Fínsko – Česko 1:6 (kon.)
koniec
Fínsko
1:6 (0:2, 0:1, 1:3)
Česko
cz Streda 27.04.2022, 16:00 • Kuortane • Reprezentace žien U18
Partner:
    57:38 Markéta MAZANCOVÁ - 1:6
     
    57:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned na to ale skórují znovu české hráčky. MARKÉTA MAZANCOVÁ ze středního pásma trefuje prázdnou klec Finek a Česko vede 6:1. Bez asistence.
    57:13 Sanni VANHANENOVÁ - 1:5
     
    57:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se Finky prosazují a berou Denise Dudkové čisté konto. Keränenová nechala puk SANNI VANHANENOVÉ, která poté na levém kruhu napřáhla ke střele a kotouč po ní zapadl za záda české brankářky – 1:5. Asistence: Tilli Keränenová.
    45:46 Markéta MAZANCOVÁ - 0:5
     
    45:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    O necelou minutu později skórují Češky znovu a právě tedy odbila pátá. Dominika Malicka poslala puk do předbrankového prostoru, kde si s ním rozuměla MARKÉTA MAZANCOVÁ, jenž švihem překonala finskou brankářku – 0:5. Asistence: Dominika Malicka.
    44:49 Barbora JUŘÍČKOVÁ - 0:4
     
    44:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro české hráčky velká paráda. Do blízkosti Kyrkköové se dostala BARBORA JUŘÍČKOVÁ, která ji v samostatné akci překonala – 0:4.
    37:33 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 0:3
     
    37:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do tříbrankového trháku. Natálie Brichová přesně načasovala přihrávku k modré čáře, kde si kotouč převzala ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ a jela do samostatného úniku. Zblízka pak nedala Kyrkköové šanci a prostřelila ji mezi jejími betony – 0:3. Asistence: Natálie Brichová.
    19:21 Anna Jiřina Pavlasová - 0:2
     
    19:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    V závěru prvního dějství navyšují české hráčky své vedení a nutno napsat, že zaslouženě. Další aktivitu zužitkovala ANNA JIŘINA PAVLASOVÁ, která dostala od zadního mantinelu přihrávku, poté si nabruslila do lepší střelecké pozice a švihem pak propálila Emilii Kyrkköovou – 0:2. Asistence: Natálie Brichová.
    15:37 Tereza PLOSOVÁ - 0:1
     
    15:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A bleskově ji české hráčky využívají. Do předbrankového prostoru se natlačila TEREZA PLOSOVÁ, která dostala puk od Pištěkové a poté bekhendovou střelou překvapila Kyrkkyöovou – 0:1. Asistence: Tereza Pištěková a Andrea Trnková.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 58. Vanhanenová (Keränenová) – 16. Plosová (Pištěková, Trnková), 20. Pavlasová (Brichová), 38. Šapovalivová (Brichová), 45. Juříčková, 46. Mazancová (Malicka), 58. Mazancová


    Fínsko: Kyrkköová (Tarkiainenová) – Eronenová, Yrjöläová, Makkonenová, Krooková, Bergová, Varjonenová, Mustonenová, Lehmusová – Keränenová, Vanhanenová, Salonenová – Schalinová, Havanaová, Antti-Roiková – Kokoraová, Kuoppalaová, Pelkonenová – Kariová, Virtanenová, Vihervuoriová
    Tréner: Mira Kuismaová

    Česko: Dudková (Dalecká) – Vaníčková, Hotová, Hračová, Trnková, Mašková, Narovcová, Slavíčková, Pavlasová – Šapovalivová, Bartáková, Gruntová – Juříčková, Plosová, Pištěková – Mazancová, Dubová, Malicka – Příhodová, Brichová, Matějová
    Tréner: Dušan Andrašovský

    Rozhodca: Nurmiová – Kohtalaová, Saariová