Kopřiva – Rosol 2:0 (kon.)
koniec
Vít Kopřiva
Vít Kopřiva (7)
2
6 6  
Lukáš Rosol
Lukáš Rosol (ALT)
0
4 0  
cz Pondelok 28.03.2022, 17:54 • Kurt č. 4, Oeiras (POR) • Challenger Oeiras - Oeiras Open (antuka) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vít Kopřiva potvrdil roli favorita a svého staršího krajana Lukáše Rosola porazil v rámci prvního kola challengeru v Oeiras po setech 6:4 a 6:0.

    Jako první získal výhodu brejku Kopřiva, avšak Rosol ji v šesté hře smazal. Vzápětí však sám podruhé podání ztratil, takže byl zase ve ztrátě. Druhý získaný brejk si čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce pohlídal, gem na servisu za stavu 5:4 ovládl čistou hrou. Druhá sada už byla jednoznačnou záležitostí. Vít Kopřiva v ní dominoval, o čemž napovídá výsledek. Rosol utrpěl kanára, byť v poslední hře měl dva brejkboly, jenže nevyužil je a sám nezvládl odvrátit druhý mečbol soka.

    V osmifinále se Vít Kopřiva utká s vítězem zápasu Dmitrij Popko – Luciano Darderi. (19:10:25)
     
    Konec zápasu
    2:0; 6:0 - Vít Kopřiva
     
    6:0
    Je konec! Vít Kopřiva nadělil staršímu krajanovi kanára, kterého završil využitím druhého mečbolu. Po kratším returnu vypálil forhend do levého rohu a doběhl až k síti, kde nemusel hrát jediný úder, Rosol totiž v těžké pozici z bekhendu přestřelil vymezené území.
     
    A-40
    Druhý zkažený Rosolův return v řadě znamená druhý Kopřivův mečbol!
     
    40-40
    Přímý bod po podání na kříž.
     
    40-A
    Na další mečbol si Vít Kopřiva musí počkat. Neporadil si s delším forhendem soupeře, ze stejné strany trefil míček nečistým způsobem.
     
    40-40
    Ještě není konec. Lukáš Rosol vsadil vše na jednu kartu, skvěle provedený bekhendový return poslal ideálně po levé čáře.
     
    A-40
    Po brejkbolu přichází mečbol! Zkušenější z obou Čechů tlačil, ale mladší krajan odolával, aby nakonec sám pokazil křižný bekhend.
     
    40-40
    Gem pokračuje. Po vysokém a krátkém returnu Kopřiva naběhl k síti, kde si poradil parádně, na kraťas hraný forhendem ve vysokém postavení rakety neměl soupeř nárok.
     
    30-40
    Alespoň jeden brejkbol Lukáš Rosol přeci jen vybojoval. Bekhendový slajz spadl přesně na základní čáru, překvapený konkurent chyboval křižným bekhendem.
     
    30-30
    Šestatřicetiletý brněnský rodák zpozoroval, že protihráč stojí za základní čárou, takže se nabízela volba zkrácení hry. K té došlo, ale prim opět sehrála síť.
     
    15-30
    Forhendový return skončil v síti.
     
    0-30
    Po soupeřově returnu si Vít Kopřiva věřil na zkrácení hry. Realizace mu nevyšla, balónek cestou zavadil o pásku.
     
    0-15
    Lukáš Rosol určitě bude usilovat alespoň o to, aby neinkasoval potupného kanára. A začal slibně, po solidním returnu zahrál vítězný bekhend po levé čáře.
     
    5:0
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    5:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
    1:0; 5:0 - Vít Kopřiva
     
    5:0
    Těžko říct, co by se muselo stát, aby čtyřiadvacetiletý český tenista ještě toto utkání prohrál. Znovu převzal otěže výměny a uzavřel ji smečí na volnou pravou polovinu.
     
    40-30
    Třetí fiftýn v řadě znamená pro Kopřivu brejkbol! Útočný křižný forhend do levého rohu se setkal s úspěchem, Rosol na dlouhou ruku vracel do sítě.
     
    30-30
    Brněnský rodák zapisuje pátou dvojchybu.
     
    15-30
    Bod získává i Kopřiva. Odvážný krok mu vyšel a bekhend hraný pod velkým úhlem napálil přesně do pravého růžku, Rosol pak protihráči nabil ideálně na vítězný volej.
     
    0-30
    Další výborné podání, s kterým si Kopřiva sice poradil, ale po kratším returnu hrál konkurent nechytatelný forhend do pravého růžku.
     
    0-15
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
    1:0; 4:0 - Vít Kopřiva
     
    4:0
    Čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce trefil první servis a Rosol returnoval mimo vymezené území. Potvrzený i druhý brejk, Kopřiva vede už 4:0.
     
    A-40
    Mylně se Rosol domníval, že druhé podání Kopřivy skončilo v autu. Po bekhendovém returnu zůstal stát ve středovém kruhu, s úderem pod nohy si pak neporadil.
     
    40-40
    Vít Kopřiva ovšem vyprodukoval skvělé první podání, po němž hrál soupeř forhendový return za základní čáru.
     
    40-A
    Lukáš Rosol má možnost smazat manko jednoho ze dvou brejků. Technický úder protihráče pustil do zámezí a má výhodu brejkbolu.
     
    40-40
    Druhá dvojchyba pro Kopřivu v jednom gemu.
     
    40-30
    Znovu Lukáš Rosol zkusil pod tlakem zahrát čop, ale ani v tomto případě mu vůbec nevyšel, balónek vyletěl o dobrý metr vedle boční lajny.
     
    30-30
    A další velká chyba mladšího z českých tenistů. Po kratším returnu soka vyzkoušel kraťas, avšak míček nepřeletěl síť.
     
    30-15
    Čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce zapisuje svou první dvojchybu.
     
    30-0
    S prudkým returnem si Vít Kopřiva poradil a pak jen sledoval, jak jeho zkušenější krajan posílá forhend po lajně do deblového koridoru.
     
    15-0
    Změna rytmu Rosolovi vůbec nevyšla. V těžké pozici vyzkoušel čop z bekhendové strany, přičemž míčku dal moc velkou délku.
     
    3:0
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    3:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
    1:0; 3:0 - Vít Kopřiva
     
    3:0
    Jenže vzápětí přichází velká chyba. Brněnský rodák si povedeným servisem připravil pozici pro vítězný bekhend, ten ovšem usměrnil daleko za základní čáru.
     
    40-30
    Lukáš Rosol zkusil změnu a odvážně naběhl k síti. V tomto prostoru uspěl, za bekhendovým volejem těsně za síť neměl český krajan šanci doběhnout.
     
    40-15
    Čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce má výhodu dalších dvou brejkbolů. Odvážný křižný forhend sedl přesně na lajnu, soupeř na dlouhou ruku přestřelil vymezené území.
     
    30-15
    Vít Kopřiva opět sahá po brejkbolech. Bez větších problémů doběhl tři protihráčovi údery, aby ten čtvrtý pustil za základní lajnu.
     
    15-15
    Vzápětí Rosol vyprodukoval čtvrtou dvojchybu.
     
    0-15
    Přímý bod po podání ven z dvorce.
    1:0; 2:0 - Vít Kopřiva
     
    2:0
    Vít Kopřiva potvrdil brejk, byť měl v jednu chvíli na mále. Při gembolu ovšem trefil první servis parádně, do statistik přidal své třetí eso.
     
    A-40
    Těsně, ale přece skončil další Rosolův křižný forhend v zámezí. Kývl na soka, jestli se skutečně jednalo o aut, ten mu výrok čárového potvrdil.
     
    40-40
    A úspěšně. V delší výměně udržel přesnější ruku a pevnější nervy, zatímco konkurent zahrál příliš nízký křižný forhend.
     
    30-40
    A další vítězný return, znovu po lajně, ale pro změnu z bekhendu! Vít Kopřiva rázem musí odvracet brejkbol.
     
    30-30
    Ale Lukáš Rosol bojuje. Oběhl si return na forhend a balónek napálil nechytatelně po levé čáře.
     
    30-15
    Šestatřicetiletý rodák z Brna měl ve výměně navrch, avšak nebylo mu to nic platné, protože závěrečný forhend trefil nečistě a míček spadl za základní lajnu.
     
    15-15
    Eso na téčko.
     
    0-15
    Delší Rosolův forhendový return Kopřivu zřejmě zaskočil. Hráč na servisu pozdě zacouval v záklonu napálil bekhend za základní čáru.
     
    1:0
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    1:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:0
    Už podruhé Lukáš Rosol zahrál proti brejkbolu dvojchybu, nervy evidentně pracují. Jeho o poznání méně zkušenější kolega je tak o další krok blíže vítězství.
     
    40-30
    Brejkbol Kopřiva! Ve výměně od základní čáry fantasticky změnil rytmus zkrácením hry z bekhendové strany, na které protihráč vůbec nereagoval.
     
    30-30
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    30-15
    Rosolovo zkrácení hry mělo oči. Avšak čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce ukázal rychlé nohy a přehled ve hře, bekhendem po lajně soka prohodil.
     
    15-15
    Vzápětí si dal zkušený český tenista na zaváhání pozor a naopak sázel jeden tvrdý forhend za druhým, Kopřivu nakonec donutil kapitulovat.
     
    15-0
    Druhá sada nezačíná pro Lukáše Rosoa šťastně, byť je na podání. Na menší komplikace si zadělal nevynucenou chybou z bekhendu.
     
    0:0
    Začíná druhý set.
    1:0; 6:4 - Vít Kopřiva
     
    6:4
    Úvodní dějství je minulostí. Lukáš Rosol se po útočném forhendu vydal k síti, kde si ovšem nevedl vůbec dobře, bekhendový volej zahrál do sítě.
     
    40-0
    Přímý bod po servisu ven z dvorce. Tři setboly!
     
    30-0
    Také druhý fiftýn v průběhu desáté hry patří čtyřiadvacetiletému rodákovi z Bílovci. Vyšla mu volba forhendu na základní čáru, soupeř odpověděl ránou do sítě.
     
    15-0
    Důležitý gem otevřel Vít Kopřiva esem na téčko.
     
    5:4
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    5:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 5:4 - Lukáš Rosol
     
    5:4
    Podáním ven z dvorce si šestatřicetiletý hráč otevřel pravou polovinu, kam vzápětí bez větších problémů umístil úder z forhendu.
     
    15-40
    Povedený forhend po pravé lajně v podání Rosola. Všiml si, že protihráče očekává úder na opačnou stranu, tak mu zkušeně zahrál do protipohybu.
     
    15-30
    Technická výměna pro hráče na podání. Byl to Vít Kopřiva, kdo jako první zkazil, bekhendový čop nepřeletěl přes pásku.
     
    15-15
    Lukáš Rosol trefuje druhou dvojchybu.
     
    0-15
    Po výborném podání si zkušenější z obou českých hráčů konkurenta rozběhal, forhendem po pravé lajně jej přiměl k chybě.
    0:0; 5:3 - Vít Kopřiva
     
    5:3
    Velká chyba Rosola, která znamená ukončení gemu. Šestatřicetiletý český tenista měl nalitý míček na forhend, místo vítězného úderu však přišla nevynucená chyba.
     
    40-30
    Returnu dnes brněnskému rodákovi vycházejí na výbornou. Tentokráte vytáhl ze svého repertoáru dělový forhendový, Kopřiva nenašel přesnou odpověď.
     
    40-15
    Po kratším returnu protihráče Kopřiva zkusil kraťas a sám se přiblížil více k síti. Rosol zahrál lob, přičemž balónek dopadl o kousek za základní čáru.
     
    30-15
    Bekhendový return po pravé čáře neměl chybu. Vít Kopřiva zabojoval, přesto raketu natahoval za míčkem bez úspěchu.
     
    30-0
    V Oeiras prší, a to není dobrá zpráva, doufejme, že půjde jenom o přeháňku. Hra zatím pokračuje, Rosol přestřelil z forhendu.
     
    15-0
    S returnem si ještě Lukáš Rosol poradil, ale vzápětí byl nucen hrát bekhend v plném běhu, míček nasměroval do sítě.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Proti brejkbolu Lukáš Rosol zapisuje svou premiérovou dvojchybu a opět tak pouští hráče stejné národnosti do výhodu jednoho brejku.
     
    40-15
    Čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce útočí na rebrejk. Na kraťas reagoval jeho krajan příliš pozdě, na dlouhou ruku nezvládl přehodit míček přes pásku.
     
    30-15
    Odvážný forhend k základní čáře vyšel Kopřivovi na jedničku. Konkurent musel rychle reagovat, forhend hrál těsně po dopadu do sítě.
     
    15-15
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Po soupeřově returnu si Lukáš Rosol věřil na zkrácení hry, míček však nepřeletěl síť.
     
    0-15
    Chyby na Kopřivově kontě přibývají. Na křižný forhend měl dostatek času, přesto podruhé v krátkém časovém sledu zasáhl síť.
    0:0; 3:3 - Lukáš Rosol
     
    3:3
    Vyrovnáno! Ve finále výměny nám tenisté nabídli bekhendovou přestřelku, kterou Vít Kopřiva uzavřel nevynucenou chybou do sítě.
     
    30-40
    Přímý bod po servisu na téčko.
     
    15-40
    Premiérové dva brejkboly pro Rosola! Jeho protihráče opět vyvedl z míry technický úder, tentokráte bekhendový čop. Forhend hraný v předklonu skončil pod páskou.
     
    15-30
    Skvělá změna rytmus od Rosola. Kopřiva viditelně vůbec nepočítal s možností zkrácení hry, míček již nedoběhl.
     
    15-15
    Blesková srovnání stavu. Šestatřicetiletý rodák z Brna využil slabého druhého servisu soka k vítěznému bekhendovému returnu do levého růžku.
     
    15-0
    Zdálo se, že Lukáš Rosol opět tahá za delší konec provazu, ale pak zničehonic přišel dělový křižný forhend Kopřivy, soupeř míček ztlumil jenom slabě před sebe.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 3:2 - Lukáš Rosol
     
    3:2
    Lukáš Rosol v průběhu gemu odvrátil dva brejkboly, aby nakonec dovedl hru do zdárného konce. Po skvělém čopu získal nad výměnou kontrolu, finální forhend po pravé čáře proměnil ve vítězný.
     
    40-A
    Bekhendový return skončil v síti.
     
    40-40
    Gem pokračuje. Po vyšším returnu zahrál Lukáš Rosol forhend příliš brzy, míček odpálil o velký kus za základní čáru.
     
    40-A
    Varianta servis – síť byla úspěšná. Kopřiva sice na volej ještě dosáhl, leč ve výrazném předklonu napálil jenom pásku.
     
    40-40
    Lukáš Rosol se hecuje, protože smazal i druhý brejkbol a zajistil si shodu. V delší výměně vyprodukoval parádní vítězný forhend po pravé lajně, na nějž Kopřiva nedosáhl.
     
    40-30
    První hrozbu ztráty servisu brněnský rodák odvrátil. Ani mu to nedalo moc práce, protože konkurent se vyhodil forhendem hned po returnu.
     
    40-15
    Delší výměny vyhovují Vítu Kopřivovi, což se opět potvrdilo. Lukáš Rosol poslal křižný forhend do zámezí a čelí dalším dvěma brejkbolům!
     
    30-15
    Další zbytečná chyba hráče na servisu. Znovu výborný servis, ale pak uspěchaný forhend, míček spadl o pár čísel za základní lajnu.
     
    15-15
    Servisem ven z kurtu si Lukáš Rosol otevřel celou levou polovinu dvorce, avšak nevyužil této situace, forhendem zasáhl území pro čtyřhru.
     
    0-15
    Na forhendový čop konkurenta chtěl Vít Kopřiva reagovat stejně, jen úderem z bekhendu. Špatné rozhodnutí, balóne nezvedl nad síť.
    0:0; 3:1 - Vít Kopřiva
     
    3:1
    Až do shody ovšem zkušenější ze dvou českých tenistů čtvrtý gem nedotáhl. Nezvládl return, který umístil výrazně za základní čáru.
     
    40-30
    Gem ještě pokračuje. Lukáš Rosol u sítě neuspěl, tak zkusil něco jiného. Bekhendovému kraťasu těžko něco vytknout, soupeř hrál míček až po jeho druhém dopadu na antuku.
     
    40-15
    Pro změnu jsme mohli vidět u sítě Lukáše Rosola. Na rozdíl od krajana ovšem úspěšný nebyl, za skvěle zahraným lobem se ani nezkoušel natáhnout.
     
    30-15
    Přímý bod po servisu na téčko.
     
    15-15
    Pěkná výměna z obou stran. Vít Kopřiva nejprve bránil, ale po dvou úderech přešel do ofenzivy forhendem zprava po lajně. Vzápětí se vydal na síť, kde zahrál bekhendový volej, u nějž byl soupeře včas, ale křižný prohoz napálil pod pásku, za což si vzápětí hlasitě vyčinil.
     
    0-15
    Cestu za potvrzením brejku nezačal Vít Kopřiva. Neporadil si s nepříjemným bekhendovým čopem soupeře, bekhendem nasměroval míček příliš nízko.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 2:1 - Vít Kopřiva
     
    2:1
    A Vít Kopřiva jej využívá! S dalším delším returnem si Rosol v tomto případě poradil, ale proti povedenému zkrácení hry se vůbec nerozběhl.
     
    40-30
    Budeme sledovat první brejkbol! Delší return nadělal šestatřicetiletému českému hráči velké starosti, v lehkém záklonu znovu minul vymezené území.
     
    30-30
    Bekhendovou přestřelku ukončil až Vít Kopřiva, jenž si po vyšší ráně soka oběhl úder na forhend a zahrál Rosolovi nepříjemně pod nohy, následoval odpal za základní lajnu.
     
    15-30
    Bekhendový return skončil v síti.
     
    15-15
    Vít Kopřiva srovnává skóre v gemu. Nyní byl v ofenzivnější pozici on a bekhendový čop krajana velmi rád pustil za základní lajnu.
     
    0-15
    Tentokráte Rosolovi útočná hra vyšla. Pálil jeden forhend za druhým do bekhendu konkurenta, nakonec se dočkal jeho zaváhání.
    0:0; 1:1 - Vít Kopřiva
     
    1:1
    Čistá hra. Bylo zjevné, že Lukáš Rosol nehraje za nepříznivého stavu naplno, závěrečný bekhend druhého gemu trefil nečistě.
     
    40-0
    Třetí nevynucená chyba šestatřicetiletého brněnského rodáka v řadě. Zkusil zariskovat, křižný forhend hraný pod velkým úhlem poslal do deblového koridoru.
     
    30-0
    Lukáš Rosol vsadil returnem na razanci, avšak soupeř zahrál povedený obranný úder. Následovala přestřelka, kterou Rosol uzavřel forhendem pod pásku.
     
    15-0
    Vít Kopřiva si rozběhal soupeře a získal zasloužený fiftýn, jeho výrazně zkušenější krajan zahrál bekhend v plném běhu do sítě.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Vít Kopřiva.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 0:1 - Lukáš Rosol
     
    0:1
    Další return nasměroval Vít Kopřiva příliš daleko, což znamená, že Lukáš Rosol si na úvod poměrně snadno podržel podání.
     
    15-40
    Bekhendový return zastavila páska.
     
    15-30
    Nevynucená chyba také na druhé straně. Čtyřiadvacetiletý rodák z Bílovce zkusil přejít do ofenzivy bekhendem, ten však poslal za základní čáru.
     
    15-15
    Na druhý pokus se Vít Kopřiva dostal do výměny a slaví zisk svého prvního fiftýnu, konkurent poslal útočný forhend pod pásku.
     
    0-15
    Lukáš Rosol otevírá utkání přímým bodem po servisu ven z dvorce.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne Lukáš Rosol.
     
    Vzájemné zápasy

    Tenisté se proti sobě utkali třikrát a bilance je v poměru 2:1 lepší pro Víta Kopřiva. Mladší z aktérů dnešního střetnutí soka porazil v roce 2020 v rámci exhibice O pohár prezidenta ČTS (7:6, 6:3), loni krajana zdolal ve třech setech ve španělské Marbelle (6:3, 3:6, 7:5). Doposud poslední měření sil ovšem ovládl Lukáš Rosol, dva sety mu na Kopřivu stačily na nizozemské antuce v Amersfoortu (7:6, 6:2).
     
    Zkušený Lukáš Rosol postupně klesá žebříčkem níž a níž a už nedostává tolik příležitostí zahrát si na challengerech. Důvodem je jeho žebříčkové postavení, protože šestatřicetiletý hráč je ve třetí světové stovce na 273. pozici. Challengerů letos odehrál pět, přičemž ten poslední minulý týden v chorvatském Zadaru, kde v prvním kole padl ve dvou setech s domácím Zekićem. Nejdále se probojoval na turnaji nižší kategorie ITF, v egyptském městě Šarm aš-Šajch. V prvním turnaji na tomto místě dosáhl finálové účasti, avšak v bitvě o titul prohrál s Libanoncem Habibem. Při druhém turnaji vypadl o fázi dříve po porážce od krajana Marka Gengela.
     
    Vít Kopřiva je aktuálně pátým nejvýše postaveným Čechem v žebříčku ATP, konkrétně se nachází na 164. příčce. Letos zatím čtyřiadvacetiletý tenista objíždí výhradně challengery, nicméně jednou dostal příležitost i na turnaji kategorie ATP 250, kde prošel kvalifikací, aby po vítězství nad Ilkelem vypadl v osmifinále s pozdějším finalistou Ruusuvuorim. Na méně kvalitně obsazených turnajích došel rodák z Bílovce dvakrát do čtvrtfinále, a to na začátku roku na tvrdém povrchu v australském Bendigu a před dvěma týdny stejný úspěch zaznamenal v chilském Santiagu. Poslední turnaj odehrál minulý týden v jiném chilském městě Concepción, hned v prvním kole vypadl na raketě Furnesse.
     
    Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné pondělní odpoledne. Vítám vás při sledování challengeru v portugalském městě Oeiras, u zápasu 1. kola mezi Vítem Kopřivou a Lukášem Rosolem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Milan Huppert

    čas zápasu: 1:07

    2. set: 0:30

    Kopřiva Rosol
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    30 62 43 18
    najdlhšia séria získaných bodov
    4 6 3 2
    Setboly
    2 3 0 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:18 0:32 0:23 0:08
    Esá **
    2 3 0 0
    Dvojchyby **
    3 3 5 3
    udržané podania
    3 / 3
    100 %
    7 / 8
    88 %
    3 / 8
    38 %
    0 / 3
    0 %
    Odvrátené brejboly
    4 / 4
    100 %
    5 / 6
    83 %
    3 / 8
    38 %
    1 / 4
    25 %
    body pri vlastnom podaní
    18 / 30
    60 %
    36 / 56
    64 %
    23 / 49
    47 %
    6 / 18
    33 %
    body po 1. podaní *
    24 / 38
    63 %
    14 / 30
    47 %
    body po 2. podaní *
    12 / 18
    67 %
    9 / 19
    47 %
    úspešnosť 1. podania *
    68 %
    61 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    3 / 4
    75 %
    5 / 8
    63 %
    1 / 6
    17 %
    0 / 4
    0 %
    body pri súperovom podaní
    12 / 18
    67 %
    26 / 49
    53 %
    20 / 56
    36 %
    12 / 30
    40 %
    body po príjme 1, podania *
    16 / 30
    53 %
    14 / 38
    37 %
    body po príjme 2. podania *
    10 / 19
    53 %
    6 / 18
    33 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Vít Kopřiva
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 15.06.1997
    Vek: 27 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 178 cm
    Hmotnosť: 69 kg
    Nasadený: 7

    Lukáš Rosol
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 24.07.1985
    Vek: 38 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 196 cm
    Hmotnosť: 81 kg
    Nasadený: ALT