Slovensko – Kazachstan sk 5:3 (kon.)
koniec
Slovensko
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
Kazachstan
Nedeľa 17.04.2022, 19:00 • Easton Aréna Piešťany • Majstrovstvá sveta do 18 rokov - I. divízia • Skupina A
Partner:
    59:35 NÁTNY - 5:3
     
    59:35
    Slovensko dalo gól! Je to spečatené. DÁVID NÁTNY gólom do prázdnej brány strieľa gól na 5:3.
    54:30 ČIERNIK - 4:3
     
    54:30
    Slovensko dalo gól! Tak toto je exkluzívny gól. Dvorský podržal puk na strede a následne nádhernou prihrávkou našiel ALEXA ČIERNIKA, ktorý si puk "vyzdvihol" v plnej rýchlosti a Nikitinovi nedal žiadnu šancu. Asistencie: Dvorský, Molnár.
    47:40 LOGVIN - 3:3
     
    47:40
    Kazachstan dal gól! Čo sa to teraz deje v Piešťanoch? VSEVOLOD LOGVIN sa dostal ihneď po buly k puku, vnikol do pásma a svojou skrytou strelou vymietol pavučinku v pravom hornom rohu brány Jurčáka. Začína sa odznova.
    47:33 SHAPOROV - 3:2
     
    47:33
    Kazachstan dal gól! Náš súper strieľa kontaktný gól. Obdobná situácia ako pri prvom góle Kazachov. Ospanov to výborne poslal pred bránu, kde si puk našiel ILYA SHAPOROV a znížuje na 2:3. Asistencie: Ospanov, Nurlan.
     
    42:04
    Slovensko dalo gól! SAMUEL HONZEK si tento turnaj jednoducho užíva naplno. Po tom čo získal puk v rohu útočného pásma sa výborne natlačil pred Nikitina a blafákom ho prekonal po tretikrátv zápase.
    36:27 YERMAK - 2:1
     
    36:27
    Kazachstan dal gól! Náš súper znižuje. Aj keď Kazachovia nedokázali využiť presilovú hru, presadili sa niekoľko sekúnd po nej. Logvin to spoza našej brány dokázal výborne "načapovať" priamo na hokejku kapitána ROMANA YERMAKA, ktorý prekonal Jurčáka. Asistencie: Logvin, Seleznev
    26:20 ČIERNIK - 2:0
     
    26:20
    Slovensko dalo gól! Nedáš dostaneš. Nurlan ostal úplne osamotený za našou obranou, no vychytal ho Jurčák. Následne sa dostal k puku oddýchnutý ALEX ČIERNIK, ktorý unikol kazažskej obrane a v samostanom nájazde prekonal Nikitina. Asistencie: Chromiak, Eperješi.
    11:07 DVORSKÝ - 1:0
     
    11:07
    Slovensko dalo gól! Naši si to v útočnom pásme výborne rozhodili. Na konci všetkých prihrávok bol DALIBOR DVORSKÝ, ktorý svojim typickým príklepom z prvej, z pravého kruhu, prekonal po prvykrát v zápase Nikitina. Asistencie: Molnár, Štrbák.

    Adam Pančák

    Góly a asistencie: 12. Dvorský (Molnár, Štrbák), 27. Čiernik (Chromiak, Eperješi), 43. Honzek, 55. Čiernik (Dvorský, Molnár), 60. Nátny – 37. Yermak (Logvin, Seleznev), 48. Shaporov (Ospanov, Nurlan), 48. Logvin


    Slovensko: Jurčák (Eliaš) – Štrbák, Žabka, Moško, Nátny, Chromiak, Eperješi – Mišiak, Repčík, Honzek – Molnár, Dvorský, Čiernik – Šotek, Suchý, Kopecký – Jenčko, Gabriel, Križan
    Tréner: Ivan Feneš

    Kazachstan: Nikitin (Shestakov) – Breus, Avdeyenko, Seleznev, Royev, Khan, Leuta, Zhussupbekov, Ponomaryov – Nurlan, Ospanov, Shaporov – Logvin, Yermak, Fokin – Beisembayev, Kitarov, Svintalskiy – Ruslanuly, Lyapunov, Simonov
    Tréner: Sergei Starygin

    Rozhodca: Baca (POL) – Mantovani (ITA), Riecken (AUT)