Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:8 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:4 (po pr.)
Toronto – NY Islanders 4:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 6:4 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
6:4 (3:1, 0:2, 3:1)
Columbus Blue Jackets
cz Pondelok 18.04.2022, 02:37 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.
     
    Columbus Blue Jackets

    Hostující Columbus letos neprožívá zrovna povedenou sezónu. V sedmdesáti pěti odehraných duelech získali hosté sedmdesát šest bodů a patří jim desátá pozice Východní konference. Na osmý Washington už navíc mají manko osmnácti bodů a do play-off se letos nepodívá. Columbus trápí hlavně defenziva, když letos inkasoval už 276 branek. Naposledy prohrál 1:2 na ledě Los Angeles.
     
    Anaheim Ducks

    Domácí Anaheim na tom letos také není zrovna nejlépe. Celek z Kalifornie vybojoval v šestasedmdesáti zápasech jen sedmdesát dva bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. Na osmé Los Angeles ztrácí Anaheim osmnáct bodů a může si užít poslední týdny základní části. Doma navíc Anaheim nepatří mezi ty silnější celky v soutěži. Naposledy prohrál 3:4 v prodloužení na ledě Tampy Bay.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se utkali v prosinci. Anaheim zvítězil na ledě Columbusu 2:1 po nájezdech.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Shattenkirk, Fowler, Drysdale, Vaakanainen, Šustr, Mahura – Mayhew, Getzlaf, Henrique – T. Terry, Zegras, D. Grant – Aston-Reese, Lundeström, Milano – S. Carrick, Steel, D. Simon.

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski, A. Boqvist, Gavrikov, Bayreuther, Bean – Laine, Roslovic, Nyquist – Bemström, Sillinger, J. Voráček – O. Bjorkstrand, Danforth, Johnson – Meyer, Kuraly, E. Robinson..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Anaheim uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Celek z Kalifornie se ihned vydal vpřed, ale dlouho se na puku neohřál.
     
    00:45
    Anaheim se dostal do útočného pásma, ale kombinace u mantinelu nevedla k zakončení. Defenziva Columbusu získala puk pro sebe.
     
    01:15
    Justin Danforth se po pravé straně dostal do zakončení, ale brankář Anaheimu jeho ránu dobře viděl a schoval kotouč do lapačky.
     
    01:41
    Domácí se znovu dostali do útočného pásma, ale Sonny Milano před brankou čekal na přihrávku do střelecké pozice marně.
     
    02:12
    Columbus se po delší době dostal k rozehrávce, nicméně akce hostujícího mužstva skončila nepřesnou přihrávkou na útočnou modrou.
     
    02:35
    Další rozehrávka Anaheimu skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se tak rychle vrátí před domácí klec.
     
    03:12
    Gustav Nyquist vybojoval puk za vlastní brankou a bez problémů rozehrál odrazem o hrazení. Anaheim ale výborně napadá rozehrávku.
     
    03:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí Anaheim se dostává do vedení hned v úvodu! Hráči v černém vystihli rozehrávku soupeře. Kotouč na pravé straně získal Ryan Getzlaf, který přihrál před branku a TROY TERRY se nemýlil! Asistence: Ryan Getzlaf.
    03:17 Troy TERRY - 1:0
     
    04:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Columbus našel za padesát sekund odpověď na zásah domácího mužstva. Skvělou přihrávku do prostoru dostal JAKE BEAN, který naznačil přihrávku a zakončil na přední tyč! Asistence: Jack Roslovic, Vladislav Gavrikov.
    04:07 Jake BEAN - 1:1
     
    04:33
    Isac Lundeström napřáhl ke střele od modré čáry, nicméně jeho tvrdou ránu hostující brankář výborně viděl a připsal si snadný zákrok.
     
    05:20
    Columbus se dostal do útočného pásma, nicméně kombinace hostů neměla dlouhého trvání. Nahození o mantinel skončilo u domácích obránců.
     
    05:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Výborný úvod dnešního souboje pokračuje! Anaheim se usadil v útočném pásmu, kde se k volnému puku dostal TROY TERRY, který se natlačil mezi kruhy a na druhý pokus překonal brankáře! Asistence: Sonny MIlano.
    05:43 Troy TERRY - 2:1
     
    06:13
    Anaheim se znovu tlačil do útočného pásma. Akce domácího celku tentokrát ztroskotala přechodem útočné modré. Postavení mimo hru.
     
    06:29
    Getzlaf vybojoval kotouč na modré čáře a našel Adama Henriqua. Dělovka druhého jmenovaného příklepem skončila nad břevnem.
     
    07:12
    Columbus se dostal do útočného pásma, kde hosté předvedli rychlou výměnů kotouče, ale nikdo z nich si netroufl na zakončení.
     
    07:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim pokračuje v nastoleném trendu a přidává třetí branku! Anaheimu se kombinací podařilo dostat brankáře mimo branku. Zegras následně vrátil puk před branku a GERALD MAYHEW měl snadnou práci! Asistence: Trevor Zegras, Derek Grant.
    07:42 Gerald MAYHEW - 3:1
     
    08:32
    Carrick si navedl kotouč na levou stranu útočného pásma a vypálil zápěstím. Hostující brankář si proti jeho ráně povyjel a zasáhl.
     
    09:02
    Vladislav Gavrikov dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, nicméně jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky.
     
    09:10
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Sam Steel – 2 min., hákování).
     
    10:00
    Je za námi polovina úvodní periody a zatím sledujeme utkání v neskutečném tempu. Do zakončení se dral Nyquist, jenže zadovkou brankáře nepřekonal.
     
    10:24
    Jakub Voráček zavezl puk do útočného pásma, narýsoval přihrávku před branku, ale dobře postavený hráč v bílém puk zcela promáchl.
     
    11:10
    Domácí v plném počtu.
     
    11:29
    Justin Danforth protečoval do útočného pásma prudké nahození, nicméně obrana Anaheimu zvládla i tuto situaci a puk odehrála za modrou.
     
    12:02
    Gavrikov střílel zápěstím od modré čáry, nicméně John Gibson měl proti jeho ráně čistý výhled a ukryl kotouč do lapačky.
     
    12:05
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Andrej Šustr – 2 min., hákování).
     
    12:24
    Jakub Voráček se středem prosmýkl do útočného pásma a zkoušel zakončit forhendem nad beton domácího brankáře. Gibson vytasil skvělý zákrok!
     
    13:03
    Domácí se v obranném pásmu zmocnili kotouče a bez váhání jej poslali přes celé kluziště. Zatím je to obrovský boj.
     
    13:25
    Znovu se hokejistům Anaheimu podařilo vyhodit puk daleko od své klece. Kvarteto hráčů v černých dresech stačilo vystřídat.
     
    14:05
    Domácí v plném počtu.
     
    14:20
    Sam Carrick od modré čáry jednoduše nahodil kotouč před branku Columbusu, nicméně hostující gólman se tentokrát nenechal překvapit lehkou tečí.
     
    15:12
    Anaheim se po levém křídle dostal do útočného pásma, nicméně akce domácího mužstva neskončila zakončením. Columbus se bez problémů ubránil.
     
    15:29
    Gustav Nyquist neustál souboj na modré čáře a hned první soupeř v černém jej odstavil od puku. Anaheim má zatím navrch ve všech ohledech.
     
    16:12
    Sonny Milano se stáhl do obranného pásma, kde vybojoval odražený puk a odrazem o mantinel jej poslal za modrou čáu.
     
    16:29
    Další obrovská šance Anaheimu! Carrick našel Dominika Simona, který se pokusil o forhendový blafák, jenže zakončil jen do tyče!
     
    17:12
    Andrej Šustr se výborně vrátil s rozjetým soupeřem a odehrál puk do bezpečí bekhendem. Český obránce zatím také hraje dobrý zápas.
     
    17:37
    Cam Fowler si dal pozor na přihrávku z rohu ledové plochy a před soupeřem odehrál kotouč do bezpečí. Columbus se zatím jen těžko dostává do koncovky.
     
    18:03
    Kuraly dostal nabito na modrou čáru, kde si srovnal kotouč na forhend a vystřelil. Jeho projektil skončil tečovaný mimo branku.
     
    18:32
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil k prvnímu soupeři.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:24
    Andrew Peeke uklidnil rozehrávku Columbusu za vlastní brankou a počkal na dostřídání kompletní formace. Hosté se ještě dostal k zakončení, ale Gibson měl připravenou lapačku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce je na tom lépe domácí Anaheim. Kačeři vlétli do utkání jako velká voda. Už ve čtvrté minutě otevřel skóre Troy Terry. Za padesát sekund ale vyrovnal Jake Bean, jenže Troy Terry o minutu později vrátil Anaheimu vedení. V osmé minutě se mezi střelce navíc zapsal také Gerald Mayhew.
     
    Střely na branku: 9 – 12
     
    Další třetina začne přibližně v 3:33.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Columbus bude muset výrazně zlepšit nepovedený a nevýrazný výkon z úvodní periody.
     
    20:32
    Ryan Getzlaf vybojoval kotouč v souboji u hrazení ve středním pásmu. Domácí tahoun následně dokázal najít rozjetého spoluhráče.
     
    21:12
    Adam Boqvist projel po pravé straně do útočného pásma a zakončil z ostrého úhlu. Jeho rána příklepem ale skončila vedle zadní tyčky.
     
    21:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Fantastický vstup Columbusu do druhé třetiny! Hosté uzamkli Anaheim v jeho obranném pásmu. Moře volného prostoru dostal JAKE BEAN a šikovnou střelou zápěstím nachytal Gibsona. Asistence: Adam Boqvist.
    21:34 Jake BEAN - 3:2
     
    22:07
    Zach Aston-Reese se dral vpřed po pravém křídle, ale jeden ze spoluhráčů mu přejel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru.
     
    22:31
    Steel poslal přihrávku na levou stranu. Po křídle se do útočného pásma dostal Mahura, jehož dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    23:03
    Emil Bemström dostal nabito na modrou čáru, ale jeho ránu příklepem zablokoval bruslí hned první hráč v černém dresu Ducks.
     
    23:29
    Robinson dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, nicméně prudkou pobídkou spoluhráče nenašel.
     
    24:02
    Vladislav Gavrikov střílel od modré čáry, ale ani jeho projektil zápěstím neprošel až na branku. Defenziva Anaheimu teď brání obětavě.
     
    24:21
    Boqvist znovu střílel z ostrého úhlu, jenže ani jeho další rána nemířila mezi tři tyče.
     
    25:34
    Po dlouhé době musel do akce také hostující brankář. Ten si povyjel proti střele z levého kruhu a ukryl puk do lapačky.
     
    25:51
    Hned po vyhraném vhazování v útočném pásmu zakončil Sonny Milano, ale jeho střela příklepem skončila v lapačce Berubeho.
     
    26:12
    Jake Bean projel po pravém křídle do útočného pásma a přihrál mezi kruhy. Nikdo z dojíždějících hostů na jeho pobídku nedosáhl.
     
    26:42
    Andrej Šustr vyvezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a nahodil jej za branku. Český obránce dnes hraje velmi aktivně.
     
    27:12
    Columbus se dostal po levé straně do útočného pásma, ale ani další akce hostů neskončila zakončením mezi tři tyče.
     
    27:31
    Zach Aston-Reese nahodil puk za branku Columbusu, jenže za jeho pobídkou nespěchal nikdo v černém. Domácí zadáci uklidňují hru.
     
    28:12
    Dominik Simon projel po pravém křídle do útočného pásma, ale proti rozjetému obránci nemohl kotouč dlouho udržet na čepeli.
     
    28:32
    Drysdale pálil příklepem od modré čáry. Hostující brankář Jean-François Bérubé si proti jeho dělovce povyjel a udržel kotouč ve výstroji.
     
    29:03
    Troy Terry napadal rozehrávku Columbusu ve středním pásmu. Autor dvou branek domácího mužstva tentokrát kotouč nevybojoval.
     
    29:23
    Columbusu se nepovedla rozehrávka. Nahozený kotouč proskákal až na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí před Bérubého.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme zajímavé utkání. Columbus zatím marně dotahuje ztrátu na Anaheim.
     
    30:32
    Gibson si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma a nepustil kotouč za svá záda. Brankář Anaheimu následně rozehrál na levou stranu.
     
    30:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Columbus výborně napadal rozehrávku Anaheimu v jeho obranném pásmu. Hráči v bílém tak získali kotouč pro sebe. Přihrávku před branku dostal SEAN KURALY, který vyrovnal! Asistence: Eric Robinson, Justin Danforth.
    30:52 Sean KURALY - 3:3
     
    31:44
    Cam Fowler si počkal na přihrávku na modrou čáru, odkud poslal kotouč na hostující klec, ale Bérubé měl v tomto případě čistý výhled.
     
    32:16
    Další akce domácích Kačerů skončila postavením mimo hru na pravé straně ledové plochy. Příliš netrpělivý byl při přechodu vpřed Isac Lundeström.
     
    32:35
    Justin Danforth se středem dostal do útočného pásma, ale jeho slabé zakončení prolétlo kolem branky a skončila u prvního soupeře.
     
    33:02
    Ryan Getzlaf se vrátil do obranného pásma a tvrdým hitem pomohl spoluhráčům k zisku kotouče. Anaheim potřebuje zvýšit aktivitu.
     
    33:26
    Sonny Milano odrazem o mantinel vyhodil kotouč do bezpečí. Puk neskončil na zakázaném uvolnění a domácí formace stačila vystřídat.
     
    34:00
    Šest minut před koncem druhé třetiny musel Gibson znovu zasahovat. Brankář Anaheimu si dal pozor na slabý pokus od mantinelu.
     
    34:25
    Na opačné straně byl příliš netrpělivý Jakub Voráček, který přejel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    35:00
    Troy Terry číhal na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže neudržel balanc a poroučel se k ledu. Odražený puk získal Columbus.
     
    35:26
    Cam Fowler dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky.
     
    36:03
    Gerald Mayhew si krásnou kličkou udělal prostor v útočném pásmu a zakončil. Jeho rána skončila na bruslích prvního hráče v bílém.
     
    36:29
    Peeke z pravé strany poslal pobídku mezi kruhy, kam se hnali další spoluhráči, nicméně obrana Anaheimu tuto situaci zvládla pozičně na jedničku.
     
    37:03
    Columbus se po levé straně dostal do útočného pásma, kde zakončoval Oliver Bjorkstrand. Jeho dělovku přizvedl první soupeř do ochranné sítě.
     
    37:26
    Dominik Simon se z pravého křídla skvěle natlačil před branku a snažil se jednou rukou zakončit kolem betonu brankáře. Bérubé vytáhl pohotový zákrok.
     
    38:02
    Gavrikov chyboval při rozehrávce a nabídl Anaheimu další obrovskou šanci! Z mezikruží vypálil Adam Henrique, jehož rána těsně minula branku.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Brendan Gaunce – 2 min., hákování).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:24
    Zegras dostal prostor na levé straně útočného pásma, ale jeho dělovka skončila na bloku obětavého obránce v bílém dresu.
     
    39:33
    Bérubé musel znovu zasahovat. Troy Terry střelou zápěstím z levého kruhu útočil na hattrick, ale hostující brankář byl připraven.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách platí nerozhodný stav 3:3. Columbus ve druhé části dokázal smazat manko. Nejprve snížil na rozdíl jediné banky Bean a v polovině základní hrací doby vyrovnal Sean Kuraly. V závěru měl Anaheim dvě velké šance, nicméně Columbus podržel Bérubé.
     
    Střely na branku: 21 – 22
     
    Další třetina začne přibližně v 4:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Hosté v plném počtu.
     
    40:37
    Kuraly projel do útočného pásma, kde se snažil otočit, ale důrazný Troy Terry jej čistým způsobem odstavil od kotouče.
     
    41:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim si hned v úvodu třetí třetiny bere zpět své ztracené vedení! Kačerům se podařilo přečíslit obranu Columbusu. Na bekhendovou přihrávku před branku si sjel TREVOR ZEGRAS, který nezaváhal! Asistence: Derek Grant, Gerald Mayhew.
    41:03 Trevor ZEGRAS - 4:3
     
    41:29
    Columbus se dostal do útočného pásma, ale akce hostujícího celku tentokrát nevedla až k zakončení.
     
    42:03
    Jack Roslovic vyplaval v obrovské šanci před brankou Anaheimu, ale sám byl příležitostí natolik zaskočen, že mu puk přeskočil přes čepel.
     
    42:31
    Anaheim se usadil v útočném pásmu, kde zakončoval Zach Aston-Reese, jehož dělovka skončila na hrudi Bérubého.
     
    43:03
    Ryan Getzlaf dostal prostor na levé straně a bekhendem přihrál před branku. Jeho pobídku zablokoval vracející se zadák hostů.
     
    43:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim přidává pátou branku a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Přihrávku na modrou čáru dostal CAM FOWLER a jeho nahození propadlo až do sítě! Asistence: Ryan Getzlaf, Troy Terry.
    43:28 Cam FOWLER - 5:3
     
    44:03
    Zach Werenski se po levém křídle prodral až do střelecké pozice, jenže jeho nahození z ostrého úhlu prolétlo kolem Gibsonovy klece.
     
    44:26
    Kotouč poskakoval na brankovišti před Gibsonem, ale domácí brankář se nakonec stačil včas zorientovat a hokejkou vypíchl puk mimo nebezpečí.
     
    45:03
    Sonny Milano projel po levé straně do útočného pásma, kde si jeho pohyb pohlídali zadáci v bílých dresech Columbusu.
     
    45:27
    Cam Fowler je po vstřelené brance pořádně při chutí a znovu se tlačí do útoku. Jeho průnik z pravého křídla ale neskončil adresnou přihrávkou.
     
    46:12
    Domácí celek má ve třetí utkání vývoj utkání pevně v rukou. Anaheim soupeře prakticky nepouští do nebezpečného prostoru.
     
    46:29
    Aktivní Troy Terry se opět opřel do volného kotouče, ale tentokrát trefil jen prvního hráče v bílém dresu Columbusu.
     
    47:03
    Sonny Milano poslal pobídku do útočného pásma, jenže tam neměl nikoho v černém dresu Anaheimu. Defenziva Columbusu uklidňuje hru.
     
    47:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus po nenápadné akci dramatizuje závěr dnešního souboje! Kotouč nejprve skončil na brankové konstrukci, ale důrazný COLE SILLINGER znovu zakončil a poslal puk do branky! Asistence: Jakub Voráček, Gustav Nyquist.
    47:22 Cole SILLINGER - 5:4
     
    48:02
    Domácí se ihned po obdržení čtvrté branky vydali do útoku, jenže nahození na pravou stranu skončilo v moci obránců Blue Jackets.
     
    48:24
    Cam Fowler uklidnil rozehrávku Anaheimu za vlastní brankou. Obránce domácího mužstva poslal pobídku na levé křídlo, ale neoslovil nikoho v černém.
     
    49:00
    Columbus se snaží aktivně napadat rozehrávku Anaheimu. Díky skvělé práce Roslovica se dostal ke střele Bjorkstrand, jehož pokus skončil sražený nad brankou.
     
    49:32
    Ryan Getzlaf bekhendem protečoval kotouč do středního pásma, jenže tam byli opět o něco důraznější hokejisté Columbusu.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut. Columbusu se nyní nepovedla rozehrávka a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    50:26
    Urho Vaakanainen se na pravé straně zbavil obránce, projel do rohu ledové plochy, ale pod tlakem důrazného soupeře už nestačil přihrát.
     
    51:03
    Zegras dostal přihrávku do jízdy, skvěle si puk přehodil na bekhend a zkusil se trefit pod břevno. Jeho pokus byl nepřesný a skončil nad brankou.
     
    51:32
    Kevin Shattenkirk poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně tam neoslovil nikoho v černém. Anaheim nyní zvolnil a snaží se kontrolovat hru.
     
    52:03
    Voráček poslal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, kam si sjel Kuraly. Osamocený hráč Blue Jackets neměl proti přesile obránců nárok.
     
    52:34
    Troy Terry dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem. Jeho dělovku ale obětavým pádem na led zablokoval jeden ze soupeřů.
     
    53:01
    Andrej Šustr se neobvykle zjevil mezi kruhy, kde si přehodil puk na bekhend a zakončil. Jeho pokus skončil na betonu Bérubého.
     
    53:26
    Sonny Milano udržel pro Anaheim kotouč v útočném pásmu, ale nahozením po mantinelu jej opět odevzdal soupeři.
     
    54:06
    Jake Bean dostal nabito na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem. Jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    54:26
    Columbusu rychle utíká čas na vstřelení vyrovnávací branky. Obrana Anaheimu navíc zvýšila důraz a nenechává soupeře zakončovat.
     
    55:06
    Mahura dostal přihrávku na pravou stranu a vypálil příklepem. Ani jeho dělovka však nemířila mezi tři tyče soupeřovy branky.
     
    55:29
    Troy Terry objel branku soupeře a přihrál na levý kruh. Následné zakončení srazil obránce bruslí k hrazení.
     
    56:12
    Vladislav Gavrikov poslal přihrávku na levou stranu, nicméně jeho pobídka skončila u soupeře. Sledujeme poněkud opatrnější pasáž.
     
    56:33
    Gibson si povyjel proti ráně z pravé strany a připsal si snadný zákrok lapačkou. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    57:03
    Getzlaf si sjel z druhé vlny na přihrávku zadovkou a pohotově vypálil zápěstím. Bérubé jeho ránu viděl a zakročil.
     
    57:26
    Derek Grant bekhendem protečoval kotouč do útočného pásma, nicméně tam se nedostal nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:20
    Bérubé je na střídačce a Columbus zkouší vyrovnat v šesti!
     
    59:00
    Anaheim přestál úvodní pasáž Columbusu při hře bez brankáře. Cam Fowler získal kotouč za svou brankou a odrazem o mantinel puk vyhodil do bezpečí.
     
    59:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Anaheim necelou minutu před koncem potrestal risk soupeře. DEREK GRANT získal puk na modré čáře a zavezl jej do prázdné branky! Bez asistence.
    59:05 Derek GRANT - 6:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Anaheim zvládl dnešní duel a poráží Columbus 6:4. V úvodu třetí části vrátil domácím vedení Trevor Zegras. Na jeho branku navíc navázal přesnou střelou Cam Fowler. Columbusu poté vykřesal naději na vyrovnání Sillinger, nicméně hosté v závěru riskovali bez brankáře, což potrestal Derek Grant.
     
    Střely na branku: 32 – 35
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    John Gibson (ANA) – 29 zákroků, 4 OG, úspěšnost 87,9%, odchytal 59:04
    Jean-François Bérubé (CBJ) – 26 zákroků, 5 OG, úspěšnost 83,9%, odchytal 59:07
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Andrej Šustr (ANA) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, TM 2, čas na ledě 18:58
    Dominik Simon (ANA) – 0+0, 0 účast, 2 střely na branku, TM 0, čas na ledě 11:37
    Jakub Voráček (CBJ) – 0+1, -4 účast, 4 střely na branku, TM 0, čas na ledě 17:54
     
    Tři hvězdy utkání:

    Není uvedeno v zápisu o utkání. (05:12:58)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 4. T. Terry (Getzlaf), 6. T. Terry (Shattenkirk, Fowler), 8. Mayhew (Zegras, D. Grant), 42. Zegras (D. Grant, Mayhew), 44. Fowler (T. Terry, Getzlaf), 60. D. Grant – 5. Bean (Roslovic, Gavrikov), 22. Bean (A. Boqvist), 31. Kuraly (E. Robinson, Danforth), 48. Sillinger (J. Voráček, Nyquist)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Shattenkirk, Fowler (A), Drysdale, Vaakanainen, Šustr, Mahura – Mayhew, Getzlaf (C), Henrique (A) – T. Terry, Zegras, D. Grant – Aston-Reese, Lundeström, Milano – S. Carrick, Steel, D. Simon.
    Columbus Blue Jackets: Bérubé (Merzlikins) – Peeke, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Bayreuther, Bean – Laine, Roslovic, Nyquist (A) – Bemström, Sillinger, J. Voráček – O. Bjorkstrand, Danforth, Johnson – Meyer, Kuraly, E. Robinson – B. Gaunce.

    Rozhodca: Anderson, Lee – Gawryletz, Gibbons