Ottawa – Nashville 2:3 (kon.) | NJ Devils – Montreal 4:7 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Columbus – Philadelphia 1:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 5:3 (kon.) | Dallas – Toronto 3:4 (po pr.)
Chicago – Seattle 0:2 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:5 (kon.) | LA Kings – Edmonton 2:3 (kon.)
San Jose – Calgary 2:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Vancouver Canucks
cz Piatok 08.04.2022, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Kyle Burroughs – 2 min., podrážení).
    44:24 Alex CHIASSON - 1:5
     
    44:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté už podruhé v zápase využívají přesilovou hru a zvyšují už na 5:1. Pettersson vyzval ke střele od modré čáry Ekmana-Larssona a kotouč poté za záda Säteriho tečoval ALEX CHIASSON. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Elias Pettersson.
     
    43:07
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jan Jeník – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:04
    Domácí se ještě stihli před koncem přesilovky dostat do útočného pásma a vytvořili si zajímavou šanci. Z pravého kruhu střílel Alex Galchenyuk a Halák musel předvést velmi dobrý zákrok a pak si ještě poradit s dorážkou!
     
    33:13
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Bo Horvat – 2 min., podrážení).
    31:12 Elias PETTERSSON - 1:4
     
    31:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli nevídanou hrubku na této úrovni. Celá lajna odjela střídat a dva hráči Vancouveru jeli sami na branku Säteriho. ELIAS PETTERSSON si rychle vyměnil puk s Chiassonem a poté puk poslal do odkryté branky. S tím nemohl Säteri dělat vůbec nic. Asistence: Alex Chiasson, J. T. Miller.
     
    28:15
    Už to vypadalo, že domácí sníží na rozdíl jediné branky, ale jejich branka nakonec kvůli ofsajdů a úspěšné trenérské výzvě Vancouveru neplatí. Halák nejprve jen vyrazil střelu Gostisbehera a poté puk nestihl přikrýt lapačkou před dorážejícím Nickem Ritchiem.
    27:27 Nick SCHMALTZ - 1:3
     
    27:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do zápasu, snižují na 1:3! Vancouver se dopustil ztráty puku, Boyd našel přihrávkou za obranu NICKA SCHMALTZE, a ten už si poradil. Přehodil si rychle puk na bekhend a zasunul kotouč mezi betony Haláka. Asistence: Travis Boyd.
    21:30 Bo HORVAT - 0:3
     
    21:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku v síti Arizony a znovu se o ni postarala asistencemi a gólem úplně stejná trojice hráčů Vancouveru! Na konci pohledné kombinace byl BO HORVAT, který střelou z pravého kruhu překonal Säteriho podruhé. Hosté vedou 3:0. Asistence: Vasilij Podkolzin, Conor Garland.
    20:52 Bo HORVAT - 0:2
     
    20:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Skvělý start do druhé třetiny v podání Vancouveru! Kapitán týmu BO HORVAT si vzal puk, objel branku a rychle zasunul kotouč mezi betony Säteriho. Tento gól jde na vrub brankáře Arizony. Asistence: Vasilij Podkolzin, Conor Garland.
     
    04:43
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alex Chiasson – 2 min., hrubost).
    03:12 Alex CHIASSON - 0:1
     
    03:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Cancks využívají hned první přesilovku utkání a ujímají se vedení! Hostům tentokrát vyšla přesilovková kombinace na jedničku. Petersno přihrál před branku, kde byl připravený ALEX CHIASSON, kterému jen stačilo nastavit hokejku a nasměrovat puk do branky. Asistence: Elias Pettersson, Bo Horvat.
     
    02:11
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Shayne Gostisbehere – 2 min., držení).

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 28. N. Schmaltz (T. Boyd) – 4. Chiasson (Elias Pettersson, Horvat), 21. Horvat (Podkolzin, Garland), 22. Horvat (Podkolzin, Garland), 32. Elias Pettersson (Chiasson, J. T. Miller), 45. Chiasson (Ekman-Larsson, Elias Pettersson)


    Arizona Coyotes: Säteri (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, Dineen, Koljačonok, Capobianco – N. Schmaltz, T. Boyd, N. Ritchie – Kessel, Hayton, Carcone – L. Eriksson, Beagle, Fasching – J. Jeník, Galchenyuk, Maccelli.
    Tréner: Tourigny

    Vancouver Canucks: Halák (Demko) – T. Myers, Dermott, L. Schenn, Ekman-Larsson, B. Hunt, Burroughs – Elias Pettersson, J. T. Miller (A), Pearson – Garland, Horvat (C), Dickinson – Chiasson, Lammikko, Podkolzin – Lockwood, B. Richardson, N. Petan.
    Tréner: Boudreau

    Rozhodca: Rank, Hebert – Gibbons, Shewchyk

    Diváci: 9 679