Calgary – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Arizona 3:2 (kon.) | NJ Devils – Anaheim 2:1 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Chicago 3:6 (kon.) | Montreal – Seattle 3:4 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 4:7 (kon.)
San Jose – LA Kings 5:0 (kon.) | Edmonton – Tampa Bay 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Nedeľa 13.03.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:39 Charlie COYLE - 3:2
     
    56:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dost možná rozhodující zásah celého zápasu! CHARLIE COYLE si vzal puk v obranném pásmu. Brejk dvou na jednoho se rozhodl sám zakončit a bekhendem zavěsil k horní tyčce. Asistence: Trent Frederic, Charlie McAvoy.
    42:15 Nick RITCHIE - 2:2
     
    42:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Maccelliho projektil z vrcholku pravého kruhu Hayton srazil na volného NICKA RITCHIEHO. Ten měl stejně jako Marchand odkrytou klec na dorážku a na rozdíl od domácí hvězdy mu gólovou radost nikdo neodepřel. Asistence: Barrett Hayton, Matias Maccelli.
    39:59 Clayton KELLER - 2:1
     
    39:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na úplný konec druhé třetiny si Kojoti vytvořili velký tlak v útočném pásmu, ze kterého udeřili necelou vteřinu před vypršením času. Mayo na poslední chvíli přihrával přes osu na vrcholek pravého kruhu a tam se k vzdálenější tyčce perfektním příklepem trefil CLAYTON KELLER. Asistence: Dysin Mayo, Nick Schmaltz.
    10:49 Craig SMITH - 2:0
     
    10:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Na pátou výhru Coyotes v řadě to dnes v Bostonu nevypadá! Coyle na sebe navázal hned tři hráče, kteří mu nezabránili předat puk CRAIGU SMITHOVI. První střelu mu zastavil Moser, druhou až síť v brance Vejmelky. Asistence: Charlie Coyle, Trent Frederic.
    02:33 Craig SMITH - 1:0
     
    02:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Karel Vejmelka kapituluje z první šance! Po ztrátě Nashe došlo k závaru mezi kruhy. Noskovu střelu jeho krajan vyrazil na CRAIGA SMITHE a ten pohotovou dorážkou vsítil svůj 12. gól v sezoně. Asistence: Tomáš Nosek, Nick Foligno.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 3. Craig Smith (T. Nosek, N. Foligno), 11. Craig Smith (Coyle, Frederic), 57. Coyle (Frederic, McAvoy) – 40. Keller (Mayo, N. Schmaltz), 43. N. Ritchie (Hayton, Maccelli)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, M. Reilly, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák (A), Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Chychrun (A), Koljačonok – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Galchenyuk, Crouse – L. Eriksson, Hayton, N. Ritchie – Fasching, Riley Nash, Maccelli.
    Tréner: André Tourigny

    Rozhodca: Syvret, Pollock – Murray, Nagy

    Diváci: 17 850