Holandsko – Španielsko 5:3 (kon.) | Izrael – Chorvátsko 1:5 (kon.)
koniec
Holandsko
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Španielsko
cz Pondelok 25.04.2022, 16:00 • Velesajam Ice Rink, Záhřeb • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Garcia je na střídačce a Španělé to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:40
    Španělsko si bere oddechový čas.
    54:52 Mike COLLARD - 5:3
     
    54:52
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemci si zase mohli oddychnout. Nyní založili další akci a na jejím konci byl pokus MIKEA COLLARDA, který skončil za brankovou čárou – 5:3. Asistence: Luca Heutmekers a Kilian Gorp.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu Španělsko (Mikel Mendizabal – 2 min., podrážení).
    50:33 Gaston GONZALES - 4:3
     
    50:33
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělům se povedlo využít přesilovou hru a nyní jsou už definitivně zpět ve hře, když prohrávají o jediný gól. Z nápřahu střílel GASTON GONZALES a kotouč se zastavil až v nizozemské síti – 4:3. Asistence: Pablo Fernandez.
     
    49:46
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Wouter Sars – 2 min., podrážení).
    49:43 Jaime CAPILLAS - 4:2
     
    49:43
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé se možná dostávají zpět do zápasu. JAIME CAPILLAS si našel dobrou střeleckou pozici a po zisku puku jím prostřeluje Oosterwijka – 4:2. Asistence: Pablo Fernandez.
     
    45:08
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Mike Collard – 2 min., podrážení).
     
    37:10
    Raymond van der Schuit měl na holi hattrick. Dostal se až před Garciu, kterého bekhendem chtěl překonat, ale španělský brankář proti němu vytasil přesný zákrok a nedovolil mu oslavu třetího gólu!
    28:03 Imanol LASUEN - 4:1
     
    28:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Dalekonosnou přihrávku dostal před útočnou modrou čáru IMANOL LASUEN. Ten se pak s pukem dostal po levém křídle až do zakončení a prostřeluje Oosterwijka, kterému tak bere čisté konto – 4:1. Asistence: Alfred Encinar.
     
    26:49
    Hezká individuální akce španělské třináctky. Alejandro Carbonell se dostal až těsně před Oosterwijka a mířil mezi jeho betony. Nizozemský gólman je ale sklapl a neinkasoval. Své čisté konto tedy udržel.
     
    25:04
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Noah Muller – 2 min., hákování).
     
    22:22
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Raul Barbo, přichází Ignacio Garcia.
    22:22 Nick VERSCHUREN - 4:0
     
    22:22
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho další gól. NICK VERSCHUREN si našel odražený kotouč, rychle s ním nabruslil do prostoru mezi kruhy a pohotovou ranou nedal Barbovi žádnou šanci a prostřelil ho. Tím ho také vyhnal z brankoviště – 4:0. Asistence: Raymond van der Schuit.
    20:34 Giovanni VOGELAAR - 3:0
     
    20:34
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Nizemci jdou už do tříbrankového trháku. Nick Verschuren poslal puk na GIOVANNIHO VOGELAARA, který si sjel do prostoru mezi kruhy, na nic nečekal a svižně zakončil. Kotouč pak proplachtil až za záda Raula Barba – 3:0. Asistence: Nick Verschuren a Raymond van der Schuit.
     
    20:05
    Vyloučení v týmu Španělsko (Imanol Lasuen – 2 min., podrážení).
    10:38 Raymond VAN DER SCHUIT - 2:0
     
    10:38
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita a Nizozemci vedou rozdílem dvou branek, o které se postarali úplně stejní hráči, jako při brance první. RAYMOND VAN DER SCHUIT zakončoval akci opět z pravé strany a puk zapadl za brankovou čáru – 2:0. Asistence: Danny Stempher a Nick Verschuren.
     
    09:30
    Vyloučení v týmu Španělsko (Nacho Granell – 2 min., podrážení).
    03:16 Raymond VAN DER SCHUIT - 1:0
     
    03:16
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Po hezky sehrané kombinaci jdou Nizozemci do vedení a otevírají účet zápasu. Danny Stempher našel přihrávkou volného RAYMONDA VAN DER SCHUITA, který dostal puk po poklepání o led a poté z první nekompromisně poslal puk k bližší tyči – 1:0. Asistence: Danny Stempher a Nick Verschuren.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 4. van der Schuit (Stempher, Verschuren), 11. van der Schuit (Stempher, Verschuren), 21. Vogelaar (Verschuren, van der Schuit), 23. Verschuren (van der Schuit), 55. Collard (Heutmekers, Gorp) – 29. Lasuen (Encinar), 50. Capillas (Fernandez), 51. Gonzales (Fernandez)


    Holandsko: Oosterwijk (Leeuwesetijn) – Borgman, Muller, Verkiel, van Gorp (A), Doop, Vogelaar, van Gestel – van der Schuit, Verschuren, Stempher (C) – Hofland, van Soest, de Bonth – Sars, Sikma, de Ruiter – Gerritsen, Collard, Heutmekers (A) – Boer
    Španielsko: Barbo (od 23. I. Garcia) – Fernandez, A. Garcia (A), Baldris (A), de Bonilla, Meyerson, Encinar, Escartin – Torralba, Lasuen, Donath – Zaballa, Fuentes (C), Mendizabal – Cerda, Carbonell, Gonzalez – Granell, Costa, Rubio – Capillas

    Rozhodca: Kaczmarek (POL) – Fenyi (HUN), Grozaj (CRO)