Boston – LA Kings 2:3 (po pr.) | Buffalo – Florida 1:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:5 (kon.)
NY Islanders – Colorado 4:5 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:1 (kon.)
koniec
New York Islanders
4:5 (1:1, 0:0, 3:4)
Colorado Avalanche
cz Utorok 08.03.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Brock NELSON - 4:5
     
    59:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Půl minuty před koncem jsou Ostrované na dostřel jediné branky. Anders Lee se hned po buly jako buldok vrhnul za pukem do prostoru kruhu, kde ho získal a pohotově poslal na modrou čáru, odkud tvrdou pumelicí rozvlnil síť BROCK NELSON. Asistence: Anders Lee.
    53:28 Kyle PALMIERI - 3:5
     
    53:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak ve třetí třetině dnešního utkání je zřejmě možné úplně všechno! Islanders se dostávají na dostřel dvou branek. Střela Kylea Palmieriho z levého kruhu skončila na tyči, odkud se odrazila do výstroje Pavla Francouze, český gólman však kotouč nedokázal schovat a pohotový CASEY CIZIKAS ho dotlačil do branky. Asistence: Kyle Palmieri, Ryan Pulock.
    51:58 Anders LEE - 2:5
     
    51:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle bude zřejmě už jen gól útěchy pro domácí, kteří alespoň trochu rozveselili ztichlé publikum. Dobson z pravého mantinelu našel na druhé straně rozjetého ANDERSE LEEHO, který vykoupal Francouze bekhendovým blafákem a vstřelil svou dvoustou branku v kariéře. Asistence: Noah Dobson, Jean-Gabriel Pageau.
    48:27 Devon TOEWS - 1:5
     
    48:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pátá branka Colorada v řadě! Na tomto gólu má lví podíl Gabriel Landeskog, který z pravého mantinelu přesnou přihrávkou přes osu našel čepel najíždějícího DEVONA TOEWSE, jenž překonal Varlamova střelou na bližší tyč. Asistence: Gabriel Landeskog, Nazem Kadri.
    47:41 Cale MAKAR - 1:4
     
    47:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina je zatím pro domácí noční můrou. Střela od modré čáry se o bránícího hráče zasekla mezi kruhy, kde si puk nabral MacKinnon a poslal jej na pravou stranu, kde číhal úplně volný CALE MAKAR, jenž pohotovou střelou nedal Varlamovovi šanci na přesun. Asistence: Nathan MacKinnon, André Burakovsky.
    46:34 J. T. Compher - 1:3
     
    46:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky, hosté míří za dvěma body. Alex Newhook plácl bekhendem zpoza branky naslepo puk do předbrankového prostoru, odkud ho za záda Varlamova pohotově uklidil J. T. COMPHER. Asistence: Alex Newhook, Logan O'Connor.
    44:06 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    44:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Už delší dobu se do branky Islanders vezl gól, nyní už hosté skórují, nutno podotknout, že zaslouženě. MIKKO RANTANEN dostal z hranice brankoviště od Landeskoga pas do slotu, odkud tvrdou střelou rozvlnil síť. Asistence: Gabriel Landeskog, Cale Makar.
    14:18 Cale MAKAR - 1:1
     
    14:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    I druhá branka dnešního utkání padá v prodloužení. CALE MAKAR dostal puk na modrou, kde si jej dlouho rovnal, popojel si dopředu a s přispěním levé tyče poslal kotouč do sítě. Nazem Kadri, Nathan MacKinnon.
    08:59 Anders LEE - 1:0
     
    08:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders velice rychle zužitkovali početní převahu. Z vrcholku pravého kruhu vypálil Noah Dobson, jehož ránu tečoval za záda Francouze ANDERS LEE. Asistence: Noah Dobson, Anthony Beauvillier .

    Jakub Ruč

    Góly a asistencie: 9. A. Lee (Dobson, Beauvillier), 52. A. Lee (Dobson, Pageau), 54. Palmieri (Pulock), 60. Nelson (A. Lee) – 15. Makar (Kadri, MacKinnon), 45. MacKinnon (Landeskog, Makar), 47. Compher (Newhook, L. O'Connor), 48. Makar (MacKinnon, Burakovsky), 49. D. Toews (Landeskog, Kadri)


    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pulock, Pelech, Dobson, Greene, Mayfield, Aho – Bailey (A), Nelson, Beauvillier – Palmieri, Pageau, Bellows – Wahlstrom, Parise, A. Lee (C) – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Tréner: Barry Trotz

    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar, D. Toews, Girard, J. Johnson, E. Johnson, R. Murray – Rantanen (A), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Kadri, Landeskog (C) – L. O'Connor, Compher, Newhook – Aube-Kubel, Jost, Helm.
    Tréner: Jared Bednar

    Rozhodca: Hebert, Dwyer – Knorr, Berg

    Diváci: 16378