Winnipeg – Detroit 1:3 (kon.) | Washington – Tampa Bay 4:3 (kon.) | St. Louis – Seattle 4:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 2:4 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Seattle Kraken
cz Štvrtok 07.04.2022, 02:08 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Ryan O'REILLY - 4:1
     
    58:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues pečetí své dnešní vítězství! Colton Parayko získal kotouč v obranném pásmu, Brandon Saad ho ve středu kluziště předal na útočnou modrou RYANU O´REILLYMU, jenž pohodlně dojel k bráně soupeře a vstřelil jeden z nejsnadnějších gólů kariéry! St. Louis vede již 4:1! Asistence: Brandon Saad, Calle Rosén.
    42:34 Jordan KYROU - 3:1
     
    42:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je docela úsměvný gól Bluesmanů! JORDAN KYROU dostal puk do předbrankového prostoru, odkud se ho snažil odehrát Cale Fleury. Jeho vyhození Kyrou ze vzduchu držadlem hole sklepl trochu níž, aby podruhé zasáhl touš nad ledem holí a z bezprostřední blízkosti tak propálil bezmocného Driedgera! St. Louis vede opět o dvě branky – 3:1! Asistence: Brayden Schenn, Robert Bortuzzo.
    29:55 Jordan EBERLE - 2:1
     
    29:55
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nedáš a dostaneš nyní platí! Chvilku po tyčce v podání Roséna snižují Krakeni na 1:2! Will Borgen vystřelil od levého hrazení, Husso vyrazil jeho pokus jen před sebe, kde byl s dorážkou připraven JORDAN EBERLE, jenž puk rychle vrátil do klece St. Louis! Seattle ztrácí na svého soupeře už zase jen jeden gól! Asistence: Will Borgen, Ryan Donato.
    27:56 Justin FAULK - 2:0
     
    27:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues zaslouženě vedou 2:0! Na konci akce našel Brayden Schenn krásnou křižnou přihrávkou od pravého hrazení na levé straně v předbrankovém prostoru JUSTINA FAULKA, jenž z bezprostřední blízkosti propálil Chrise Drieggera na zadní tyč a zvyšuje tak náskok St. Louis! Modrásci vedou již o dvě branky! Asistence: Brayden Schenn, Nick Leddy.
    08:38 Robert THOMAS - 1:0
     
    08:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis využívá početní výhodu a ujímá se vedení v zápase! Takhle má vypadat situace tři na dva! ROBERT THOMAS na levé straně nespěchal, zpomalil a přihrál do druhé vlny na Ivana Barbaševa, jenž mu puk bleskově vrátil na křídlo a Thomas pak ostrou ranou propálil pozdě se přesouvajícího Chrise Driedgera na přední tyči! Blues vedou 1:0! Asistence: Ivan Barbašev, Pavel Bučněvič.

    Petr Šatalík

    Góly a asistencie: 9. R. Thomas (I. Barbašev, Bučnevič), 28. Faulk (B. Schenn, Leddy), 43. Kyrou (B. Schenn, Bortuzzo), 59. R. O'Reilly (Saad, C. Rosén) – 30. Eberle (Borgen, Donato)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Leddy, Bortuzzo, C. Rosén – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučnevič – Kyrou, B. Schenn (A), I. Barbašev – Toropčenko, N. Walker, MacEachern.
    Tréner: Craig Berube.

    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – A. Larsson (A), Vince Dunn, C. Fleury, Oleksiak, Borgen, Soucy – Eberle (A), Wennberg, Donato – Kuhlman, Sheahan, McCann – Lind, Gourde (A), V. Rask – Sprong, Geekie, Donskoi.
    Tréner: David Hakstol.

    Rozhodca: Markovic, McIsaac – Barton, Daisy.

    Diváci: 18 096