Boston – NJ Devils 8:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 7:3 (kon.) | Florida – Chicago 4:0 (kon.)
NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Montreal 4:0 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Calgary – LA Kings 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 4:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (po pr.)
koniec
Boston Bruins
8:1 (2:1, 6:0, 0:0)
New Jersey Devils
cz Piatok 01.04.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:12 Taylor HALL - 8:1
     
    36:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Devils dostávají ve druhé třetině neskutečnou sodu! David Pastrňák na útočné modré vystihl rozehrávku soupeře. Následně dojel na pravý kruh, odkud místo střely ještě předložil kotouč TAYLOROVI HALLOVI, kterému stačilo u brankoviště v podstatě jen dobře nastavit hokejku – 8:1. Asistence: David Pastrňák.
    32:04 Marc MCLAUGHLIN - 7:1
     
    32:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají už sedmý gól! Premiérovou trefu v NHL slaví debutant v sestavě Bruins MARC MCLAUGHLIN, který dostal v přečíslení 2 na 1 přihrávku od Trenta Frederica a Gillies se opět natahoval marně – 7:1. Asistence: Trent Frederic.
    30:34 Brad MARCHAND - 6:1
     
    30:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zápas se mění ve zcela jednoznačnou záležitost! Jake DeBrusk dohrál v rohu kluziště obránce Smithe, kterého tak vyřadil ze hry. Domácí se navíc díky tomu dostali v útočném pásmu ke kotouči. Bergeron nahrál Mikeovi Reillymu, který z levé strany přenesl krosem hru na pravý kruh, odkud BRAD MARCHAND prostřelil přesouvajícího se Gilliese. Asistence: Mike Reilly a Patrice Bergeron.
    29:01 Patrice BERGERON - 5:1
     
    29:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využívají svou přesilovku! Z osy hřiště vypálil David Pastrňák. Puk před brankou tečoval PATRICE BERGERON a ten prošel mezi betony brankáře Dawse – 5:1. Asistence: David Pastrňák a Charlie McAvoy.
    26:33 Brad MARCHAND - 4:1
     
    26:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hokejisté Bostonu zvyšují už na 4:1! Skvělé střídání odehrál Jake DeBrusk. Ten nejprve zavezl puk do útočného pásma, o chvíli později se pak dostal u brankové čáry k odraženému kotouči. Ten nahrál BRADOVI MARCHANDOVI, jenž se z vrcholu levého kruhu nemýlil. Daws se natahoval lapačkou marně. Asistence: Jake DeBrusk a Matt Grzelcyk.
    22:22 Erik HAULA - 3:1
     
    22:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi vedou o dva góly! Puku se v útočném pásmu ujal David Pastrňák, který s ním obkroužil branku a z levé strany vystřelil. Po zákroku Dawse se dostal k dorážce ERIK HAULA, jenž zamířil k levé tyčce z pohledu gólmana New Jersey. Asistence: David Pastrňák.
    16:09 Jake DEBRUSK - 2:1
     
    16:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí si berou zpět vedení v tomto utkání! Tenhle gól jde i za brankářem Dawsem. Ten totiž vyrazil jen před sebe puk po střele Patriceho Bergerona od pravého mantinelu. Před brankou si ho našel JAKE DEBRUSK, který byl před gólmanem Devils zcela sám a pokořil ho pěkně provedenou kličkou do forhendu – 2:1. Asistence: Patrice Bergeron a Hampus Lindholm.
    11:02 Jack HUGHES - 1:1
     
    11:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují až krátce po skončení své přesilovky! Za brankou získal puk Nico Hischier, který ho posunul doleva na JACKA HUGHESE a ten se z téměř nulového úhlu trefil parádně! Našel mezírku nad pravým ramenem klekajícího Ullmarka. Dobrou práci odvedl také clonící Bastian – 1:1. Asistence: Nico Hischier a Damon Severson.
    00:57 Matt GRZELCYK - 1:0
     
    00:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení už po 53 sekundách zápasu! Obránce Devils Jonas Siegenthaler chtěl odehrát puk do bezpečí po mantinelu, ovšem před modrou čarou ho zachytil MATT GRZELCYK. Ten okamžitě švihem vypálil na branku a kotouč zapadl k bližší tyčce překvapeného brankáře Dawse. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 1. Grzelcyk, 17. DeBrusk (Bergeron, H. Lindholm), 23. Haula (Pastrňák), 27. B. Marchand (DeBrusk, Grzelcyk), 30. Bergeron (Pastrňák, McAvoy), 31. B. Marchand (M. Reilly, Bergeron), 33. McLaughlin (Frederic), 37. T. Hall (Pastrňák) – 12. J. Hughes (N. Hischier, Severson)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), H. Lindholm, Carlo, Grzelcyk, J. Brown, M. Reilly – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – McLaughlin, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, Blidh.
    Tréner: Cassidy

    New Jersey Devils: Daws (30. J. Gillies) – D. Hamilton (A), Siegenthaler, Severson (A), Graves, P. K. Subban, Ty Smith – Mercer, J. Hughes, Šarangovič – Bratt, N. Hischier (C), Tatar – M. Wood, J. Boqvist, Vesey – Bastian, M. McLeod, Geertsen.
    Tréner: Ruff

    Rozhodca: St. Laurent, Syvret – Kelly, Gawryletz

    Diváci: 17850