21. Suzuki (Furuhaši, Minošima), 32. Nakajašiki, 40. Hitosato (Hirano), 45. Hitosato (Hirano), 60. Hirano – 26. Ljalka (Merežko, Korenčuk), 35. Vorona (Andrejkiv, Lytvynov)


    Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – Minošima, Išida, J. Otsu, Denis, Kimura, Halliday, Toko, Kon – Nakajašiki, Osawa, K. Otsu – Hitosato, Nakadžima, Hirano – K. Suzuki, Furuhaši, Miura – Sato, Irikura, M. Suzuki
    Ukrajina: Pysarenko (10.-12. Kubrickij) – Tolstuško, Merežko, Matusevič, Pangelov-Juldašev, Andrejkiv, Lytvynov, Hrebenyk – Peresunko, Mazur, Michnov – Ljalka, Fadjejev, Korenčuk – Blagy, Nimenko, Čikancev – Vorona, Morozov, Simčuk – Borodaj

    Rozhodca: Barcelo (FRA), Hurlimann (SUI) – Konc (SVK), Noworyta (POL)

    Diváci: 350