Buffalo – Winnipeg 2:3 (2:3 po s.n.) | Detroit – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Edmonton – LA Kings 4:3 (2:0 po s.n.)
Vancouver – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.) | Seattle – Vegas 0:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
San Jose Sharks
cz Štvrtok 31.03.2022, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Nick SCHMALTZ - 5:2
     
    59:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Výhru Coyotes zpečetila trefa do prázdné brány. Z rohu vlastního obranného pásma zakulatil svůj gólový účet na 20 NICK SCHMALTZ. Bez asistence.
    57:02 Barrett HAYTON - 4:2
     
    57:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gostisbehere hned po buly orazítkoval jen vnější síť. Část publika se radovala předčasně, nicméně pak se mezi kruhy nechal obrat o puk Meier a toho s přispěním Boydova přiťuknutí využil BARRETT HAYTON. Reimer čekal střelu Boyda, takže na samotné zakončení nemohl reagovat. Asistence: Travis Boyd.
    47:11 Jan JENÍK - 3:2
     
    47:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    To jsou skvělé minuty pro české hokejisty ve službách Coyotes! Po grandiózním představení Karla Vejmelky se dnes podruhé blýskl JAN JENÍK, ke kterému Kessel sklepl Strälmanovu přihrávku. Opět šlo o přesný zásah z prostoru mezi kruhy. Jeník dává čtvrtý gól v kariéře a počtvrté do sítě San Jose. Asistence: Phil Kessel, Anton Strälman.
    34:07 Brent BURNS - 2:2
     
    34:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V Glendale zase platí nerozhodné skóre! Hertl se otočil na pravém křídle a vrátil puk k modré čáře, odkud vypálil BRENT BURNS. Vejmelka našel tento projektil až v bráně, protože přes souboj mezi Strälmanem a Meierem nemohl nic vidět. Asistence: Tomáš Hertl, Timo Meier.
    28:33 Jan JENÍK - 2:1
     
    28:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Merkleymu se za brankou sekla hrana. Naboural do mantinelu a puk si od něj převzal Kessel, jenž bekhendem pohotově nahrál mezi kruhy. Tam už stál JAN JENÍK a trefou nad lapačku dal svůj třetí gól v NHL. Asistence: Phil Kessel.
    15:46 Nick RITCHIE - 1:1
     
    15:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nesmírně trpělivá kombinace Coyotes započala v obranném pásmu u Dineena a zastavila se až v Reimerově kleci, u které si našel místo NICK RITCHIE a přesunul Schmaltzův pas z pravého kruhu mezi tyčku a pravou nohu gólmana. Asistence: Nick Schmaltz, Anton Strälman.
    12:15 Scott REEDY - 0:1
     
    12:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci využívají přesilovku! Merkleyho střelu od modré čáry nejprve tečoval Leonard a těsně před brankovištěm tak učinil i SCOTT REEDY, jenž odrazil kotouč do Vejmelkova protipohybu. Asistence: John Leonard, Ryan Merkley.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 16. N. Ritchie (N. Schmaltz, Strälman), 29. J. Jeník (Kessel), 48. J. Jeník (Kessel, Strälman), 58. Hayton (T. Boyd), 60. N. Schmaltz – 13. Reedy (Leonard, R. Merkley), 35. B. Burns (Hertl, T. Meier)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Kořenář) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), Dineen, Koljačonok, Capobianco – Keller (A), N. Schmaltz, N. Ritchie – Carcone, Hayton, Maccelli – Kessel, T. Boyd, J. Jeník – L. Eriksson, Beagle (A), Galchenyuk.
    Tréner: André Tourigny

    San Jose Sharks: J. Reimer (Kähkönen) – B. Burns (A), Jaycob Megna, Meloche, E. Karlsson (A), R. Merkley, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl, T. Meier – Balcers, Couture (C), Gregor – Chmelevski, Bonino, Leonard – Reedy, Pederson, Viel.
    Tréner: Bob Boughner

    Rozhodca: Walsh, Rooney – Rody, Deschamps

    Diváci: 9 949