Winnipeg – LA Kings 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
NJ Devils – NY Islanders 3:4 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 03.04.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Rozhodčí ale branku neuznávají!
     
    59:23
    PNC Arena se raduje, rozhodčí ale gól neuznávají! Nino Niederreitera totiž rozhodčí přistihli při bránění brankáři. Celá situace se ještě bude přezkoumávat. Za mě byl Niederreiter na Fleuryho natlačen Spurgeonem.
     
    59:10
    Jarvis zblízka dorážel, Fleury má další parádní zákrok!
     
    57:06
    Prázdnou kasu míjí z vlastního pásma i Fiala, další zakázané uvolnění Minnesoty.
     
    56:51
    Jordan Staal prohrál klíčové buly a vyhození Wild končí jen půl metru vedle domácí prázdné branky!
     
    56:20
    Andersen na střídačce, Carolina v šesti!
    53:41 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:3
     
    53:41
    Carolina právě vstřelila branku!

    Tak přeci jen se Carolina dočkala! Nádherná kombinace na trase Slavin – Aho – TEUVO TERAVAINEN. Finskému útočníkovi akorát stačilo usměrnit kotouč za záda bezmocného Fleuryho. Parádní gól. Asistence: Sebastian Aho, Jaccob Slavin.
    47:24 Kirill KAPRIZOV - 0:3
     
    47:24
    Minnesota právě vstřelila branku!

    A teď Carolinu může mrzet, že z toho icing nebyl! Parádní akci za brankou Canes totiž vymysleli Zuccarello s KIRILLEM KAPRIZOVEM, který ranou z velkého úhlu dává třetí gól Wild. Asistence: Matts Zuccarello,
     
    38:44
    Martin Nečas měl druhou obrovskou šanci dnešního utkání, ale proti jeho ráně z levého kruhu tasí Fleury další luxusní zákrok!
     
    34:52
    Fleury se dnes zřejmě rozhodl, že gól prostě nedostane. Likviduje další obrovské šance Trochecka a Niederreitera. Pokud to bude takto pokračovat, o první hvězdě večera není pochyb.
     
    34:05
    Zápas má v tuto chvíli parádní tempo! Svečnikov parádně nabil Trocheckovi, kterého Fleury vyčapal ramenem. Stejně dopadl i jejich souboj o deset sekund později.
     
    32:53
    A hned další šance. Kaprizov procedil kotouč přes DeAngela na Erikksona, ten ale v obrovské rychlosti nestačil zakončit. Puk jen doklouzal k Andersonovi, který jej odpravil do bezpečí.
     
    32:00
    Andersen po delší době v permanenci a hned musel řešit hodně nepříjemnou střelu! Ta přilétla z dílny Marcuse Foligna, který si kotouč dobře navedl na střed, domácí brankář puk s vypětím všech sil drží.
     
    30:33
    Carolina se tlačí za snížením! Na konci další rychlé akce byl mladík Seth Jarvis, který byl před Fleurym skoro úplně sám, jenže jeho střela po zásahu hole Gaudreaua letí mimo hru. Hostující útočník zasáhl za pět minut dvanáct.
     
    29:45
    Max Domi málem měl první gól v dresu Hurricanes! Jeho střela se odrazila od Middletona, naštěstí pro Wild ale přímo k Fleurymu.
    24:10 Dmitrij KULIKOV - 0:2
     
    24:10
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Carolina neproměnila ani druhou početní výhodu a stíhá ji za to trest! Tyson Jost se zmocnil kotouče zrovna ve chvíli, když DMITRIJ KULIKOV skákal zpátky na led. Ruský zadák dostal kotouč v útočném pásmu a tvrdou ranou překonává Andersena. Asistence: Tyson Jost, Jonas Brodin
     
    21:44
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Dmitrij Kulikov – 2 min., podrážení).
     
    19:20
    Andrej Svečnikov vjel s kotoučem do pásma, na druhé straně našel Martina Nečase. Ten napřáhl k ukázkové bombě z první a div že nepřelomil Fleuryho levou tyč!
     
    16:52
    Střela Jareda Spurgeona byla před Andersenem hodně nepříjemně tečovaná, domácího brankáře ale naštěstí pro Canes kotouč trefuje.
     
    16:35
    Skjei jde ven za držení protihráče.
    10:20 Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    10:20
    Minnesota právě vstřelila branku!

    Minnesota jde do vedení! Kombinaci zakončuje úspěšnou ranou na zadní tyč z vrcholu kruhu MATTS ZUCCARELLO. Andersenovi stínil ve výhledu Marcus Foligno, i tak ale možná tuto střelu měl mít. Asistence: Kirill Kaprizov, Jared Spurgeon.
     
    09:29
    Obrovské štěstí Caroliny! Spurgeonovo nahození bylo tečováno někde mezi kruhy do tyče, před brankou domácích se ještě snažil dorážet Erikkson Ek. Vznikla z toho pořádná hromada těl, Canes ale dokázali kotouč udržet mimo svou branku!
     
    09:13
    Max Domi se dopouští hákování a za to potrestán na dvě minuty.
     
    07:35
    Konečně nějaké vzrušení! Zatím jsme viděli pouhé čtyři střely, ta poslední měla ale velmi slušné parametry. Jejím autorem byl z přečíslení dva na jednoho Kirill Kaprizov, Andersen musel předvést dobrý zákrok vyrážečkou!
     
    01:38
    Middleton se dopustil hákování a máme tady první vyloučené zápasu.

    Tomáš Chalupa

    Góly a asistencie: 54. T. Teräväinen (Aho, Slavin) – 11. Zuccarello (Kaprizov, Spurgeon), 25. D. Kulikov (Jost, J. Brodin), 48. Kaprizov (Zuccarello)


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Slavin, A. DeAngelo, Skjei, Pesce, Brendan Smith (A), Cole – Aho (A), T. Teräväinen, Jarvis – A. Svečnikov, Trocheck, Domi – Niederreiter, J. Staal (C), Fast – Martinook, M. Nečas, Stepan.
    Tréner: Brind'Amour

    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – J. Brodin, Dumba (A), J. Middleton, Spurgeon, D. Kulikov, Goligoski – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno (A) – F. Gaudreau, Jost, K. Fiala – Deslauriers, Duhaime, Bjugstad.
    Tréner: Evason

    Rozhodca: Justin St. Pierre, Fred L'Ecuyer

    Diváci: 16 375