Ottawa – NJ Devils 5:4 (po pr.) | Tampa Bay – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:5 (kon.)
Boston – Florida 4:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:4 (kon.) | Toronto – Detroit 3:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 1:4 (kon.) | Nashville – Calgary 4:5 (po pr.) | Minnesota – Arizona 3:5 (kon.)
Dallas – Vegas 3:2 (1:0 po s.n.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.) | Vancouver – Seattle 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Anaheim Ducks
cz Streda 27.04.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Zach ASTON-REESE - 2:5
     
    59:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Anaheim tohle utkání vyhraje. Stolarz možná chvíli uvažoval, že by sám zkusil trefit prázdnou branku, nakonec ale "jen" vyslal dlouhou přihrávku na ZACHA ASTONA-REESEHO, který pečetí skóre tohoto zápasu na 5:2. Asistence: Anthony Stolarz.
    50:47 Josh MAHURA - 2:4
     
    50:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tu gól Anaheimu, který tak zvyšuje na 4:2! Obránce JOSH MAHURA naskočil do hry ze střídačky, dostal kotouč do útočného pásma a střelou z levého kruhu se trefil přesně k tyči Kähkönenovy branky. Asistence: Sonny Milano, Maxime Comtois.
    38:36 Scott REEDY - 2:3
     
    38:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou definitivně zpátky v zápase, už prohrávají jen o jednu branku 2:3! Megna vystřelil z levé strany od modré čáry a před brankou byl perfektně postavený SCOTT REEDY, který ze vzduchu krásně tečoval kotouč mimo dosah Stolarze. Asistence: Jaycob Megna, Alexander Chmelevski.
    35:32 Brent BURNS - 1:3
     
    35:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají a konečně střílí svou první branku v zápase. Od modré se do kotouče opřel BRENT BURNS a i s přispěním nechtěné teče obránce Anaheimu Šustra kotouč doputoval až do branky Stolarze. Asistence: Logan Couture, Thomas Bordeleau.
    26:22 Sonny MILANO - 0:3
     
    26:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak už je to 3:0 pro Anaheim po dalším gólu po pouhých 56 sekundách hry. Terry našel mezi kruhy SONNY MILANO, které se rozhodl vypálit bekhendem a trefil se přesně k tyči Kähkönenovy branky. Asistence: Troy Terry, Dominik Simon.
    25:26 Maxime COMTOIS - 0:2
     
    25:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují na 2:0 a tentokrát už branka Ducks určitě bude platit. Ducks se prosadili krátce po ubránění přesilovky, když si MAXIME COMTOIS vyměnil kotouč se Shattenkirkem a poté dokázal kotouč zvednout nad lapačku Kähkönena. Asistence: Kevin Shattenkirk, Simon Benoit.
    04:05 Trevor ZEGRAS - 0:1
     
    04:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku a jdou do vedení! Henrique předal kotouč na levé straně TREVORU ZEGRASOVI, a ten z ostrého úhlu poslal kotouč nad rameno Kähkönena a pod břevno jeho branky. Kotouč zůstal uvězněný pod brankovou konstrukcí, takže chvíli nikdo nevěděl, kde je vlastně puk a ani sám Zegras se zprvu neradoval, protože netušil, že to je gól. Asistence: Adam Henrique.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 36. Burns (Couture, Bordeleau), 39. Reedy (Megna, Chmelevski) – 5. Zegras (Henrique), 26. Comtois (Shattenkirk, Benoit), 27. Milano (Terry, Simon), 51. Mahura (Milano, Comtois), 60. Aston-Reese (Stolarz)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – Burns (A), Ferraro, Meloche, Megna, Merkley, Vlasic – Barabanov, Hertl (A), Meier – Nieto, Couture (C), Bonino – Gregor, Bordeleau, Balcers – Reedy, Chmelevski, Gadjovich.
    Tréner: Boughner

    Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Shattenkirk, Drew, Drysdale, Vaakanainen, Šustr, Benoit, Mahura – Robinson, Zegras, Milano – Terry, Henrique (A), Comtois – Aston-Reese, Lundeström, Simon – Steel, Lettieri.
    Tréner: Eakins

    Rozhodca: Chmielewski, Anderson – Toomey, McNamara

    Diváci: 13 378