Tampa Bay – Nashville 6:2 (kon.) | Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 6:4 (kon.)
San Jose – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Seattle 3:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.)
Calgary – Vancouver 6:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:2 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:2 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.) | NJ Devils – Detroit 0:3 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
Nashville Predators
cz Nedeľa 24.04.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:56:43)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Nikita Kučerov (TBL) 1+2
    2. Steven Stamkos (TBL) 1+2
    3. Victor Hedman (TBL) 1+1
     
    Česká a slovenská stopa:

    Erik Černák (TBL) – 0+0, +1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 17:27.

    Ondřej Palát (TBL) – 0+1, +1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 11:49.

    Jan Rutta (TBL) – 0+0, +2 účast, 2 střely na bránu, TM 5, čas na ledě 8:20.

    David Rittich (NSH) – 9 zákroků, 0OG, úspěšnost 100%, odchytal 17:52.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Brian Elliott (TBL) – 21 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90,5%, odchytal 59:14.

    Juuse Saros (NSH) – 24 zákroků, 6 OG, úspěšnost 80%, odchytal 42:03.

    David Rittich (NSH) – 9 zákroků, 0OG, úspěšnost 100%, odchytal 17:52.
     
    Statistiky po celém duelu:

    Střely na branku: 39 – 21
    Početní výhody: 2/2 – 2/4
    Trestné minuty: 17 – 13
    Vhazování: 44% – 56%
    Zblokované střely: 14 – 15
    Hity: 27 – 35
     
    Je konec! Tampa nakonec naprosto jednoznačně ovládla dnešní utkání, ve kterém nasázela šest branek a zaslouženě bere dva body do tabulky. V poslední části jsme viděli ještě dvě branky, které padly těsně za sebou. O tu první se tečí při pádu postaral Ross Colton. O tu druhou o nějakých třicet sekund později Patrick Maroon. Nashville dnes nedokázal najít pořádný recept na obranu a gólmana domácích, a tak dojíždí poražen.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:24
    Corey Perry a Nick Paul se ještě snaží motat hlavy svým soupeřům a vytěžili z toho střelu pro obránce. Jeho pokus ale nejspíše Rittich ani nemusel vyrážet.
     
    57:58
    Utkání se nám už je víceméně dohrává, dnes je o bodech už nějakou dobu jasno. Nashville se přesto ještě vydal do ofenzivní akce, jenže ho zastavil ofsajd.
     
    57:16
    Hned čtveřice hráčů Tampy se rozjela do útočné akce, když přišla křižná přihrávka. Ta se odrazila od brusle někoho z hostí a jen tak tak, že neskončila v síti.
     
    56:28
    Brandon Hagel si najel mezi kruhy, kam mu byla také adresována přihrávka. Domácí hráč se sice do puku opřel, ale jeden ze soupeřů jeho pokus zblokoval.
     
    55:44
    Na druhé straně nahazoval puk Roman Josi v momentě, kdy Brian Elliott nemohl vidět vůbec nic. Kotouč byl ovšem hradbou těl zastaven ještě před ním.
     
    55:01
    Do konce utkání nám chybí posledních pět minut! První lajna domácích měla znovu obrovský tlak, avšak rána od modré se nevešla mezi tři tyče.
     
    53:33
    Nyní už domácí gólman pomohl spoluhráčům s rozehrávkou, což bylo dobře. Jinak by byl první u puku hráč hostí a rozhodně by hrozilo ještě nebezpečí.
     
    52:58
    Na druhé straně se pokouší něco vymyslet Nashville, ale Brian Elliott mohl zůstat poměrně v klidu.
     
    52:13
    O několik sekund později z toho byla pro domácí další velká šance! Alex Killorn dostal přihrávku při přečíslení dva na jednoho, ale střela mu vůbec nesedla!
     
    51:52
    Victor Hedman podržel puk za svou brankou a počkal na spoluhráče až dostřídají.
     
    51:10
    Brayden Point zachytil špatnou rozehrávku v útočném pásmu, ovšem jediní, co mohl udělat, bylo nahozená kotouč podél mantinelu. Neměl okolo sebe prostor.
     
    50:51
    Steven Stamkos dostal nepříjemně vyhozeným kotoučem do obličeje a na klíční kost. Rozhodčí raději přerušil hru, ale domácí kapitán bude v pořádku.
     
    50:19
    Anthony Cirelli se skvěle vrátil z útočného pásma do toho středního, kde obral soupeře o puk. Alex Killorn se díky tomu dostal ke střele, která byl sražena do ochranné sítě. Následuje komerční přestávka.
     
    49:25
    Domácím se nyní nepovedla rozehrávka ani trochu, a tak se píská jenom zakázané uvolnění.
     
    48:49
    Jakov Trenin získal puk ve středním pásmu a vymyslel dobrou křižnou přihrávku na spoluhráče, jenže ten jenom vyprášil beton přesouvajícího se Elliotta.
     
    48:20
    No, tak dnešní duel nás nenudí ani trochu, je skoro škoda, že nám za několik minut skončí. Dosud jsme viděli osm branek, bitku, šance... Prostě paráda!
     
    47:25
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Jan Rutta – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Nick Cousins – 2 min., bitka).
     
    47:25
    Jan Rutta a Nick Cousins trochu rozproudili diváky, když se pustili do vzájemné bitky! Tu k jejich radisti navíc vyhrál právě domácí hráč, který svého soka složil na zem! O vítězi nemůže být pochyb.
     
    46:35
    Dobrá možnost na hostující straně! Mattias Ekholm mohl jet po přihrávce spoluhráče sám na gólmana. Nakonec zvolil střelu z dobré pozice, ale Brian Elliott zasahuje ramenem!
     
    46:30
    Corey Perry op nějakým z předchozích soubojů utrpěl zranění a míří do kabin!
     
    45:44
    Brayden Point si všiml jako první odraženého puku v útočném pásmu, ale měl to k němu trochu dále. Proto se tak Predátoři mohou alespoň na chvíli osvobodit.
     
    45:11
    Nashville se ještě nevzdává, ale v dnešním zápase je horším celkem. Tohle si Tampa už ujít nenechá.
     
    44:30
    Ryan McDonagh dostal přihrávku do jízdy, a tak zkusil popojet okolo levého mantinelu. Dlouho s pukem však nebyl, jelikož ho jeden z hostí brzy dostihl a obral.
     
    43:57
    No, tak tady už je o dvou bodech do tabulky rozhodnuto a pro Nashville to může být ještě směrem k play-off komplikace. Bude muset bojovat až do konce.
     
    42:08
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Juuse Saros, přichází David Rittich.
    42:08 Patrick MAROON - 6:2
     
    42:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    A během chvilky je to dokonce o pět branek! Ke střele se dostal v dobré pozici PATRICK MAROON, který si tak odkoupil své tři tresty tím nejlepším možným způsobem. Asistence: Steven Stamkos.
    41:37 Ross COLTON - 5:2
     
    41:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže o chvilku později se domácí dočkali a střílí dnes již pátou branku! Victor Hedman vyslal další tvrdou ránu od modré. Cestou střely probíhal souboj, ve kterém upadl ROSS COLTON, který však jemně tečoval puk, čímž nedal brankáři šanci. Asistence: Victor Hedman a Nick Paul.
     
    41:34
    Tak to byla obrovská šance pro Ondřeje Paláta, brankou ovšem nekončí! Steven Stamkos si všiml před bránou úplně volného českého útočníka, který protečoval puk, když mířil mezi betony Sarose, ten celou situaci ale ustál, a to i s následnou dorážkou!
     
    40:52
    Domácí sedmnáctka se hned snažila koupit si odpustek nebezpečnou střelou na Sarose, avšak tento pokus zase tolik šancí na gólový úspěch neměl.
     
    40:16
    Alex Killorn absolutně nezvládl vyhození ze svého obranného pásma a měl obrovské štěstí, že Romana Josiho zvládl zastavit jeden z jeho spoluhráčů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 24 – 17
    Početní výhody: 2/2 – 2/4
    Trestné minuty: 12 – 8
    Vhazování: 41% – 59%
    Zblokované střely: 10 – 12
    Hity: 20 – 25
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního duelu, po kterých vede domácí celek stále o dvě branky. Druhá část nám přinesla po jednom gólu na každé straně. V polovině zápasu se hostům povedlo využít druhou početní výhodu v zápase, když do prázdné uklízel Alexandre Carrier. Blesky si však vzaly vedení o dvě branky zpět. Dobré napadání přineslo zisk puku v útočném pásmu a z velkého úhlu se trefil Steven Stamkos.

    Další třetina začne přibližně v 3:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Roman Josi nejspíše ještě zachránil svůj tým od inkasované branky! položil se totiž do přihrávky na úplně volného hráče Tampy, který by dával do prázdné.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:26
    Nashville ještě zabojoval o puk v útočném pásmu, což se mu vyplatilo. Po pár přihrávkách proto následoval pokus od modré, který byl sražen domácími do rohu.
     
    37:48
    Michail Sergačjov zkusil vypálit od modré, ale hostující brankář měl velmi dobrý výhled. Našel proto kotouč v lapačce a raději nechal přerušit hru.
     
    37:20
    Komerční pauza!
     
    36:59
    Anthony Cirelli podržel kotouč proti přesile, když následně našel z druhé vlny najíždějícího Brandona Hagela. Tomu dnes ale nejspíše není přáno.
     
    36:05
    Predátoři poté ovšem kotouč vyvezli a většina vystřídat stihla. Následně se dostal do šance Corey Perry, jenže pokus mu moc nesedl a Juuse Saros vyráží.
     
    35:48
    Nashville se na chvilku dostal pod tlak, navíc nebude moci ani vystřídat. Vyhodil totiž kotouč jen na zakázané uvolnění, navíc střídačka je nyní daleko.
     
    35:01
    Na druhé straně se musel hodně ohánět Brian Elliott, ale udržel svému týmu dvougólový náskok!
    33:58 Steven STAMKOS - 4:2
     
    33:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek si bere dvoubrankové vedení zpět! Ondřej Palát posunul puk na střed hřiště, kde byl Nikita Kučerov. Ten ještě křižně přihrál STEVENU STAMKOSOVI, jehož pokus z první z úhlu míří do sítě! Asistence: Nikita Kučerov a Ondřej Palát.
     
    33:05
    Blesky získaly kotouč kotouč do své moci, a tak jsme se dočkali dalšího střeleckého pokus. Brandon Hagel ale další branku do svých statistik nezapsal.
     
    32:28
    A domácí jsou dnes rozhodně také nebezpečnější! Nick Paul se uvolnil na levé straně, předvedl stahovačku, jenže následně doslova trefil rameno brankáře!
     
    31:44
    Nikita Kučerov se dostal ke střele z pravého kruhu, přestože byl celkem těsně bráněn. Juuse Saros se však v pohodě přesunul a ukryl kotouč do výstroje.
     
    31:11
    Inkasovaná branka je pro Tampu rozhodně škoda. při hře pět na pět totiž na ledě celkem jasně vládne... Jenže Nashville se dvakrát trefil v přesilovkách, a tak stále drží se svým soupeřem krok.
    30:42 Alexandre CARRIER - 3:2
     
    30:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté ale nakonec přece jen využívají přesilovou hru! Philip Tomasino podržel puk u levé tyčky a počkal si na najeti ALEXANDRA CARRIERA, který jen položil hůl na led a posunul touš do za čáru. Asistence: Philip Tomasino a Mattias Ekholm.
     
    30:20
    No, rozhodně se v dnešním duelu nenudíme ani trochu! V druhé periodě sice nevidíme zatím nějaké branky, ale kvalitě hry to zatím vůbec neubírá.
     
    29:39
    Dvě obrovské šance na domácí straně! Brandon Hagel přebruslil svého soupeře a dostal se do samostatného úniku, jenže zakončení po ledě poslal vedle. Následně ale ještě získal puk vytočil se s ním před branku, jenže Juuse Saros ho udržel mezi rukou a tělem!
     
    29:02
    No, můžeme říct, že Patrick Maroon dnes svému týmu úplně nepomáhá, jelikož je už potřetí na trestné... Tampa se tak musí zbytečně bránit, když je jinak lepší.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Patrick Maroon – 2 min., sekání).
     
    28:01
    Patrick Maroon je na ledě!
     
    27:40
    Nick Paul naopak zahrozil na druhé straně! Získal touš na obranné modré a prokličkoval se s ním až do střelecké příležitosti, Juuse Saros úspěšně zasahuje.
     
    27:12
    Což se o několik sekund později ještě opakovalo. Predátorům se v této přesilovce moc nedaří.
     
    26:49
    Filip Forsberg byl u odraženého puku jako první, a tak se Nashville zase může usadit v pásmu. Dlouhého trvání to ale nemělo a Tampě se povedlo vyhodit.
     
    26:20
    Obrovská možnost na další využití přesilové hry! Matt Duchene našel zpoza branky před brankou úplně volného Mikaela Granlunda, jenže ten už byl hodně blízko gólmana, kterého překonat nedokázal! Důležitý zákrok Elliotta.
     
    26:01
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Patrick Maroon – 2 min., hákování).
     
    25:32
    Nyní se nám útoky stěhovaly ze strany na stranu, ale ke gólovému zásahu nedošlo.
     
    24:59
    V této periodě se nám zatím moc nepřerušuje, což bude více vyhovovat domácímu celku. Ten má stále převahu na hřišti a zatím si jde za vítězstvím.
     
    24:15
    Jenže u pomýšlení také bude muset zůstat, jelikož Nashville brzy ztratil touš. Na druhé straně přišla rána od modré, která zaduněla jen o zadní mantinel.
     
    23:31
    Juuse Saros se musel mít na pozoru, když střely od soupeřů létaly z každé strany. Hosté tuto situaci ale ustáli a mohou pomýšlet na nějakou ofenzivní akci.
     
    22:56
    Ross Colton byl připravený na útočné modré, kam nakonec přihrávku také dostal. Neměl komu nahrát, tak zkusil vypálit. Jeho pokus byl sražený obráncem soupeře do ochranné sítě, buly v útočné části.
     
    22:26
    Každopádně Predátoři rozhodně budou muset zapnout vyšší rychlostní stupeň. Přece jen po první třetině prohrávají o dvě branky a Blesky hrají v pohodě.
     
    21:50
    Jenže naopak jsme viděli dobrou brankovou příležitost na druhé straně! Jakov Trenin ujel po pravé straně, ale místečko mezi betony Elliotta nenašel.
     
    21:17
    Nashville zkoušel vypálit z pravé strany, ale s tímto pokusem nemohl mít Brian Elliott ani ty nejmenší problémy. Tampa může otáčet hru na druhou stranu.
     
    20:36
    A už nám začala i druhá perioda, která nám startuje při hře pět na pět. Tohoto rovnovážného stavu jsme se zatím moc nedočkali, dnes bylo už osm trestů!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 13 – 8
    Početní výhody: 2/2 – 1/2
    Trestné minuty: 8 – 8
    Vhazování: 60% – 40%
    Zblokované střely: 5 – 3
    Hity: 12 – 7
    Tampa vede po první třetině 3:1!
     
    Je za námi první perioda, po které vede domácí celek o dvě branky a nutno dodat, že jsme sledovali parádní podívanou! Na první branku jsme navíc nemuseli čekat dlouho, jelikož Victor Hedman se v početní výhodě trefil už po necelých dvou minutách. Tampa navíc měla dále více ze hry, což využitým únikem dokázal Anthony Cirelli. Také Nashville se ale prosadil v početní výhodě, když se mezi kruhy do puku opřel Roman Josi. Poslední slovo v této čísti ovšem měla Tampa, když se taktéž v přesilové hře trefil Nikita Kučerov.

    Další třetina začne přibližně v 2:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:41 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    19:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí ještě využívají přesilovou hru a vedou znovu o dvě branky! Kotouč okamžitě po vyhraném vhazování si vzal na hokejku NIKITA KUČEROV. Ten si ještě s pukem kousek popojel, skoro až ne levý kruh. Odtud nakonec vyslal jedovatou střelu, která končí na zadní tyči! Asistence: Brayden Point.
     
    19:20
    Nádherná akce v podání domácích, jenže brankou stejně nekončí! Nikita Kučerov našel křižnou přihrávkou Stevena Stamkose, proti jehož střele se stihl Saros skvěle přesunout!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:31
    Victor Hedman dostal znovu nabito na modrou, ale zatím se z druhého gólového zásahu radovat nemůže. Tampa Bay se ale nadále drží na puku v pásmu.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Tanner Jeannot – 2 min., krosček).
     
    17:57
    Brayden Point dostal dlouhou přihrávku na modrou a mohl jít s pukem do útočného pásma. Domácím se navíc povedlo vybojovat další přesilovou hru.
    17:18 Roman JOSI - 2:1
     
    17:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jedné branky! ROMAN JOSI mě trestuhodně času i prostoru mezi kruhy. Takže si mohl puk srovnat a střelou zápěstím poslal touš do šibenice, pro Elliota nechytatelné. Asistence: Matt Duchene a Filip Forsberg.
     
    16:42
    Hosté jsou už ale zpět a k tvrdé ráně se dostal Roman Josi. Ten poslal slušný projektil z pravé strany, avšak ani tentokrát nemusel Brian Elliott zasahovat.
     
    16:09
    Nashville vyhrál vhazování a okamžitě se rozestavil v útočném pásmu. Viděli jsme nahození od modré, které proletělo vedle tyče a vyhození Blesků.
     
    15:56
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cal Foote – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:14
    Jakov Trenin rozjel rychlou protiakci, ale přes dvojici soupeřů se k nahozenému puku jako první jednoduše dostat nemohl. Dopředu může jít Tampa.
     
    14:35
    Sergačjov byl za brankou a kotouč se mu doslova odrazil od brusle. Toho se podařilo využít hostům, ale domácí obránce byl nakonec tím, kdo puk získal.
     
    13:49
    Jeden z domácích hráčů dostal nabito na ránu z první od modré, ale Juuse Saros měl skvělý výhled. Nikdo před ním nebyl, a tak gólman hostí v pohodě vyráží.
     
    13:17
    No, s vyloučeními se dnes zatím také rozhodně nešetří, vždyť jsme v první periodě viděli šest malých trestů! Navíc po třech na obou stranách, dvakrát současně.
     
    12:58
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Nikita Kučerov – 2 min., sekání).

    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Nick Cousins – 2 min., krosček).
     
    12:18
    Hokejisté v modrožlutých dresech se sice dostali na okamžik do útočného pásma, ale jejich kombinace v tomto území zatím není tak dobrá jako u soupeře.
     
    11:45
    Anthony Cirelli se nám díky svému dobrému bruslení dostal během chvilky k dalšímu zakončení. Tentokrát to zkusil bekhendem mezi betony, Saros je sklapl včas.
    10:59 Anthony CIRELLI - 2:0
     
    10:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky, domácí zatím potvrzují roli favorita! ANTHONY CIRELLI zůstal úplně osamocený na útočné modré, kam k němu doputovala přihrávka po ztráta Predátorů. Domácí jednasedmdesátka tak šla sama na gólmana a svou rychlou střelu poslala k zadní tyči. Asistence: Michail Sergačjov.
     
    10:30
    Jeden z hostí posílal hodně zajímavý centr do předbrankového prostoru, ale kotouč si ze vzduchu stáhl jeden z domácích, takže Nashville musí do obrany.
     
    09:58
    Už je za námi první polovina z první třetiny ,po které vede domácí celek, takže fanoušci mohou být spokojení. Navíc sledujeme hokej, který se hraje nahoru dolu.
     
    09:16
    Jenže ne na dlouho. Nakonec zkusil ránu přes obránce Cal Foote. Juuse Saros si však místečko pro výhled našel a vyrazil touš alespoň do ochranné sítě.
     
    08:58
    Corey Perry to zkusil vzít na sebe po pravé straně, ale mnoho šancí na úspěch neměl. Klička se mu navíc nepovedla, a tak Tampa rychle přichází o puk.
     
    08:20
    Patrick Maroon je na ledě!
     
    08:13
    Poté ale zůstali Predátoři v útočném pásmu a měl před domácím maskovaným mužem obrovský tlak. Kotouč za jeho záda se jim ale nepovedlo dostat!
     
    07:52
    Tanner Jeannot přehrál obránce na modré, díky čemuž se dostal do dobré palebné pozice Alexandre Carrier, ale Brian Elliott vykopává touš betonem.
     
    07:06
    Mikael Granlund posunul kotouč z neutrální části hřiště do pravého rohu útočného pásma, jenže tam byli znovu první domácí hráči, kteří jej v pohodě vyhazují.
     
    06:32
    Anthony Cirelli odvedl skvělou práci na začátku oslabení, když v těžké pozici posunul kotouč do středního pásma a Nashville musí to útočné vyklidit.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Patrick Maroon – 2 min., faul loktem).
     
    05:20
    A vzápětí to byla obrovská šance na navýšení náskoku! Brayden Point se dostal do akce jeden na jednoho, když měl dobrou rychlost. Zkusil tak překvapit Sarose bekhendovým zakončením, jenže gólman vyráží puk do ochranné sítě!
     
    05:01
    A Brian Elliott se musel v brance hodně ohánět! Ránu od modré moc neviděl, navíc ještě hrozila dorážka. Domácí gólman byl ovšem u své tyče včas.
     
    04:28
    Jan Rutta sice zavel puk do útočného pásma, jenže to bylo vše. Následně ho nahodil podél mantinelu, kde ho sebrali hosté, kteří s ním okamžitě míří dopředu.
     
    03:48
    Matt Duchene se hnal po pravé straně, ale obránce Tampy si splnil svou povinnost na jedničku. Nepustil jej ke střele, navíc ho celkem brzy zbavil kotouče.
     
    03:10
    Současné vyloučení:

    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Michail Sergačjov – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Matt Luff – 2 min., hrubost).
     
    03:02
    No, tak první branky jsme se dočkali velmi brzy a vypadá to, že domácí stále nemají dost. Ondřej Palát dobře napadal a jen kousek mu chyběl k zisku puku.
    01:51 Victor HEDMAN - 1:0
     
    01:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže o chvilku později z toho vedoucí branka je, nádherná rána! Nikita Kučerov posunul kotouč zpoza branky na Stevena Stamkose. Ten okamžitě nabil na střed hřiště, kam si sjel VICTOR HEDMAN, jehož fantastická rána těsně nad ledem končí nechytatelně v síti! Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
     
    01:31
    Nikita Kučerov dostal nabito do svého místečka na pravém kruhu, ale gólman hostí se stihl přesunout včas. Následně navíc Predátoři vyhazují do bezpečí.
     
    01:14
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., podrážení).
     
    00:45
    Alex Killorn podržel kotouč na své hokejce a chtěl najít nejspíše Ondřeje Paláta. Ten byl ale dobře bráněn, navíc kotouč byl sražen směrem k Sarosovi.
     
    00:26
    A dnešní utkání nám před několika okamžiky začalo! Favority jsou domácí hokejisté, ale nečeká je nic lehkého. Potvrdí dnes tuto roli? Nebo zvítězí Nashville?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh (A), Sergačjov, C. Foote – Kučerov, Stamkos (C), Palát – Killorn (A), Cirelli, Hagel – Colton, B. Point, N. Paul – Bogosian, Perry, Maroon.

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Cousins – Trenin, Sissons, Jeannot – Tomasino, McCarron, Luff.

    Rozhodčí: Rooney, Rank – Nagy, Alphonso.
     
    Nashville Predators

    Nashville naopak ještě jistotu vyřazovacích bojů nemá. V sedmdesáti sedmi zápasech získal třiadevadesát bodů. Tam to bude ještě boj o poslední dvě postupová místa. Predátoři v posledních třech zápasech získali taktéž čtyři body, když porazili Chicago 4:3 a Calgary 3:2. Mezi tato dvě vítězství se vklínila vysoká porážka s St. Louis 3:8.

    Nejproduktivnější hráči:
    Roman Josi – 89 bodů (20+69)
    Matt Duchene – 70 bodů (40+38)
    Filip Forsberg – 76 bodů (39+37)
     
    Tampa Bay Lightning

    Tampa má už jistotu vyřazovacích bojů, jelikož v sedmasedmdesáti duelech vybojovala 102 bodů. Blesky se mohou spolehnout především na defenzivní činnost, jelikož dosud inkasovaly 217 gólů, což je jedna z těch nejlepších obran. Domácí hokejisté získali v posledních třech duelech čtyři body, přičemž se jim dařilo hlavně střelecky. Nejprve totiž porazili Winnipeg 7:4, následovala poněkud překvapivá porážka s Detroitem 3:4. V posledním duelu přehrála Tampa naprosto jednoznačně Toronto 8:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Steven Stamkos – 90 bodů (34+56)
    Victor Hedman – 75 bodů (19+56)
    Alex Killorn – 58 bodů (25+33)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci kanadsko-americké NHL! Spolu se podíváme na duel mezi Tampou Bay a Nashvillem, úvodní buly je naplánováno na 1:00. Dá se však očekávat o něco pozdější start, jak je u NHL zvykem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 2. Hedman (Stamkos, Kučerov), 11. Cirelli (Sergačov), 20. Kučerov (B. Point), 34. Stamkos (Kučerov, Palát), 42. Colton (Hedman, N. Paul), 43. Maroon (Stamkos) – 18. Josi (Duchene, F. Forsberg), 31. A. Carrier (Tomasino, Ekholm)


    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh (A), Sergačov, C. Foote, Bogosian – Kučerov, Stamkos (C), Palát – Killorn (A), Cirelli, Hagel – Colton, B. Point, N. Paul – Perry, Maroon.
    Nashville Predators: Saros (43. Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Cousins – Trenin, Sissons, Jeannot – Tomasino, McCarron, Luff.

    Rozhodca: Rooney, Rank – Nagy, Alphonso

    Diváci: 19092