Espanyol – Rayo Vallecano 0:1 (kon.) | Levante – Sevilla 2:3 (kon.) | Cadiz – Bilbao 2:3 (kon.)
Sociedad – Barcelona 0:1 (kon.)
koniec
Cadiz CF
2:3 (0:3)
Athletic Club Bilbao
cz Štvrtok 21.04.2022, 20:00 • Estadio Nuevo Mirandilla, Cádiz • Španielska LaLiga • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Domácí snižují a čeká nás tak ještě dramatický závěr! Alejův centr z levé strany sklepl v šestnáctce Bilbaa Negredo hrudí na úplně volného RUBÉNA SOBRINA, jenž střelou z první namířil přesně k pravé tyči Simónovy branky. Asistence: Álvaro Negredo.
     
    56
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Domácí se vracejí do hry! Vysoký míč se po zmatku v šestnáctce Bilbaa snažil sklepnout hlavou Lozano, hrací předmět se ale odrazil směrem k brankáři Simónovi. Ten však míč chytit nedokázal, protože mu ho na několikrát vzal střídající LUCAS PÉREZ a ten ho po několika desítkách vteřin na trávníku dostal do sítě. Bez asistence.
     
    33
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Hosté pokračují ve svém skvělém výkonu a odskakují už na rozdíl tří branek! Muniain podržel míč na hranici šestnáctky Cádizu a pak ho přihrávkou do druhé vlny posunul na volného MIKELA VESGU, jenž střelou z první po zemi namířil nechytatelně k levé tyči domácí branky. Asistence: Iker Muniain.
     
    22
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen odskakují do dvoubrankového náskoku! Střelu IKERA MUNIAINA z bílého bodu do pravé strany sice brankář Ledesma vyrazil, míč se ale odrazil přímo před dobíhajícího Muniaina, jenž brankáře Ledesmu hezky obešel a pak míč poslal do odkryté branky Cádizu. Bez asistence.
     
    3
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskurychle otevírají skóre! Nákop Martíneze se dostal v šestnáctce Cádizu k Iñakimu Williamsovi, jenž ho znovu posunul za sebe patičkou. K míči se tlačil San Emeterio, jemně ale uklouzl a tak se k němu jako první dostal RAÚL GARCÍA, jehož střela po zemi prošla brankáři Ledesmovi pod rukou do sítě. Asistence: Iñaki Williams.

    Michal Sadlek

    Góly: 56. Lucas Pérez, 87. Sobrino (Negredo) – 3. García Raúl (I. Williams), 22. Muniain, 33. Vesga (Muniain)

    Karty:   9. A. Lozano (CAD), 21. Chust (CAD), 63. Cala (CAD) – 50. Iñi. Martínez (ATB), 63. Vesga (ATB), 69. Vivian (ATB), 90+6. Vencedor (ATB)   71. Vesga (ATB)

    Nepremenená penalta: 22. Muniain (ATB), brankár Ledesma zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 14:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:15.
    Cadiz CF: Ledesma – Akapo (55. Mari), L. Hernández, Chust (55. Fali), Espino (C) – Alejo, Alcaraz (74. Ál. Fernández), San Emeterio (55. Lucas Pérez), Idrissi – Negredo, A. Lozano (70. Sobrino).
    Náhradníci: D. Gil – Jönsson, Salvi, Perea, Cala, Arzamendia, Parra.

    Tréner: Sergio González

    Athletic Club Bilbao: Simón – de Marcos (46. Petxarroman), Vivian, Iñi. Martínez, Balenziaga – N. Williams (68. Zarraga), García III (68. Vencedor), Vesga, Muniain (C) (81. Berchiche) – García I (76. Yeray), I. Williams.
    Náhradníci: Agirrezabala – Núñez, Berenguer, Capa, N. Serrano.

    Tréner: Marcelino

    Rozhodca: Gómez – Martínez, Ruiz

    Diváci: 17 360