St. Louis – Minnesota 6:5 (po pr.) | Edmonton – Vegas 4:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 4:3 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:5 (po pr.) | Tampa Bay – Winnipeg 7:4 (kon.) | Montreal – Washington 4:8 (kon.)
Dallas – San Jose 2:1 (kon.) | Colorado – Carolina 7:4 (kon.) | Seattle – NJ Devils 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Arizona 9:1 (kon.) | LA Kings – Columbus 2:1 (kon.) | Detroit – Florida 1:6 (kon.)
Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
Buffalo Sabres
cz Nedeľa 17.04.2022, 23:08 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Tage THOMPSON - 3:5
     
    59:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Po úspěšném bloku Samuelssona si posunul puk rukavicí do jízdy Skinner, aby ve finále ještě posunul touš za obránce TAGEOVI THOMPSONOVI, tomu nedělalo žádné potíže trefit od útočné modré prázdnou domácí klec. Asistence: Jeff Skinner a Mattias Samuelsson.
     
    58:00
    Hokejisté v oranžových dresech získali pevné postavení v útočné třetině a Felix Sandström sprintuje na střídačku. Není nač čekat, Letci zkouší powerplay!
    54:07 Zack MACEWEN - 3:4
     
    54:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ještě to bude drama! Od Sanheima obdržel přihrávku před bránu Lindblom, proti němuž vykouzlil parádní zákrok Tokarski, domácí forvard vzápětí neuspěl ani s dorážkou. Práci za spoluhráče dodělal ZACK MACEWEN, ten zvládl plácnout kotouč nad ležícího gólmana. Asistence: Oskar Lindblom a Travis Sanheim.
    52:56 Laughton orazítkoval pravou tyč
     
    52:56
    Scottu Laughtonovi chyběly centimetry! Domácí forvard se prohnal za defenzivní řadu Sabres, tváří v tvář Tokarskimu zamířil do pravé tyčky.
     
    44:46
    Velkou příležitost na snížení měl Travis Konecny. Středem ujížděl sám na Tokarskiho, pokus ze zápěstí vyslal poměrně výrazně vedle pravé tyče.
     
    36:11
    Do úniku vystartoval Travis Konecny, kontaktního gólu se ale nedočkal! Dustin Tokarski počkal na zakončení kanadského protihráče, jeho pokus vyrazil levou rukou.
    34:22 Tage THOMPSON - 2:4
     
    34:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle si Provorov za rámeček určitě nedá. Bekhendové vyhození po pravém mantinelu mu vůbec nevyšlo, od bruslí Skinnera touš získal TAGE THOMPSON. Nejproduktivnější hráč Sabres v sezóně dojel mezi kruhy, odkud vypálil nechytatelně do levého horního růžku domácí svatyně. Asistence: Jeff Skinner.
    29:43 Victor OLOFSSON - 2:3
     
    29:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Taktéž druhou přesilovku Buffalo nakonec přetavilo v gól, a to v poslední vteřině! VICTOR OLOFSSON potvrdil, že z pravého kruhu střílet opravdu umí. Sandström se sice bleskově přesunul k levé tyčce, kotouč mu ovšem smolně proskákal za brankovou čáru přes levé rameno. Asistence: Dylan Cozens a Peyton Krebs.
     
    27:44
    Přesilová hra čeká rovněž na Buffalo. Menší dvouminutový trest si vysloužil Travis Sanheim, domácí zadák držel Powerovu hokejku příliš dlouho.
     
    23:31
    Tlak Šavlí je u konce, přerušil jej hvizd rozhodčího. Za bránou soupeře se proti pravidlům provinil Vinnie Hinostroza, nešikovně položenou hokejkou podrazil Attarda.
    21:20 Noah CATES - 2:2
     
    21:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je to tak, gól skutečně platí! Do brankoviště hostujícího celku nasměroval kotouč Konecny, za brankovou čáru jej i přes nedovolenou hru Jokharjua dotlačil NOAH CATES. Asistence: Travis Konecny a Kevin Hayes.
     
    21:20
    K nájezdu ale podle všeho vůbec nedojde, opakované záběry totiž napovídají, že kotouč celým objemem přešel brankovou čáru.
     
    21:20
    Uvidíme trestné střílení! Po zmatcích v předbrankovém prostoru hostů rozhodčí odpískal nedovolenou hru Jokiharjua v brankovišti.
    17:34 Anders BJORK - 1:2
     
    17:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán, svěřenci kouče Granata jsou o krok napřed! Dahlin využil mizerného střídání soupeře k poslání do úniku ANDERSE BJORKA. Pětadvacetiletý americký útočník rozvlnil síť ránou na Sandströmovu lapačku, čímž přerušil téměř čtyřměsíční půst bez vstřeleného gólu. Asistence: Rasmus Dahlin.
     
    13:07
    Šavle početní převahu využily, jak si povedou Letci? Menšímu dvouminutovému trestu neunikl Kyle Okposo, zezadu podrazil Konecnyho.
    08:36 Victor OLOFSSON - 1:1
     
    08:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    Trpělivá kombinace přinesla efekt, je vyrovnáno! Dahlin nabil do pravého kruhu VICTORU OLOFSSONOVI, rána na přední tyč proletěla Sandströmovi mezerou mezi lapačkou a levým betonem. Asistence: Rasmus Dahlin a Peyton Krebs.
     
    07:43
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Buffala. Na trestnou lavici poslušně odjel Keith Yandle, „železný muž“ NHL si pomohl proti Thompsonovi hákováním.
     
    05:22
    Šavle dělily od vyrovnání centimetry! Po nedorozumění mezi Attardem a Hayesem se puku chopil Vinnie Hinostroza, křižný projektil poslal do vzdálenější tyčky.
    01:16 Kevin HAYES - 1:0
     
    01:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Aktivita z úvodu přináší kýžené ovoce, Letci se ujímají brzkého vedení! Cates udržel puk v útočném pásmu a posunul jej na KEVINA HAYESE, jemuž forhendová střela nevyšla, ale dostal ještě příležitost z bekhendu a gólman Tokarski si touš smolně srazil za záda levým betonem. Asistence: Noah Cates a Ivan Provorov.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 2. K. Hayes (N. Cates, Provorov), 22. N. Cates (Konecny, K. Hayes), 55. MacEwen (Lindblom, Sanheim) – 9. V. Olofsson (Dahlin, Krebs), 18. Bjork (Dahlin), 30. V. Olofsson (Cozens, Krebs), 35. Tage Thompson (J. Skinner), 60. Tage Thompson (J. Skinner, M. Samuelsson)


    Philadelphia Flyers: Sandström (M. Jones) – Zamula, Provorov (A), Connauton, Sanheim, Attard, Yandle – Tippett, K. Hayes (A), J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton, Lindblom – Brink, Frost, Farabee – MacEwen, N. Thompson, N. Cates.
    Tréner: Mike Yeo

    Buffalo Sabres: Tokarski (C. Anderson) – Dahlin (A), M. Samuelsson, Jokiharju, Power, Fitzgerald, Bryson – V. Olofsson, Tage Thompson, J. Skinner – Okposo (A), Cozens, R. Asplund – Tuch, Mittelstadt, Krebs – Hinostroza, Girgensons (A), Bjork.
    Tréner: Don Granato

    Rozhodca: MacDougall, Walsh – Apperson, Smith

    Diváci: 14 377