Black Angels – Střešovice 6:9 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:6 (kon.) | Chodov – Vítkovice 4:6 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:6 (2:2, 1:1, 1:3) Stav série: 1:3
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 06.03.2022, 19:30 • SH Jižní Město (Praha) • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ • 4 • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Florbalisté Vítkovic zvládli vítězně i druhé venkovní utkání a po vítězství 6:4 budou mít na domácí půdě první mečbol k ukončení série s Chodovem. Hosté nepustili soupeře ani jednou do vedení, ten však vzdoroval statečně. Mužstvo z Prahy nejprve stáhlo dvoubrankové manko, aby následně dokázalo odpovědět na třetí i čtvrtý úder konkurenta. Rozhodující gól přišel až 28 vteřin před koncem základní hrací doby, kdy na 5:4 upravil Ondřej Vítovec. Do prázdné brány ještě pečetil vítězství favorita Adam Delong. Páté utkání, které se odehraje v Ostravě, je na programu 8. března v 18 hodin. (21:40:10)
     
    Nejlepší hráči zápasu: Lukáš Kafka – Rostislav Gattnar
     
    Střely na bránu: 19 – 23.
     
    Konec zápasu.
    59:52 Adam DELONG - 4:6
     
    59:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pečeť na vítkovické vítězství dává ADAM DELONG. Výbornou práci odvedl Vítovec. Ten nechal proběhnout Podhráského, načež nahrál před prázdnou bránu již zmíněnému spoluhráči, na něj čekal snadný úkol. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    59:32
    Oddechový čas pro domácí.
    59:32 Ondřej VÍTOVEC - 4:5
     
    59:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Těžká rána pro domácí, Vítkovice získávají vedení na svou stranu necelou půl minutu před koncem základní hrací doby! Švihem natáhl ke střele zprava ONDŘEJ VÍTOVEC a rána na zadní tyč byla dobrou volbou, Hodík na míček pravou rukou nedosáhl. Asistence: Marek Matejčík.
     
    59:12
    Do chodovské brány tvrdě narazil Jakub Hubálek. Levým ramenem ji povalil na překvapeného Hodíka, jehož tímto momentem klidně mohl rozhodit.
     
    58:40
    Nahrávka Marka Matejčíka na levou stranu měla oči! Rostislav Gattnar měl na florbalce pátý vítkovický gól, ale z první míček netrefil vůbec dobře.
     
    58:00
    Nahození do předbrankového prostoru vyprodukoval Ondřej Vošta. Lukáš Souček na okamžik ztratil balónek z dohledu, ale nemusel litovat, práci za něj odvedl Ondřej Vítovec.
     
    57:33
    Rozběhnutého Sidunova si před brankou všiml Jiří Besta. Zpozoroval jej ovšem také Michal Podhráský, který před protihráčem zažehnal bezprostřední nebezpečí.
     
    57:06
    Tom Ondrušek ukázal, že umí zahrát velmi dobře i směrem do defenzivy. Stáhl se společně se Šindlerem a čistě mu míček vypíchl ke spoluhráč Řezáčovi.
    56:19 Tomáš VÁVRA - 4:4
     
    56:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov vyrovnává, závěr základní hrací doby přináší velmi zajímavou zápletku! Od levého mantinelu střílel na zadní tyč Majer a Souček jeho pokus vyrazil jenom k TOMÁŠI VÁVROVI, který vystřelil z otočky a přes florbalku Vítovce poslal míček nad ležícího brankáře. Asistence: Petr Majer.
     
    55:55
    Rychlé nohy a šikovné ruce ukázal Martin Gattnar. Pravou stranou utekl přes dva protihráče, nahrávku naslepo před bránu zastavil bránící Řezáč.
     
    55:20
    Vyloučený Mikuláš Komárek je zpátky ve hře. Mužstvo z Prahy tak opět může střádat plány na vyrovnání, klidně i na případný obrat.
     
    54:45
    Domácí dobře brání. Odpočinout si dokonce může odběhnout bránící čtveřice, protože Daniel Maxa zvládl vyhodit až za bránu soupeře.
     
    54:16
    Jakub Hubálek ukázal výborný přehled ve hře, když přenesl zleva doprava na Matejčíka. Tomu střela z první nevyšla, trefil přesunujícího se brankáře.
     
    53:44
    Parádní blok Jiřího Bauera. Zaklekl proti tvrdé ráně Rostislava Gattnara, balóne se vzápětí vznesl vysoko do vzduchu a vyletěl mimo hřiště.
     
    53:19
    Komplikace pro domácí celek. Dvouminutový trest vyfasoval domácí útočník Mikuláš Komárek, když nedovoleně zabránil v pohybu Martinu Gattnarovi.
     
    52:50
    Adam Zubek si pěkně prohodil balónek mezi nohama Šimona Doubka. Následovala střela švihem od levého mantinelu na zadní tyč, Souček zakročil rukou.
     
    52:11
    Na útočný výlet se vydal Jiří Besta. Zvládl i od levého mantinelu zakončit, leč Karel Hodík na tento pokus velmi dobře viděl a hravě si s ním poradil.
     
    51:32
    Exekuci standardní situace na sebe vzal Jakub Hubálek. Vypálil pořádnou dělovku, ale čtyřčlennou hradbu těl neprostřelil, bolestivě míčkem schytal Maxa.
     
    51:28
    Volný úde pro Vítkovice. Ondřej Plíhal se provinil proti pravidlům těsně před vlastní brankou, kde vysekl florbalku z rukou Sidunovovi.
     
    50:53
    Parádní slalom ukázal Martin Gattnar. Ve finále se zachoval nesobecky a zprava nahrál pod sebe na Adama Zubeka, který z první přestřelil.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Vítkovice disponují těsným náskokem, o jejich vítězství ještě není jasno ani zdaleka.
     
    49:54
    V předbrankovém prostoru číhal Michal Podhráský. Kýženého nahození na bránu se ovšem nedočkal, naopak musel zabrat dozadu poté, co Šindler obral Ondruška.
     
    49:11
    Ondřej Vítovec naznačil střelu a výsledkem byl fakt, že přišel o balónek. Petr Majer v přečíslení selhal, přes Šebestu neprotlačil hrací předmět ke Komárkovi.
     
    48:30
    Vítkovice nechtějí nechat nic náhodě a pokračují v útočení. Martin Gattnar vyzval k souboji jeden na jednoho Tomáše Vávru, uspěl obránce.
    47:25 Rostislav GATTNAR - 3:4
     
    47:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita, Vítkovice vedou! ROSTISLAV GATTNAR si narazil s Hubálkem a vypálil k bližší tyči. Brankáři zkomplikoval situaci blokující Bauer, míček totiž nasměroval ještě více k tyčce. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    47:04
    Domácí brání oslabení na jedničku. Balónek pokryl Ondřej Vošta a dočkal se útočného faulu na svou osobu. Následuje pomalé střídání domácího mužstva,
     
    46:35
    Hubálka dělily od vedoucího gólu centimetry! Sběhl si blíže bráně a dostal ideální nahrávku do florbalky. Vypálil švihem a Hodíka zachránilo břevno.
     
    46:13
    Nechybělo moc, aby Tom Ondrušek skóroval ve vlastním oslabení. Po průniku levou stranu střílel k bližší tyči, Souček reagoval na poslední chvíli.
     
    45:42
    Premiérovou početní převahu si vyzkoušejí taktéž Vítkovice. Za sekání si odchází maximálně na dvě minuty odpočinout domácí zadák Tomáš Vávra.
     
    45:21
    Další nebezpečné zakončení vyprodukoval Rostislav Gattnar. Balónek vyletěl do vzduchu přes florbalku Vošty a dezorientovaný Hodík měl štěstí, že proletěl nad horní tyčkou.
     
    44:44
    K levému mantinelu dostal nabito Ondřej Sidunov. Podle očekávání přišla střela z první, jež mířilak bližší tyčce, tento prostor jen těsně minula.
     
    44:16
    Jakub Hubálek chtěl hrát dopředu, jenže neměl na koho. Proto jen přenesl hru na Ondřeje Vítovce, dnešní oslavenec pouze nahodil za bránu soupeře.
     
    43:50
    Levou stranou Matyáš Šindler oslovil Martina Gattnara. Ten kolem Slunečka naběhl až před bránu, nezvládl však míček zvednout přes pravou Hodíkovu nohu.
     
    43:11
    Po dobrém forčekinku třetí chodovské formace střílel zleva Martin Skřivánek. Ani jemu střela nesedla, Součka neprověřil.
     
    42:53
    Marek Matejčík tělem ostavil protihráče, načež z otočky vypálil od pravého mantinelu. Rána mu hrubě nevyšla, cílový prostor minul o několik metrů.
     
    42:15
    Z poloviny hřiště střílel Adam Delong. Karel Hodík na toto zakončení velmi dobře viděl, proto jej zastavil bez výraznějších problémů.
     
    41:50
    Tom Ondrušek si vyměnil míček s Mikulášem Komárkem a střílel přes dva protihráče. Jednoho z nich trefil, Chodov touto skutečností přišel o tlak.
     
    41:17
    Další střelu vyprodukoval Daniel Maxa. Dobrou práci odvedl Rostislav Gattnar, balónek zblokoval ještě před gólmanem Součkem.
     
    40:44
    S dlouhým pasem na svou osobu si Petr Majer poradil. Zkusil balónek trefit ze vzduchu, což se mu nepovedlo, promáchl naprázdno.
     
    40:10
    První vteřiny třetí třetiny jsou minulostí. Na konci té druhé měli až překvapivě výrazně navrch domácí, ti v podobném duchu určitě budou chtít pokračovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:55.
     
    Také po druhé dvacetiminutovce je stav vyrovnaný. Vítkovicím vrátil vedení pěknou individuální akcí Šimon Hatala, na jehož zásah odpověděl Tom Ondrušek, ten ve 30. minutě proměnil nařízené trestné střílení. Domácí forvard si nájezd zopakoval o osm minut později, ale napodruhé neuspěl, v klíčovou chvíli mu míček sjel z čepele florbalky.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 14 – 12.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Vysoký lob Petra Majera si zpracovával Tomáš Vávra. Zpracoval jej ovšem pouze do břicha Součka, který rychle zareagoval a míček sebral do pravé ruky.
     
    39:22
    Hru otočil Ondřej Sidunov. S jedním protihráčem poradil, leč ten druhý již byl nad jeho síly. Za záda Komárka se neprodral.
     
    38:48
    Z poměrně velké vzdálenosti zkusil štěstí rovněž Martin Řezáč. Jednalo se o nepovedené zakončení, jež prosvištělo o kus vedle Součkovy svatyně.
     
    38:27
    Chodov s blížícím se závěrem druhé třetiny má více ze hry. Radim Slunečko nahazoval od poloviny hřiště, míček proskákal těsně vedle pravé tyčky.
    37:16 Ondrušek druhé trestné střílení v gól nepřetavil
     
    37:16
    Napodruhé Tom Ondrušek neuspěl! Volil výrazně pomalejší provedení. V důležitý okamžik si všiml volného místečka u levé tyčky, jenže míček mu sjel z čepele, takže zakončit hodně nepřesně.
     
    37:16
    Adam Delong způsobil druhé trestné střílení v neprospěch svého týmu! Před brankou srazil k zemi Voštu a znovu jen smutně sledoval, jak rozhodčí kříží ruce.
     
    36:45
    Po ztrátě Šebesty vyrazili domácí ve třech do protiútok. Přes Bauera a Skřivánka se míček dostal k Doubkovi, ten mířil křižně vedle pravé tyče.
     
    36:00
    Martin Nehera nedal Tomáši Vávrovi ani metr volného prostoru. Očekával také nahrávku na osu hřiště, kterou nataženou florbalkou bez potíží vystihl.
     
    35:37
    O levého mantinelu tvrdě střílel Tom Ondrušek. Lukáš Souček si nebyl stoprocentně jistý, ale balónek udržel pod pravou nohou, počtvrté nekapituloval.
     
    35:05
    Hosté v plném počtu. S koncem Bestova trestu si na osu hřiště sběhl s balónkem Marek Matejčík, z bezprostřední blízkosti pálil do středu brány, tedy do gólmana.
     
    34:50
    příliš agresivní byl v předbrankovém prostoru Eremiáš. Nakonec jeho snahu ukončil hvizdem rozhodčí, ten mu odpískal právě postavení v brankovišti.
     
    34:07
    Do zakončení se tlačil Daniel Eremiáš. Šel však proti početní převaze a jeden z beků, Šimon Hatala, jeho pokus obětavě zblokoval.
     
    33:45
    Hosté brání bez větších problémů. Dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodili do bezpečí, zpoza vlastní brány začíná Majer.
     
    33:03
    První přesilovou hru si zahraje Chodov. Proti pravidlům hrál Jiří Besta, který za sebe nešikovně dal florbalku, tou trefil do obličeje jednoho z protihráčů.
     
    32:41
    Na vlastní pěst zkusil štěstí Radim Slunečko. Všiml si, že obrana Vítkovic je poměrně rozestoupená, ale rychle se k sobě vrátila a soka skřípla do kleští.
     
    32:13
    Na obvyklém místě u mantinelu číhal Petr Majer. Nevystřelil z první, balónek zpracovával. To byla možná chyba, protože k němu sběhl Delong a jeho střelu vyrazil.
     
    31:40
    Martin Řezáč chtěl hrát dopředu, jenže neměl na koho. Nakonec zvolil Toma Onduška, střelec zatím posledního gólu nevyzrál na dobře pozičně postaveného Neheru.
     
    31:22
    Na hřišti se potkávají třetí formace. Skřivánek se vydal napadat hodně vysoko, ale obránce těžký moment zvládl, vyhodil do bezpečí po levém mantinelu.
     
    30:53
    Vyrovnávací gól hru rozhýbal. Marek Švajný zkusil po levé lajně utéct Radima Slunečka, který si pomohl tělem a soupeře odstavil čistým způsobem.
     
    30:11
    Nechybělo moc, aby se domácí poprvé v utkání dostali do vedení. Ondřej Vošta střílel pod břevno, Lukáš Souček předvedl výborný zákrok helmou.
    29:37 Tom ONDRUŠEK - 3:3
     
    29:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je to gól! TOM ONDRUŠEK nevymýšlel nic složitého a forhendem vypálil k levé tyči. Součka tímto řešením viditelně zaskočil, gólman reagoval příliš pozdě.
     
    29:37
    Uvidíme trestné střílení! Adam Delong ve velké šanci vysekl florbalku Eremiášovi a rozhodčí zkřížil ruce nad hlavou. Exekuce se chopí Tom Ondrušek.
     
    28:55
    Vysoko napřáhl florbalku Matyáš Šindler. Vyprodukoval pořádnou dělovku, jenže nebylo mu to nic platné, balónku dal totiž kromě razance i moc velkou výšku.
     
    28:23
    Lukáš Souček udržuje těsný jednobrankový náskok Vítkovic. Pravou nohou si poradil s pokusem Ondruška, stejnou částí těla zvládl pokrýt i dorážku Vošty.
     
    27:42
    Vysoké nahození zachytil Lukáš Souček. Hodil jej na florbalku volného Martina Gattnara, jemuž nevyšla klička na střed proti Řezáčovi.
     
    27:29
    Petr Majer zabojoval a odměnou mu je míček pro Chodov. Martin Nehera pod jho tlakem neriskoval a odpálil hrací předmět mimo hřiště.
     
    26:55
    Opět sledujeme konstruktivní rozehrávku Vítkovic. Jan Šebesta nahazoval na bránu, jenže míček nikdo netečoval. Takže snadný zákrok pro gólmana.
     
    26:10
    Moc nechybělo, aby domácí vystartovali do přečíslení dvou na jednoho. Tomáš Vávra vša na míček nedosáhl, takže mohl hrát Jan Slaběňák.
     
    25:41
    Po celou dobu měl zvednutou hlavu Ondřej Sidunov. Když viděl, že nemá komu nahrát, tak vypálil od mantinelu, Hodík si připsal zákrok z kategorie jednodušších.
     
    25:04
    Rostislav Gattnar chtěl ke vstřelenému gólu přidat i asistenci. Nahodil do míst, ke očekával Matejčíka, ten ze vzduchu vysoko přestřelil.
     
    24:43
    Chodov ukazuje, že útočit nezapomněl. Levou stranou zahrozil Martin Skřivánek, s křižným projektilem si Lukáš Souček věděl rady.
     
    24:29
    Vítkovice hrají honě trpělivě. Zničehonic zkusil proháčkovat až před bránu Martin Gattnar, stopku mu vystavil poslední bránící Daniel Maxa.
     
    23:56
    Sám proti dvěma si Ondřej Vítovec poradil na jedničku. Před míček si vložil tělo a počkal si na faul, jehož se dočkal od Ondřeje Plíhala.
     
    23:25
    Znovu to byl Matějčík, jenž si našel balónek. Kličku k mantinelu vyřadil ze hry Komárka, pod tlakem Vošty jen nahodil za bránu soupeře.
     
    22:46
    Velké zrychlení ukázal Marek Matejčík. Utekl svému osobnímu strážci, jenže přitom ztratil kontrolu nad míčkem, který nechal za zády.
    21:59 Šimon HATALA - 2:3
     
    21:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou znovu o krok napřed! Po pravé straně se jako vítr prohnal mezi dvěma protihráči ŠIMON HATALA. S ledovým klidem zvládl i zakončení, zacílil neomylně do pravé šibenice. Asistence: Marek Bräuer.
     
    21:49
    Daniel Maxa zkusil skákavou nahrávku na Radima Slunečka. Ten si hravě poradil s nelehkým zpracováním, vzápětí vypálil švihem nepřesně.
     
    21:16
    Z poloviny hřiště chtěl střílet Jiří Besta. Sám byl ale překvapený, když zjistil, že promáchl naprázdno. Hrají znovu domácí.
     
    20:43
    Zaútočili i domácí. Adam Delong přišel o balónek a byl to Tom Ondrušek, kdo ani nadvakrát nevyzrál na připraveného Součka.
     
    20:11
    Nechybělo moc, aby Vítkovice vstřelily bleskový gól krátce po zahájení druhého dějství. Matyáš Šindler mířil jen těsně nad břevno.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:12.
     
    První třetina zápasu mezi Chodovem a Vítkovicemi přinesla po dvou gólech na každé straně. Lépe začali hosté, kteří se zásluhou tref Rostislava Gattnara a Jiřího Besty ujali dvoubrankového vedení, ale hráči Chodova se vzepjali a brankami Lukáše Kafky a Petra Majera vrátili stav do vyrovnané podoby. Závěr úvodního dějství zase patřil týmu ze severu Moravy, ale ten se třetího gólu zatím nedočkal.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 5 – 8.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Útočný faul odpískán Tomu Ondruškovi. Rozhodnutí arbitra se hodně diví, ale jeho výrok nezměnil. Musel sklopit uši a vrátit se vypomoci defenzivě.
     
    19:28
    Domácí po ztrátě soupeře vyrazili do protiútoku, který nedopadl slavně, přenesení hry Řezáče na Voštu totiž vystihl pozorný Matyáš Šindler.
     
    18:43
    Nejprve Mikuláš Komárek udržel na zádech Bestu, aby po mantinelu zkusil oslovit Maxu. S tímto řešením počítal Marek Švajný a míček odpálil do bezpečí.
     
    18:12
    Tom Ondrušek neváhal a střílel. Dvoučlenný obranný blok ovšem nepropálil, šiplavou ránu schytal do stehna Martin Gattnar.
     
    17:39
    Další volný úder pro Chodov, a to o poznání z nadějnější pozice poté, co Martin Nehera nešikovně sekl přes florbalku Voštu.
     
    17:10
    S těžkým zpracováním si Martin Řezáč poradil na jedničku. Kolem sebe měl dva protihráče, s nimiž si poradil, mezi nimi nahrál spoluhráči Komárkovi.
     
    16:41
    Při napadání fauloval Matyáš Šindler. Rozhodnutí se ani příliš nedivil, byl si vědom, že Doubka osekával opravdu dost dlouho.
     
    16:07
    Dozadu sběhl spoluhráčům vypomoci Tom Ondrušek. Spíše však uškodil, protože sebral balónek před spoluhráčem Plíhalem a ještě špatně nahrál.
    15:13 Petr MAJER - 2:2
     
    15:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! PETR MAJER si na levé straně vyměnil balónek s Eremiášem. Neotálel a střílel forhendem do protějšího horního růžku, Součkovi balónek proletěl do sítě nad levým ramenem. Asistence: Daniel Eremiáš.
     
    14:59
    Marek Bräuer příkladně zabojoval do defenzivy. Zachytil pohyb Ondřeje Plíhala, jehož tvrdou střelu poslal příliš vysoko nad cílový prostor.
     
    14:15
    Poměrně dost je v dosavadním průběhu Ondřej Sidunov. Tento útočník střílel zleva mezi nohy brankáře Hodíka, ten je včas srazil k sobě.
     
    13:51
    Zpoza vlastní brány vyběhl Šimon Hatala. Poměrně brzy se tam ale vrátil, a to z důvodu tlaku od vysoko napadajícího Vošty.
     
    13:17
    Dokonce přes dva protihráče střílel Michal Podhráský. V důležitý okamžik mu ovšem sjel míček z čepele florbalky, takže Souček zasahovat nemusel.
     
    12:44
    Hráče v bílých dresech kontaktní gól viditelně nakopl. Přes obránce střílel Tomáš Vávra, mířil jenom o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
    11:30 Lukáš KAFKA - 1:2
     
    11:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    První kariérní bod v play-off si může odškrtnout LUKÁŠ KAFKA! Po přihrávce od Skřivánka potáhl míček po levém mantinelu, aby ve finále vypálil na zadní tyč, Souček nezvládl hrací předmět udržet před brankovou čárou. Asistence: Martin Skřivánek.
     
    10:40
    Balónek si vyměnili Rostislav Gattnar s Matyášem Šindlerem. Střílel první jmenovaný zleva na zadní tyč, na Hodíka nyní recept nenašel.
     
    10:21
    Šebesta si pod tlakem hravě poradil. Počkal si na doplnění od spoluhráčů, aby následně nahodil za bránu soupeře a odběhl vystřídat.
     
    09:44
    Na druhou stanu obdržel nahrávku do běhu Mikuláš Komárek. Ještě ve sprintu střílel zápěstím na zadní tyč, bránu o pár čísel minul.
     
    09:20
    Florbalisté ve světle zelených dresech kombinují kolem poloviny hřiště. Ondřej Sidunov střílel na teč, Martin Nehera balónek netrefil.
     
    08:46
    Majer měl hodně volného prostoru na levé straně. Poslal přihrávku doprava na Eremiáše, jehož i navzdory pádu zblokoval Štěpán Kaleta.
     
    08:31
    Volnou cestu měl před sebou Ondřej Sidunov. Zakončení ovšem něco chybělo, navíc Martin Řezáč natáhl florbalku a pokus soka zblokoval nad břevno.
     
    07:55
    Rozhodčí Formánek přerušil hru, protože Matyáš Šindler zahrál vysokou holí. Hrát budou domácí, zřejmě zkusí štěstí konstruktivně.
     
    07:36
    Po levé strany postupoval sám na brankáře Jiří Besta. Zkoušel střelu na zadní tyč pod rukou gólmana, Hodík ji včas srazil k tělu.
     
    06:58
    Brejk vítkovických florbalistů nastartoval Adam Palčinský. V klíčovou chvíli ovšem ztratil stabilitu, načež skončil v bráně soupeře sám.
     
    06:19
    Adam Delong naznačil nahrávku, aby následně vystřelil z poměrně velkého úhlu. Karel Hodík tentokráte v pozoru, balónek udržel v pravé ruce.
     
    05:42
    Další útok Vítkovic skončil těsně za polovinou. Jan Šebesta vyzval k souboji jeden na jednoho Tomáše Vávru, ten soupeře obral čistým způsobem.
    04:48 Jiří BESTA - 0:2
     
    04:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JIŘÍ BESTA forhendem poslal míček do brankoviště, kde se s ním vůbec nevypořádal domácí gólman Karel Hodík, když si jej ve snaze chytit do ruky hodil za záda. Bez asistence.
     
    04:23
    Z velké dálky mířil na bránu pro změnu Mikuláš Komárek. I v tomto případě mohl zůstat Souček klidným, práci za něj odvedl Nehera.
     
    03:55
    Kousek za polovinou hřiště střílel Daniel Maxa. Kýženého vyrovnání se nedočkal, balón poslal o velký kus nad hostující svatyni.
     
    03:22
    Velký pozor si dal při rozehrávce Štěpán Kaleta. Nakonec volil pas na Sidunova, jehož vzápětí čistým způsobem odstavil Doubek.
     
    02:47
    Petr Majer se dokázal obtočit kolem Delonga, načež pálil z lehké otočky na zadní, levou tyč. Lukáš Souček měl situaci pod kontrolou a zasáhl levou rukou.
     
    02:13
    Šebesta oslovil před bránou úplně volného Bräuera. Tomu teč stříleného pasu nevyšlo, míček nasměroval vedle brány domácího gólmana.
     
    01:30
    Chodov chtěl okamžitě odpovědět. Tomáš Vávra nahrál Radimu Slunečkovi, který vypálil švihem, cílový prostor o kus minul.
    00:41 Rostislav GATTNAR - 0:1
     
    00:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skvělý start favorizovaného celku, ten se dostává do vedení už v první minutě! Matejčík nahrál do chumlu před brankou a doufal, že najde spoluhráče. Delong promáchl naprázdno, ale nemusel smutnit, protože balónku se zmocnil ROSTISLAV GATTNAR, jenž vypálil těsně nad zemí nechytatelně k levé tyčce. Asistence: Marek Matejčík.
     
    00:10
    Čtvrté utkání mezi Chodovem a Vítkovicemi odstartovalo! Favoritem jsou hosté, nicméně domácí už ukázali, že i oni rozhodně nejsou bez šance na vítězství.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Šimůnek) – Maxa, Doubek, Slunečko, T. Vávra, J. Bauer, Horký, Podhráský – Komárek, Plíhal, Vošta, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Kafka, Eremiáš, Majer, Balatka.
    Trenér: David Podhráský

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Jan Šebesta, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Vítovec, Kaleta – M. Gattnar, Sidunov, R. Gattnar, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Slaběñák, Matejčík, Besta.
    Trenér: Pavel Brus

    Rozhodčí: Furmánek, Šolc.
     
    Průběh série:

    Favorizované Vítkovice v prvním domácím utkání zaváhali, když proti Chodovu padli poměrně jasně 3:7. Náladu si spravili hned následující den, soupeři vrátili porážku, po velkém dramatu slavili první vítězství 5:4 po nájezdech. Třetí utkání bylo zatím nejjednoznačnější, Vítkovice v hale Chodova vyhrály pětigólovým rozdílem 7:2.
     
    1. SC TEMPISH Vítkovice

    1. SC TEMPISH Vítkovice, tým, který určitě pomýšlí na zisk mistrovského titulu. Prakticky po celou dobu základní části předváděl výborné výkony a odměnou mu bylo třetí místo, když zaostali jen o šest bodů za Střešovicemi, ještě o bod více pak nasbírala Mladá Boleslav. Při vybírání týmů do čtvrtfinále tedy Vítkovice logicky přišly na řadu jako třetí, bez většího překvapení volily Chodov.
     
    FAT PIPE Florbal Chodov

    Florbalisté Chodova patří k tomu lepšímu, co česká florbalová liga nabízí. To ostatně potvrdil v základní části, v níž dlouho usiloval i o čtvrtou příčku, ale nakonec neuspěl se musel se spokojit s šestou pozicí, když těsně zaostal za pražskými týmy Bohemians a Spartou. Do play-off tak čekali, kdo si j vybere a byly to právě Vítkovice.
     
    Všem fanynkám a fanouškům florbalu přeju krásný nedělní podvečer. Vítám vás při sledování čtvrtfinále play-off Livesport Superligy florbalu, u 4. zápasu mezi Chodovem a Vítkovicemi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 12. Kafka (Skřivánek), 16. Majer (Eremiáš), 30. Ondrušek (t.s.), 57. T. Vávra (Majer) – 1. R. Gattnar (Matejčík), 5. Besta, 22. Hatala (Bräuer), 48. R. Gattnar (Hubálek), 60. Vítovec (Matejčík), 60. Delong (Vítovec)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Šimůnek) – Maxa, Doubek, Slunečko, T. Vávra, J. Bauer, Horký, Podhráský – Komárek, Plíhal, Vošta, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Kafka, Eremiáš, Majer, Balatka.
    Tréner: David Podhráský

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Jan Šebesta, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Vítovec, Kaleta – M. Gattnar, Sidunov, R. Gattnar, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Slaběñák, Matejčík, Besta.
    Tréner: Pavel Brus

    Rozhodca: Furmánek, Šolc

    Diváci: 125
    Chodov 1 4 Vítkovice
    #1 Sobota 26.02.2022 • 17:00
    Vítkovice - Chodov 3:7
    #2 Nedeľa 27.02.2022 • 17:00
    Vítkovice - Chodov 5:4 po s.n. (2:1)
    #3 Sobota 05.03.2022 • 19:00
    Chodov - Vítkovice 2:7
    #4 Nedeľa 06.03.2022 • 19:30
    Chodov - Vítkovice 4:6
    #5 Utorok 08.03.2022 • 18:00
    Vítkovice - Chodov 4:3 po s.n. (7:6)