Trenčín – Spišská N. Ves 1:0 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
0:1 (0:0, 0:0, 0:1) Stav série: 1:1
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Štvrtok 10.03.2022, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Play-down Chance ligy • 2. kolo
Partner:
     
    Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u této série na počtenou. Hezký čtvrteční večer a od monitoru Vás zdraví Jiří Cícha. (20:24:41)
     
    Utkání nám končí, ve kterém jsme viděli pouze jedinou branku, a to na straně Šumperka, když Martin Pěnčík vystřelil první bod v této sérii právě svému celku. Play-down bude pokračovat dvěma zápasy v Olomouckém kraji a už je jisté, že se série vrátí zpět do Ústí nad Labem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Buly vyhrál Daniel Vrdlovec, ale jeho nahrávka mířila na Ondřeje Bláhu, který se k puku dostal, ale kotouč se mu dostal hodně pod nohy a neměl šanci vsítit branku.
     
    59:41
    Obrovská šance pro Slovan, bude se hrát 5 na 3. Hamalčík stále na střídačce!
     
    59:41
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Ondřej Hrachovský – 2 min., hákování).
     
    59:30
    Ondřej Bláha našel Jiřího Drtinu, který tvrdě vypálil, ale jeho tvrdá rána razítkuje plexisklo.
     
    59:05
    Domácí celek hraje bez brankáře Hamalčíka!
     
    59:05
    Oddechový čas pro domácí. Co trenéři Miroslav Mach a Jan Čaloun naordinují svému celku, aby dokázal vyrovnat?
     
    58:30
    Štěpán Bláha se snažil vyvést puk do středního pásma, kde nakonec o něj přišel a další ztracené vteřinky pro Slovan.
     
    58:17
    Další vhazování v obranném pásmu Ústí, když od modré čáry nahodil kotouč na branku Ludvík Rutar a domácí brankář musel znovu přerušit hru, jelikož na něj mířil Vojtěch Šuhaj.
     
    58:11
    Draci se dostali do útočného pásma, kde musel Hamalčík zasahovat a vhazovat se tak bude po jeho pravici. Čas se velice rychle blíží ke konci.
     
    57:54
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny! Hra se bude hrát až dokonce čtyři na čtyři, jestli tuto část hry neovlivní žádné další vyloučení.
     
    57:52
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Michal Trávníček – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Lukáš Žálčík – 2 min., hrubost).
     
    57:39
    Hosté v plném počtu. Šance nějaké k vidění byly, ale Slovanu se stále nepodařila vstřelit vyrovnávající branka.
     
    57:23
    Hra se nakonec přesunula před Hamalčíka, když ho donutil jeden z hostujících hráčů hru přerušit.
     
    56:22
    Další vhozená bule byla pro Šumperk, a ten se tak osvobodil. V dalším zavezením se do šance dostal David Tůma, ale jeho projektil se nakonec vykutálel těsně vedle tyče.
     
    55:48
    Ústecký celek má obrovskou šanci vyrovnat, když kapitán hostujícího celku Denis Kindl vyhodil puk mimo hřiště. Po vhozené buly byl úspěšný Vrdlovec a Slovan kombinuje v útočném pásmu. Zakončení po dlouhé době nepřichází, nakonec se k němu odhodlal Daniel Vrdlovec, ale střela na teč se neujala.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Denis Kindl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    54:22
    Útočná trojice Slovanu se snažila dostat do útočného pásma, ale nahrávka Ondřeje Bláhy nenašla hokejku Tomáše Urbana. Před brankou se ocitl Tomáš Čermák, ale Mokry si opět skvěle vyjel a puk sráží do rohu hřiště.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 290 diváků.
     
    53:32
    Naprosto jednoduché střely míří na hostujícího ochránce svatyně. Nyní se do rány opřel obránce Marcel Kottek, ale opět gólman krásně viděl a zakročil včas.
     
    53:03
    Útočnou hru Šumperka zastavuje hlavní rozhodčí Micka, který parádně koukal do brankoviště Hamalčíka a uviděl v nepovoleném prostoru jednoho z útočníků hostujícího celku.
     
    52:17
    Po pravé straně ujížděl Daniel Vrdlovec, který zkusil nahodit puk na Mokrého, ale ten však krásně dráhu střely viděl a vyrážečka byla připravena na správném místě. Na opačném pólu hřiště měl práci i Hamalčík, když ne moc z nebezpečné střely zkusil překvapit Petr Kratochvíl, ale to se mu nepodařilo.
     
    50:59
    Po vstřelené brance Šumperka se hra zrychlila a sám jsem zvědavý, jestli se více utkání otevře a uvidíme i další pěkné momenty tohoto důležitého utkání play-down Chance Ligy.
    49:54 Martin PĚNČÍK - 0:1
     
    49:54
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání, o kterou se postaral hostující celek. Denis Kindl nahrál puk na modrou čáru MARTINU PĚNČÍKOVI, který vypálil zápěstím a s překvapením puk skončil až za zády Hamalčíka – 0:1! Asistence: Denis Kindl.
     
    48:49
    První ústecká lajna, Trávníček – Vrdlovec – Š. Bláha je opravdu parádní a při každém střídání si vypracovává mnoho šancí, ale žádná zatím neskončila v hostující brance.
     
    48:01
    Za brankou hostujícího brankáře přišel o puk Martin Pěnčík, když ho o něj obral Tomáš Bernat, nakonec puk mířil nahrávkou do nebezpečného předbrankového prostoru, ale tam žádná hokejka žlutomodrého celku nečíhala.
     
    47:13
    Útočník David Tůma se snažil na pravém kruhu poslat puk na Tomáše Urbana, který operoval před brankou, ale druhý jmenovaný byl naprosto dobře hlídaný a puk se k němu nakonec vůbec nedostal.
     
    46:38
    V této buly byl úspěšný Vrdlovec, ale jeho vyhrané vhazování nakonec skončilo na hokejkách Draků, ale ti vzápětí o puk přišli a hra se přesunula před branku Mokrého.
     
    46:31
    Ústecký odchovanec Tomáš Čermák se snažil dostat puk ze svého pásma, ale jeho vyhození nebylo příliš dobré, jelikož na modré dobře puk zastavil Tomáš Drtil a jeho nahození kryje Hamalčík, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    45:25
    Přesně jak jsem říkal ve druhé třetině, že ústecký celek je nemá příliš dobré, tak teď Slovan předvádí úplně jiný styl hry, jeho pohyb a snaha je o mnoho větší, bude z toho pramenit branka?
     
    45:08
    V útočném pásmu Slovanu dobře vyhrál puk Tomáš Urban, ale backhendové nahození Záruby zachytil jeden z obránců a rázem se hra přesunula na druhou stranu, ale hra je přerušena pro ofsajd.
     
    44:23
    Za vlastní brankou vzal puk Jakub Březák a poslal ho na svého spoluhráče a zakázané uvolnění se pískat nebude, jelikož na útočné polovině přišla teč. Dále z toho nic nebylo a do útoku se ženou domácí, když Vrdlovec vyslal Trávníčka a jeho projektil nepříjemně skončil na rameni brankáře.
     
    43:04
    Větší šance na straně domácího celku, když z mezikruží vypálil Daniel Vrdlovec, ale do jeho střely se položil Tomáš Drtil a puk orazítkoval plexisklo, poté Mokry hru přerušuje.
     
    42:29
    V útočném pásmu Draků se u puku držel Vojtěch Šuhaj a zápěstím nahodil puk směrem na branku Hamalčíka, který v pokleku zachytil puk a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    41:17
    Obránce Vladimír Brož se vydal s pukem na hokejce na výlet a v útočném pásmu se snažil ohrozit branku Mokrého, ale do jeho střely vložil hokejku Jakub Březák a puk vůbec neohrozil hostující svatyni.
     
    40:49
    Na pravé straně se snažil Martina Pěnčíka objet Štěpán Bláha, ale to se mu nakonec nepodařilo, jelikož šumperský obránce byl silnější a útočníka Slovanu přetlačil.
     
    40:17
    Puk se po vyhrané buly Šumperka dostal k obránci ústeckého celku, který si však nepočínal dobře a puk poslal přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    40:04
    Za nerozhodnutého stavu vstupujeme do třetí třetiny a v té na úvodní buly byl úspěšnější celek z Olomouckého kraje. Hraje se už momentálně po vzájemném vyloučení v plném počtu hráčů na každé straně. Kdo nakonec v dnešním zápase zvítězí?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou prostředí část hry a nutno říci, že Šumperk byl mnohem lepší něž žlutomodrý celek, ale skóre zůstalo nezměněno, jelikož Hamalčík v brance je zatím parádní a i proti velké šanci Lukáše Žalčíka dokázal rychle zakročit. Na konci této dvacetiminutovky zahrozil David Tůma, který orazítkoval břevno. Další třetina začne přibližně v 19:44 hod.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny a u puku je Erik Mareš, který vyslal Davida Tůmu, a ten tvrdou střelou z pravé strany orazítkoval břevno! Poté hned z kruhu pálil tvrdě Jiří Drtina, ale brankář Mokry parádně vyrazil. Obrovská šance, která zůstala ale nevyužita.
     
    38:11
    Šumperk je opět usazen v útočném pásmu, jako většinu části druhé třetiny. Kindl se snažil nahrát mezi kruhy na Žalčíka, ale jeden z obránců Ústí vložil do dráhy nahrávky svou brusli.
     
    37:48
    Máme tu hru čtyři na čtyři, když rozhodčí Kostourek poslal odpočinout na každé straně jednoho hráče.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Daniel Jouza – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Jakub Řezáč – 2 min., krosček).
     
    36:59
    Z praxe víme, že většinou se ústeckému celku nedaří druhé třetiny a nyní to také ukazuje, když se dostává stále pod větší tlak.
     
    36:01
    Šumperk je stále navezený v útočném pásmu a doslova zatápí svému soupeři, který se nemůže ze sevření dostat. Jakub Trefný to vzal na sebe a puk dostal do středního pásma.
     
    35:20
    Domácí v plném počtu. Opět se nic zásadního nestalo, i když si Hamalčík připsal nějaké ty zákroky, ale s žádným neměl nějaký větší problém.
     
    34:44
    Vysunutý Vladimír Brož zachytil puk ve středním pásmu a poslal puk do bezpečí, a tak Draci musí zakládat nový útok.
     
    34:28
    Tomáš Vildumetz na druhé straně zkusil nahodit puk na zteč, ale nikdo letící puk netrefil. Po další vyhrané buly hostujícího celku tentokrát vystřelil Drtil, ale opět do této dráhy nikdo nevložil hokejku.
     
    33:37
    Přesilové hry se nám vyrovnaly, když hostující celek ji hraje momentálně a uvidíme, jak si s ní poradí. Důležitá bule vyzněla lépe pro ústecký Slovan. V útočném pásmu žlutomodrých se po chybě Žalčíka dostal k puku Štěpán Bláha, ale jeho střela skončila na plexisklu.
     
    33:20
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Erik Mareš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    32:37
    Souboj za brankou Mokrého vyhrál Jan Kučera, když přelstil Štěpána Bláhu, který se snažil dostat puk mezi kruhy na svého spoluhráče. Richard Záruba se jako obránce dostal k levému kruhu, kde také vystřelil, ale tato šance byla zblokována.
     
    31:37
    Parádní práci s hokejkou předvedl Martin Pěnčík a dokázal svůj celek dostat do útočného pásma, nakonec puk skončil mezi diváky, jelikož byl po střele sražen mimo hrací plochu.
     
    31:04
    Nahozený puk od modré čáry pouze Hamalčík vyrazil a k dorážce se dostal Aleš Furch, který nedostává příliš času na ledě, ale skvěle chytající domácí brankář zlikvidoval i tuto dorážku.
     
    30:28
    Obránce Ludvík Rutar vyzkoušel pozornost Hamalčíka, když na něj vyslal puk od modré čáry, ale tento projektil maskovaný muž v domácí kleci dobře viděl a šance skončila v lapačce.
     
    29:26
    Domácí v plném počtu. Další nevyužitá přesilová hra na kontě Draků. I když nutno říci, že Žalčík byl velice blízko ke skórování, když se blýskl svou individuální akcí.
     
    28:19
    Tak to byla velká šance Lukáše Žalčíka, který v obrovské rychlosti objel nejen obránce, ale i branku a zkusil zasunout puk zpoza branky, avšak Petr Hamalčík se blýskl parádním zákrokem, když beton u vzdálenější tyče byl dříve.
     
    27:40
    Svěřenci Martina Janečka vyhráli puk v útočném pásmu, ale kombinační hra netrvala dlouho, jelikož Jiří Drtina po mantinelu osvobodil svůj celek.
     
    27:26
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Čermák – 2 min., podrážení).
     
    27:12
    Martin Pěnčík vyzkoušel střelu od modré čáry, a poté přišly další tři, ale Hamalčík byl vždy všude včas a nakonec se bude vylučovat.
     
    26:57
    V obranné třetině byl na buly úspěšný Rok Macuh a jeho celek může mířit do útočného pásma, avšak tento výherce důležité bule se nakonec provinil a čárový rozhodčí zastavuje hru pro ofsajd.
     
    26:10
    Hosté v plném počtu. Další početní výhoda zůstala nevyužita, i když ji momentálně můžeme ocenit jako tou nejlepší, kterou jsme v zápase mohli prozatím vidět. Následuje komerční pauza, a poté se bude vhazovat před Mokrym.
     
    25:48
    Obrovská šance Ondřeje Bláhy, když se po nahrávce od Tomáše Urbana k puku dostal, avšak zívající branka zůstala v klidu, jelikož prvně jmenovaný netrefil puk ideálně.
     
    25:02
    Slovan se po vyhrané buly v obranném pásmu dostal do toho útočného, kde skončí kombinaci. Trávníček nahrál na mezi kruhy na Štěpána Bláhu, který promáchl a puk se dostal až k modré čáře na Drtinu, který tvrdě vypálil, ale jeho pokus dobře viděl Mokry a kryje.
     
    24:17
    V dnešním utkání oproti tomu včerejšímu vidíme mnoho přesilovek a další si zahraje domácí celek. Po vyhrané buly Vrdlovce se dostal k puku Šumperk a kotouč letí přes celé hřiště, následující zavezení puku bylo ohodnoceno jako zakázané uvolnění, a tak se vhazuje před Hamalčíkem.
     
    24:10
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Petr Antoníček – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:41
    Rychlý výpad žlutomodrého celku, který režíroval Ondřej Bláha, ale jeho nahrávka skončila na brusli Tomáše Urbana a opětovný pokus, který měl mířit na najíždějícího Daniela Jouzu nakonec nevyšel, jelikož hostující obránce se parádně vrátil a puk zblokoval.
     
    23:19
    Dnešní utkání je plné nahození ze středního pásma, střely vždy míří přesně na ochránce svatyně, který na jedné, či druhé straně puk kryje a vhazuje se.
     
    22:32
    Poté se Šumperk provinil zakázaným uvolněním a následná bule vyzněla lépe pro Vrdlovce, který dostal puk na Drtinu, ale střela nakonec nepřišla a hráči v bílých dresech puk vyvezli do bezpečí.
     
    21:49
    Hrachovský si převzal puk od Vildumetze za svou brankou a rozehrávka nakonec nebyla dobrá, jelikož Záruba ve středním pásmu operoval velice dobře a kotouč si vzal do své moci.
     
    21:20
    Hosté v plném počtu. Tak z další početní výhody nic nebylo, avšak po konci této přesilovky se dostal k puku Ondřej Bláha, který se parádně dostal velice blízko Mokrému, ale ten parádně puk čapl do své moci a nedovolil tomuto mladému útočníkovi skórovat.
     
    20:19
    Krásné zavezení puku od veterána Michala Trávníčka, který dostal svůj celek do útočného pásma, kde však Kottek přichází o puk, a ten letí až k Hamalčíkovi.
     
    20:05
    Druhou úvodní buly vyhrál tentokrát domácí celek a má zhruba minutu a půl na to, aby v početní výhodě mohl vstřelit branku. Zatím přesilové hry na obou stranách nejsou nijak exkluzivní, jak tomu bude teď?
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi a zatím jsme nic v tomto utkání zásadního neviděli. Oba celky měly možnost hrát přesilové hry, ale ani jednomu se nepodařilo vsítit první branku, a tak do druhé části hry budeme odcházet za nerozhodnutého stavu. Další třetina začne přibližně v 18:48 hod.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Opět bule pro Šumperk, a ten nakonec vyhazuje puk do bezpečí a Slovan bude muset puk znovu zavést.
     
    19:20
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Denis Kindl – 2 min., podrážení).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny a hra se momentálně odehrává v útočném pásmu Slovanu a uvidíme další přesilovou hru, kterou si zahraje Slovan.
     
    18:23
    V obranném pásmu vzal puk Lukáš Žalčík, který s ním zamířil do středního pásma, kde puk obloučkem nahodil na domácího maskovaného muže, který s ledovým klidem chytá puk do připravené lapačky.
     
    17:53
    Větší tlak hostujícího celku zastavuje hlavní rozhodčí, když vykazuje tento celek z útočného pásma, jelikož Šuhaj se ocitl v brankovišti Hamalčíka.
     
    16:57
    Útočník Dávid Kohút se ocitl jako útočník na útočné modré čáře, kde nahodil puk směrem na Hamlčíka s úmyslem teče, ale tato střela tam ani nedolétla, jelikož neměla žádnou razanci.
     
    16:03
    Štěpán Bláha odebral puk v rohu hřiště Rutarovi, který byl celkem překvapen, co tam tak rychle tento ústecký útočník dělá, ale nic z toho dále nebylo, jelikož puk první jmenovaný ztratil.
     
    15:39
    Macuh vyhrál puk po vhazování a jeho tým mohl pokračovat do útočného pásma, ale rozehrávku zachytil jeden z ústeckých hráčů ve středním pásmu, vzápětí Slovan zastavuje ofsajd.
     
    15:12
    Domácí v plném počtu. Draci nepředvedli žádný extra výkon v této početní výhodě, Hamalčík nějakou menší práci měl, ale nic, s čím by měl obrovský problém.
     
    14:10
    Jiří Drtina parádně bojoval za svou brankou, kdy se nešťastným způsobem pro něj dostal puk do předbrankového prostoru, ale tam nikdo z hostujícího celku nečíhal.
     
    13:20
    Tak i Draci mají druhou početní výhodu v utkání. Puk po vhození bule vyhráli právě svěřenci Janečka a snaží se kombinovat v útočném pásmu, ale Žalčík nepřesně rozehrál a Vladimír Brož zkušeně střílí puk na druhou stranu hřiště.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Trefný – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    12:19
    Daniel Vachutka nahodil puk před Hamalčíka, kde ale operovali obránci Slovanu, a tak z toho žádná větší šance nebyla. Máme tu druhou komerční přestávku v první části hry.
     
    11:34
    Domácí v plném počtu. Tak ani Šumperk si s přesilovkou neporadil nejlépe, když ani jedna střela nemířila na Hamalčíka, a ten mohl zůstat naprosto v klidu. Později se žlutomodrý celek provinil zakázaným uvolněním, a tak hra míří opět před domácího maskovaného muže.
     
    09:57
    Hosté v plném počtu. Začíná zkrácená první přesilová hra hostujícího celku. Tomáš Drtil chtěl poslat nahrávku na Kratochvíla, ale do finální fáze strčil hokejku Vrdlovec a dostal tak své protihráče mimo pásmo.
     
    09:42
    Hra se nám vyrovnáva na zhruba třicet vteřin, když obránce Brož fauloval. Puk po vhození bule před Hamalčíkem sice vyhráli hosté, ale puk letěl mezi obránce, kteří ho nedokázali zachytit.
     
    09:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:12
    Zatím domácí marně hledají nějaký recept na souhru, když v konečné fázi hry puk přeskočil hokejku Drtinovi a rázem byl hostující celek v bezpečí.
     
    08:22
    Další vyvezení puku mimo potřebné pásmo žlutomodrého celku. Vrdlovec to vzal na sebe a kotouč do útočného pásma zavezl sám. Vyzkoušel střelu, ale tu mu zblokoval Drtil.
     
    08:00
    Další početní výhoda pro ústecký celek, podaří se svěřencům trenéra Miroslava Macha si ve druhé této šanci počínat lépe? Buly vyhrál opět hostující celek a puk letí do obranného pásma domácího celku.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Jakub Březák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:52
    Nejproduktivnější hráč hostujícího celku Tomáš Vildumetz se snažil na levé straně hřiště překvapit Hamalčíka, když střela měla mířit přes Milfaita, ale ten obětavě do pokusu zaklekl a puk zblokoval k mantinelu.
     
    05:45
    Hosté v plném počtu. Draci se s touto nevýhodou vyrovnali velice dobře a dokázali ubránit tento nepříznivý počet hráčů na ledě. Ke konci přesilové hry zkoušel překvapit Mokrého útočník Urban, ale při tom upadl.
     
    04:37
    Velice špatná přihrávka od Davida Tůmy, který nahrál úplně mimo své spoluhráče a Vachutka dokázal puk vyvézt do bezpečí, ale ve středním pásmu o něj přišel. Ústecký celek se dostal zpět do potřebného pásma a střelu Trefného se snažil tečovat David Tůma, ale netrefil se a Morky chytá.
     
    03:58
    Máme tu první přesilovou hru v dnešním utkání. Při vhozené buly se podařilo hostujícímu centru vyhrát a Březák poslal kotouč do bezpečí přes všechny čáry, poté žlutomodrý celek zavezl kotouč do útočného pásma, ale střela od modré byla propagační.
     
    03:45
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Jan Kučera – 2 min., podrážení).
     
    02:45
    Trávníček nádherně vyslal přes celé hřiště Štěpána Bláhu, který se snažil ve velké rychlosti objet hostujícího obránce, což se mu v menší míře povedlo, ale zakončení bylo z minusového úhlu a nemělo parametry na branku
     
    01:31
    Tomáš Bernat si krásně počínal u modré čáry, když udělal zpětnou kličku a obhodil si svého strážce, jeho střelecký pokus vzápětí vyráží Mokry. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Hamalčíka obránce Březák, ale tento projektil si místo v síti nenašel.
     
    00:58
    Tomáš Urban drží puk v útočném pásmu, ale vzápětí o něj přišel a hru rychle přenesl včerejší střelec branky Dávid Kohút, ale tento rychlý výpad zastavil čárový rozhodčí, jelikož jeden ze spoluhráčů přejel dříve do útočného pásma.
     
    00:15
    Úvodní buly důležitého utkání vyhrál hostující celek a s rozehrávkou neotálí, když Drtil nahrál z obranného pásma na Kindla, který nakonec zkoušel tečovat střelu, ale tato šance se mu nevyvedla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí dnes vzali na sebe modrou sadu dresů, a jejich soupeř oblékl sadu bílou. Týmy ještě poklepou brankáře a jdeme na to!
     
    Hráči jsou již nastoupeni na hrací ploše a druhé utkání play-down za malou chvilku začne. Kdo dnes získá další bod v sérii, která nakonec rozhodne o sestupu z druhé nejvyšší soutěže v České republice?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina (A), Kottek, Vladimír Brož (A), Záruba, Trefný, E. Mareš – Trávníček (C), Vrdlovec, Š. Bláha – O. Bláha, T. Urban, D. Tůma – Bernat, Milfait, Jouza – T. Čermák, Severa.
    Trenér: Miroslav Mach

    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Březák, Řezáč, Dudycha – Vildumetz, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Kohút, J. Kučera, Vachutka – P. Kratochvíl, Macuh, Šuhaj – Antoníček, Šilhavý, A. Furch.
    Trenér: Martin Janeček

    Rozhodčí: Kostourek, Micka – Roischel, Štofa.
     
    Utkání rozhodla třetí třetina, ve které Slovan vstřelil tři branky a nakonec určil stav zápasu na 5:2. Jan Čaloun z ústeckého celku byl po zápase spokojený, naopak trenéři Šumperka říkali, že prohru musí hodit za hlavu a soustředit se na další zápas. Ten se hraje ve čtvrtek 10. 3. 2022.
     
    Úvodní zápas série se hrál ve středu 9. 3. 2022 a domácí Ústí nad Labem dokázalo využít své prostředí a hostujícího soupeře porazilo 5:2. Tři hráči Slovanu dokázali získat po dvou kanadských bodech. Michal Trávníček a Štěpán Bláha jeden gól vstřelili a na jede přihráli a Daniel Vrdlovec vstřelil dvě branky.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky Chance Ligy. Play-down pokračuje druhým zápasem, kde proti sobě nastoupí HC Slovan Ústí nad Labem a Draci Pars Šumperk. Dnešním přenosem Vás provede Jiří Cícha, přeji příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Jiří Cícha

    Góly a asistencie: 50. Pěnčík (D. Kindl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina (A), Kottek, Vladimír Brož (A), Záruba, Trefný, E. Mareš – Trávníček (C), Vrdlovec, Š. Bláha – O. Bláha, T. Urban, D. Tůma – Bernat, Milfait, Jouza – T. Čermák, Severa.
    Tréner: Miroslav Mach

    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Březák, Řezáč, Dudycha – Vildumetz, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Kohút, J. Kučera, Vachutka – P. Kratochvíl, Macuh, Šuhaj – Antoníček, Šilhavý, A. Furch.
    Tréner: Martin Janeček

    Rozhodca: Kostourek, Micka – Roischel, Štofa

    Diváci: 1 290
    Ústí n/L 1 4 Šumperk
    #1 Streda 09.03.2022 • 18:00
    Ústí n/L - Šumperk 5:2
    #2 Štvrtok 10.03.2022 • 18:00
    Ústí n/L - Šumperk 0:1
    #3 Nedeľa 13.03.2022 • 17:00
    Šumperk - Ústí n/L 4:3
    #4 Pondelok 14.03.2022 • 18:00
    Šumperk - Ústí n/L 2:0
    #5 Štvrtok 17.03.2022 • 18:00
    Ústí n/L - Šumperk 2:3 koniec po predl.