Minnesota – Boston 4:2 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.) | Seattle – Tampa Bay 1:4 (kon.)
Calgary – NJ Devils 6:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
New Jersey Devils
cz Štvrtok 17.03.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:30 Johnny GAUDREAU - 6:3
     
    57:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí celek tento zápas vyhraje, to už je jisté. Puk do prázdné branky poslal ze středního pásma JOHNNY GAUDREAU. Asistence: Matthew Tkachuk a Elias Lindholm.
     
    49:38
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Brett Ritchie – 2+2 min, vysoká hůl).
    43:51 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:3
     
    43:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Krásná akce hostů a je sníženo. Před brankou zůstal volný JEGOR ŠARANGOVIČ. Dostal přihrávku a rychle zakončoval. Asistence: Jesper Bratt a Jack Hughes.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Matthew Tkachuk.
    30:33 Milan LUCIC - 5:2
     
    30:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající domácí celek navyšuje své vedení. Puk před branku poslal MILAN LUCIC a jeden z obránců si nešťastně srazil kotouč do branky. Asistence: Rasmus Andersson.
     
    29:31
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Nico Daws, přichází Jon Gillies.
    29:31 Matthew TKACHUK - 4:2
     
    29:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Erik Gudbranson vyslal do brejku spoluhráče, kterým byl MATTHEW TKACHUK. Ten se dostal do útočného pásma, zpracoval puk a rychle zakončoval ke vzdálenější tyči. Asistence: Erik Gudbranson.
    27:04 Dillon DUBÉ - 3:2
     
    27:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nerozhodný stav netrval dlouho, aktivněji hrající domácí jdou znovu do vedení, po rychlé acki středem se prosazuje střelou na rukavici brankáře DILLON DUBÉ. Asistence: Matthew Tkachuk a Noah Hanifin.
    25:01 P. K. Subban - 2:2
     
    25:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek krátce po začátku druhé třetiny srovnal. Nico Hischier vyhrál buly, pak získal puk P. K. SUBBAN. Jeho rána propadla domácímu brankáři až za brankovou čáru. Hodně nenápadná akce vedla k vyrovnání. Asistence: Nico Hischier.
    18:22 Andrew MANGIAPANE - 2:1
     
    18:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nico Daws si dokázal poradit s první střelou, hosté ale byli dál pod tlakem a puk se dostal mezi kruhy, kde byl volný ANDREW MANGIAPANE. Jeho tvrdá rána zapadla přesně do branky, třicátý gól v sezoně pro tohoto hráče. Asistence: Christopher Tanev a Tyler Toffoli.
    16:21 Dawson MERCER - 1:1
     
    16:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce a je vyrovnáno, po Tatarově přihrávce se tvrdou ránou z mezikruží do horní části branky prosazuje DAWSON MERCER. Na rychlou akci nedokázala domácí obrana reagovat. Asistence: Tomáš Tatar a Nico Hischier.
    09:43 Brett RITCHIE - 1:0
     
    09:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se domácí dostávají do vedení, po zajímavé akci se dokázal nyní prosadit BRETT RITCHIE. Ujala se jeho rána z horní části kruhu. Flames jdou do vedení, první branka v sezoně proti Ritchieho. Asistence: Dillon Dubé a Oliver Kylington.
     
    05:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Nikita Zadorov – 2 min., hákování).

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 10. B. Ritchie (D. Dubé, Kylington), 19. Mangiapane (Ch. Tanev, Toffoli), 28. D. Dubé (M. Tkachuk, Hanifin), 30. M. Tkachuk (Gudbranson), 31. Lucic (R. Andersson), 58. J. Gaudreau (M. Tkachuk, E. Lindholm) – 17. Mercer (Tatar, N. Hischier), 26. P. K. Subban (N. Hischier), 44. Šarangovič (Bratt, J. Hughes)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Kylington, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk – Coleman, Backlund, T. Lewis – Mangiapane, Toffoli, Lucic – Monahan, D. Dubé, B. Ritchie.
    Tréner: Darryl Sutter

    New Jersey Devils: Daws (30. J. Gillies) – Siegenthaler, Severson, Graves, D. Hamilton, Ty Smith, P. K. Subban, Colton White – Šarangovič, J. Hughes, Bratt – Vesey, N. Hischier, J. Boqvist – Mercer, Tatar, M. McLeod – Bastian, Geertsen.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Blandina, Rank – Cormier, Berg

    Diváci: 15 488