NY Islanders – Washington 5:1 (kon.) | Boston – Buffalo 5:0 (kon.) | Ottawa – Florida 0:4 (kon.)
Carolina – NJ Devils 6:3 (kon.) | Columbus – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Minnesota – Calgary 3:2 (po pr.)
Colorado – Nashville 4:5 (0:1 po s.n.) | Edmonton – San Jose 5:4 (po pr.) | Vancouver – LA Kings 3:2 (po pr.)
koniec
Carolina Hurricanes
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
New Jersey Devils
cz Piatok 29.04.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:44 Jimmy VESEY - 6:3
     
    55:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Nathan Bastian měl za Raantou dostatek času na promyšlení přihrávky do levého kruhu. JIMMY VESEY napoprvé finského brankáře nepřekonal, nicméně se mu naskytla příležitost dorážky a té už naplno využil. Asistence: Nathan Bastian.
    54:17 Jesper BRATT - 6:2
     
    54:17
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey umenšuje debakl. Ve čtyřech šlo rychle vpřed. Zacha rozdal puk Footeovi, jenž vymyslel ještě jednu krosovou nahrávku k pravému kruhu a na JESPERA BRATTA zívala odkrytá klec. Moc povedená akce. Asistence: Nolan Foote, Pavel Zacha.
    47:32 Jordan MARTINOOK - 6:1
     
    47:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brady Skjei centroval do ohně od levého mantinelu. Následovala teč JORDANA MARTINOOKA a Hammond už nezabránil tomu, aby mu tyč propadl u bližší tyče do sítě. Asistence: Brady Skjei, Derek Stepan.
    43:14 Steven LORENTZ - 5:1
     
    43:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to byla krasojízda od Setha Jarvise! Ve skvělé formě hrající nováček projel kolem Bahla, dále poslal na párek Seversona a nahrál k brankovišti, kde si s neposedným pukem nejlépe poradil STEVEN LORENTZ. Asistence: Seth Jarvis, Sebastian Aho.
    37:27 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:1
     
    37:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Trocheck zvládl vhazování proti Šarangovičovi. Za jeho zády si puk vzal TEUVO TERÄVÄINEN a exkluzivním švihem zavěsil ze svého pohledu do pravého horního rohu brány. Z velmi podobné situace Vesey před chvílí trefil tyč. Asistence: Vincent Trocheck.
    13:55 Fabian ZETTERLUND - 3:1
     
    13:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Trefují se i hosté! Pavel Zacha převezl kotouč přes útočnou modrou a přenechal ho FABIANU ZETTERLUNDOVI. Raanta na prudký švih svou lapačkou nedosáhl a švédský útočník tak může slavit druhou trefu v sezoně. Asistence: Pavel Zacha, Damon Severson.
    12:53 Jesperi KOTKANIEMI - 3:0
     
    12:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ty Smith zpoza vlastní brány strašidelně namazal Nečasovi. Český útočník se neukvapil a posunul puk na JESPERIHO KOTKANIEMIHO, který jej pohodlně posunul za příliš vyjetého gólmana. Asistence: Martin Nečas.
    05:33 Martin NEČAS - 2:0
     
    05:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Druhý domácí gól znovu padl z teče! Počtrnácté v sezóně se raduje MARTIN NEČAS, který přesunul k odkrývající se tyčce střelu obránce Colea. Asistence: Ian Cole, Jesperi Kotkaniemi.
    04:44 Ethan BEAR - 1:0
     
    04:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Martinook za bránou napadal Seversona. Ten upadl a puk šel ke Smithovi, jenž ho přemístil na ETHANA BEARA. Nahození zpoza pravého kruhu tečoval Zacha a Hammond byl poprvé překonán. Asistence: Brendan Smith, Jesperi Kotkaniemi.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Bear (Br. Smith, Kotkaniemi), 6. Nečas (Cole, Kotkaniemi), 13. Kotkaniemi (Nečas), 38. Teräväinen (Trocheck), 44. Lorentz (Jarvis, Aho II), 48. Martinook (Skjei, Stepan) – 14. Zetterlund (Zacha, Severson), 55. Bratt (N. Foote, Zacha), 56. Vesey (Bastian)


    Carolina Hurricanes: Raanta (Kočetkov) – Cole, DeAngelo, Pesce, Skjei, Bear, Br. Smith – Jarvis, Aho II (A), Lorentz – Teräväinen, Trocheck (A), Domi – Fast, Stepan, Niederreiter – Nečas, Kotkaniemi, Martinook (A).
    Tréner: Rod Brind'Amour

    New Jersey Devils: Hammond (48. Gillies) – Graves, Severson (A), Bahl, Hamilton (A), Ty Smith, Ochoťuk – Bratt, J. Boqvist, Holtz – Šarangovič, Mercer, Kuokkanen – N. Foote, Zacha, Zetterlund – Vesey, M. McLeod, Bastian.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: L´Ecuyer, Pollock – Daisy, Murchison

    Diváci: 18 040