Mertensová – Kvitová 1:0; 1:2; 0-0 (skreč) | Linette – Krejčíková 0:2 (kon.)
Rusová – Martincová 0:2 (kon.)
koniec
Rusová
Rusová (LL)
0
2 4  
Tereza Martincová
Tereza Martincová
2
6 6  
cz Utorok 22.02.2022, 15:10 • Grandstand 3, Dauhá (QAT) • WTA Dauha - Qatar TotalEnergies Open 2024 (tvrdý povrch) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tereza Martincová poprvé v letošní sezóně vyhrála dvě utkání za sebou, a to rovnou na tisícovce v Dauhá! Po Svitolinové si poradila i s Arantxou Rusovou, Nizozemku porazila po setech 6:2 a 6:4.

    Zápas se od prvních minut vyvíjel jasným směrem. Tereza Martincová měla ve všech ohledech výrazně navrch a zdálo se, že ji nic nemůže rozhodit. Nicméně za stavu 6:2 a 5:0 se její soupeřka pod dojmem, že zřejmě nemá co ztratit, zvedla a přeci jen se postarala o drama, když získala čtyři gemy v řadě a rázem byla soupeřce na dostřel. Sedmadvacetiletá rodačka v Praze ovšem třetí servis v řadě neprohrála, vybojovala si dva mečboly a proměnila hned ten první.

    V osmifinále se Tereza Martincová utká s Tunisankou Ons Džabúrovou, ta si v rámci druhého kola poradila ve třech setech s Aljaksandrou Sasnovičovou. (16:34:54)
     
    Konec zápasu
    0:2; 4:6 - Tereza Martincová
     
    4:6
    Je konec! Tereza Martincová drama nepřipustila a náskok 5:0 si celý sebrat nenechala. Při druhém mečbolu byla ona tou, která útočila, Rusová střetnutí uzavřela chybným bekhendem.
     
    15-40
    První Rusová odvrátila s velkou jistotou. Po returnu získala tlak na svou stranu, ten přetavila ve fiftýn vítězným forhendem po pravé lajně.
     
    0-40
    Tak teď už to snad vyjde! Sedmadvacetiletá rodačka z Prahy opět útočila, nicméně soupeřka bojovala statečně. Ve finále se však sama Nizozemka vyhodila, když vyprodukovala příliš dlouhý slajz. Tři mečboly.
     
    0-30
    Forhendová přestřelka pro Martincovou. Bylo vidět, že Nizozemka má za cíl hlavně držet míček ve hře, přesto nakonec vymezený prostor přestřelila.
     
    0-15
    Po servisu ven z dvorce následoval bekhend na opačnou stranu. Ten ještě Rusová vybrala, ale dostala do stejného prostoru ránu z forhendu sokyně, načež vrátila balónek do pásky.
     
    4:5
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    4:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:1; 4:5 - Arantxa Rusová
     
    4:5
    Arantxa Rusová pořádně kouše! Zásluhou nevynucené chyby soupeřky z bekhendu snižuje na 4:5 a na returnu se může pokusit o parádní návrat do utkání, jemuž věřil málokdo.
     
    40-30
    Mečbol zatím neuvidíme, Nizozemka vybojovala gembol. Využila nepovedeného slajzu sokyně k nechytatelnému bekhendu po pravé lajně.
     
    30-30
    Přímý bod po podání ven z kurtu.
     
    15-30
    Vzápětí vyprodukovala Češka kvalitní forhendový return, ten chybu neměl. Rusová musela poodstoupit, přesto hrála v záklonu a do zámezí.
     
    15-15
    Tereza Martincová tlačila, ale ve finále výměny přitlačila až příliš, Forhendový úder poslala o pár čísel za základní čáru.
     
    0-15
    Ale sedmadvacetiletá rodačka z Prahy to v ruce pořád má, o tom žádný. V nečekaný moment vypálila forhend po pravé čáře, Rusová zůstala nehnutě stát.
    0:1; 3:5 - Arantxa Rusová
     
    3:5
    Laxní přístup k voleji u sítě by ještě českou tenistku mohl hodně mrzet! Rusová zabojovala a vrátila se do výměny, aby ji nakonec sama zakončila fantastickým bekhendem po levé lajně namířeného ideálně do růžku. Další brejk je minulostí, Nizozemka rázem ztrácí už jen dva gemy.
     
    40-30
    Brejkbol pro Rusovou! Martincová hrála forhend brzy po odskoku, což se projevilo na kvalitě, balónek vyletěl daleko za základní čáru.
     
    30-30
    Dokonce přichází srovnání. Rodačka z Delftu čtyři údery výborně oběhala, aby pak vypálila bekhend na tělo protihráčky, jež slajzem nepřehodila síť.
     
    15-30
    Je sympatické, že Nizozemka bojuje i navzdory faktu, že to za stavu 2:6, 0:5 nevypadalo z jejího pohledu vůbec dobře. I teď se ještě snaží utkání prodloužit, skóre v gemu snižuje zásluhou nečistě trefeného forhendu soupeřky.
     
    0-30
    Skvěle! Arantxa Rusová zahrála povedený forhend do levého rohu, nicméně Tereza Martincová u míčky byla včas a v plném běhu vykouzlila nechytatelný forhend po pravé lajně.
     
    0-15
    Bekhendový return Rusové skončil v deblovém koridoru.
     
    2:5
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    2:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:1; 2:5 - Arantxa Rusová
     
    2:5
    S velkým přehledem Rusová potvrdila brejk, čistou hrou. S velkým přehledem využila hned první příležitost, a sice vítězným forhendem po levé čáře.
     
    40-0
    Nyní si Martincová s returnem poradila, ale hned musela reagovat na povedený bekhend protihráčky po pravé lajně. V záklonu zahrála míček ještě před pásku.
     
    30-0
    Bekhendový return skončil v síti.
     
    15-0
    Eso ven z dvorce.
    0:1; 1:5 - Arantxa Rusová
     
    1:5
    A dočkala se. Nizozemka si počkala na chybu sokyně, jež přišla z forhendové strany do sítě. Kanára tedy dnes s velkou pravděpodobnstí neuvidíme.
     
    40-15
    Arantxa Rusová nechce utržit kanára, to je logické. Zřejmě už ani sama nevěří v obrat, ale po parádním bekhendu po pravé čáře má dva brejkboly a usiluje o získání alespoň čestného gemu.
     
    30-15
    Česká tenistka se opět vydala k síti, kde tentokráte neuspěla. Křižný bekhendový prohoz Rusové byl kvalitní, Martincová na dlouhou ruku hrála do sítě.
     
    15-15
    Rozhodovaly centimetry. Tereza Martincová viděla volný prostor v pravém růžku. Možná až zbytečně tlačila na pilu, balónek těsně zapadl do zámezí.
     
    0-15
    Sedmadvacetiletá rodačka z Prahy nezadržitelně směřuje za vítězstvím. Po parádním forhendu po pravé lajně šla na síť, kde zvládla bekhend, načež křižný prohoz soupeřky pustila do autu.
     
    0:5
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:1; 0:5 - Tereza Martincová
     
    0:5
    Tereza Martincová bude podávat nejen na vítězství v utkání, ale i na završení kanára. Její protihráčka si servisem připravila dobrou pozici, ale dnes není v dobrém rozpoložení, což dokázala následným příliš dlouhým forhendem.
     
    30-40
    Brejkbol skutečně přichází. Arantxa Rusová chtěla zpomalit hru vysokým bekhendem na základní čáru, leč míček dopadl těsně za ni.
     
    30-30
    V prvním setu kanár nevyšel, ve druhém setu stále hrozí. Tereza Martincová zabojuje o další brejkbol, nyní využila nečistě trefeného bekhendu sokyně.
     
    30-15
    Forhendový return doletěl do zámezí.
     
    15-15
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    0-15
    Bylo zřejmé, že chce Rusová zahrát bekhend do levého rohu a naběhnout k síti. K tomu ovšem vůbec nedošlo, zasáhla totiž síť.
    0:1; 0:4 - Tereza Martincová
     
    0:4
    S mírnými problémy, ale přece Tereza Martincová potvrdila brejk, vede 4:0 a má skvěle nakročeno k postupu do osmifinále. Po krátkém forhendu sokyně musela na síť, kde nadvakrát prolomila soupeřčinu defenzivu.
     
    40-A
    Odvážný útok Rusové skončil nezdarem. Hrála brzy po odskoku forhend do levé poloviny dvorce, míček dopadl o kousek vedle boční lajny.
     
    40-40
    Shoda. Kratší bekhendový return na Martincovou platil, Češka s nataženou ruku nasměrovala slajz do deblového koridoru.
     
    30-40
    Brejkbolu se však rodačka z Delftu zatím nedočkala. V závěru delší výměny šla do pokleku, ani tak nezvládla bekhendem balónek udržet ve hře.
     
    30-30
    Vzápětí se na Nizozemku usmálo štěstí, když další z jejich bekhendových returnů nechytatelně posunula na polovinu sokyně páska.
     
    15-30
    To se povedlo. Arantxa Rusová vsadila vše na jednu kartu a dělový forhendový return posadila milimetrově přesně do levého růžku.
     
    0-30
    Bekhendový return dopadl těsně za pásku. Česká tenistka se touto skutečností nenechala rozhodit, naopak zachovala ledový klid a forhendem zasáhla volnou pravou polovinu.
     
    0-15
    Nečistě trefený bekhendový return znamená přímý bod a fiftýn pro Martincovou.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:1; 0:3 - Tereza Martincová
     
    0:3
    Nicméně druhou příležitost si pražská rodačka ujít nenechala a získala na svou stranu výhodu dalšího brejku. Její konkurentka nasměrovala bekhend za základní čáru, zlostí pak ještě praštila do míčku dávno po oznámení verdiktu.
     
    15-40
    První Arantxa Rusová odvrátila bez respektu. Aktivity využila k náběhu na síť, kde bekhendem nezaváhala, Martincová neměla žádnou šanci.
     
    0-40
    Premiérová dvojchyba Nizozemky přináší Češce další tři brejkboly.
     
    0-30
    Na konto pražské rodačky směřuje další fiftýn. Znovu to byla Rusová, která byla mírně aktivnější tenistkou, ale stejně jako před chvílí ve finále přestřelila bekhendem.
     
    0-15
    Bekhendová výměna pro českou tenistku. Arantxa Rusová chtěla přejít do útoku, jenže dala míčku moc velkou razanci, poslala jej za základní čáru.
    0:1; 0:2 - Tereza Martincová
     
    0:2
    Tereza Martincová se na dnešní utkání vyspala skvěle. Po výborném podání a vyšším returnu protihráčky zkontrolovala její pohyb a vypálila nechytatelný forhend po pravé lajně.
     
    0-40
    Výměny sledujeme parádní, jenže to není Rusové nic platné, když v nich z 90% procent tahá za kratší konec provazu. Stejně jako v tomto případě, kdy nedosáhla na soupeřčin křižný bekhend.
     
    0-30
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    0-15
    Když česká tenistka chybuje, tak jen výjimečně. To se opět potvrdilo, když se skvěle ubránila, aby nakonec Rusová přestřelila bekhendem.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:1; 0:1 - Tereza Martincová
     
    0:1
    Neodvrátila ani jeden. Tereza Martincová získala tlak na svou stranu a prakticky si se soupeřkou dělala, co chtěla. Skvěle zvládla i závěr celé výměny, kdy forhendem kros na levou stranu zaznamenala vítězný úder.
     
    15-40
    Jednatřicetiletá Nizozemka vyprodukovala další nevynucenou chybu, tentokráte z bekhendové strany. A bude tedy čelit dvěma brejkbolům.
     
    15-30
    Arantxa Rusová bránila srdnatě. Pak přišel moment, kdy mohla přejít do ofenzivy a ten právě nezvládla, forhend nezvládla poslat přes síť.
     
    15-15
    To je škoda. Sedmadvacetiletá rodačka z Prahy opět dominovala, ale přesnou ruku neudržela, křižný forhend nasměrovala do pásky.
     
    0-15
    Tereza Martincová si dokonale rozběhala soupeřku. Arantxa Rusová bojovala jako lvice, ale běh za závěrečným forhendem sokyně po pravé lajně si rozmyslela.
     
    0:0
    Začíná druhý set.
    0:1; 2:6 - Tereza Martincová
     
    2:6
    První set je minulostí! Ani čtvrtý return nebyl ideální. Tereza Martincová si počkala na odskok míčku a pak z levé strany vyslala dělový forhend kros, na který Rusová neměla šanci dosáhnout.
     
    0-40
    A do třetice pokažený return. Česká tenistka disponuje třemi setboly!
     
    0-30
    Druhý přímý bod v řadě, return Rusové tentokráte vyletěl daleko za základní čáru.
     
    0-15
    Přímý bod po podání ven z kurtu.
     
    2:5
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    2:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 2:5 - Arantxa Rusová
     
    2:5
    Další výborný servis, po němž Arantxa Rusová naběhla k síti. V jasné pozici nezaváhala a forhendem napálila míček mimo dosah protihráčky.
     
    40-0
    Bekhendový return nepřeletěl přes pásku.
     
    30-0
    Další povedený útok Rusové. Po podání ven z dvorce hrála bekhend na opačnou stranu, Martincová s nataženou rukou vrátila balónek pod pásku.
     
    15-0
    Vysoký forhendový return potrestala nizozemská tenistka bez servítek. Míček si nechala skočit a vypálila nechytatelný forhend do levého rohu.
    0:0; 1:5 - Tereza Martincová
     
    1:5
    Čistá hra, sedmadvacetiletá rodačka z Prahy je jediný gem od zisku úvodního dějství. Rusová sáhla pod tlakem ke slajzu, ten skončil v síti.
     
    0-40
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    0-30
    Byť útočila Arantxa Rusová, tak bod bere její soupeřka. Nizozemka v závěru přitlačila na pilu až příliš a riskantní bekhend nasměrovala vedle levé lajny.
     
    0-15
    Velké štěstí nyní stálo při Tereze Martincové. Tak tak dosáhla na perfektní křižný bekhendový return protihráčky a s přispěním pásky sama zahrála nechytatelný bekhend.
     
    1:4
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    1:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 1:4 - Arantxa Rusová
     
    1:4
    Arantxa Rusová zažehnala hrozbu kanára, snižuje na 1:4. V dlouhé výměně zkusila Martincová změnit rytmus slajzovaným úderem, jenže míček se vykroutil mimo vymezené území.
     
    40-30
    Tereza Martincová bojuje o každý míček, pátý gem ještě nezabalila. V nečekaný okamžik zahrála povedený forhend po pravé lajně, konkurentka tečovala míček jen rámem rakety.
     
    40-15
    Výborné podání ven z dvorce doplněné o bekhend na opačnou stranu. Češka ještě míček stihla a vrátila jej, následně jí ovšem Nizozemka zahrála bekhendem do protipohybu.
     
    30-15
    Do třetice se zadařilo a hned je z toho fiftýn. Po bekhendu musela hrát Arantxa Rusová forhend brzy po odskoku, kurt minula o značný kus.
     
    30-0
    Ani další return nedokázala Martincová vměstnat do kurtu.
     
    15-0
    Přímý bod po servisu ven z dvorce.
     
    0:4
    Výborně. Tereza Martincová sice ztratila vedení 40:0, dokonce musela odvracet brejkbol, ale v klíčovou chvíli zabrala a třemi výbornými prvními servisy zase otočila gem ve svůj prospěch. Potvrdila i druhý brejk a udělala další důležitý rok směrem k zisku první sady.
     
    40-A
    Bekhendový return zastavila páska.
     
    40-40
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    A-40
    Kratším forhendovým returnem si Nizozemka chytře přitáhla protihráčku k síti. Následně odhadla její forhendový útok a forhendem do pravého rohu ji prohodila. Brejkbol.
     
    40-40
    A dokonce budeme sledovat shodu! V doposud nejdelší výměně zápasu udržela přesnější ruku a pevnější nervy Rusová, Martincová nasměrovala forhend do území pro čtyřhru.
     
    30-40
    Ze tří gembolů zbyl rázem jediný. Nizozemka opět vyprodukovala velmi kvalitní return, po němž Češka odpálila balónek za základní lajnu.
     
    15-40
    Ale jednatřicetiletá rodačka z Delftu má své kvality, o tom není pochyb. Právě teď je ukázala, když vykouzlila parádní bekhendový return po lajně. Soupeřka na něj nenašla odpověď.
     
    0-40
    Po křižném forhendu Martincové musela jít Rusová do mírného pokleku. Tato skutečnost ji rozhodila, bekhendem opět nepřepálila síť.
     
    0-30
    Přímý bod po servisu na téčko.
     
    0-15
    Trápení nizozemské tenistky pokračuje. Dostala se z defenzivy, jenže pak nezvládla útočný forhend, míček poslala do středu sítě.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 0:3 - Tereza Martincová
     
    0:3
    Arantxa Rusová odservírovala dva gemy a nezískala v nich ani jeden fiftýn. Tlačila na sokyni, ale v závěru snahu přehnala a základní čáru výrazně přepálila.
     
    0-40
    Ne, Rusové se vůbec nedaří. Další až nečekaně laciná chyba, když u sítě jen nastavila raketu na vítězný volej, aby k překvapení všech míček nepřeletěl pásku.
     
    0-30
    Hodně zbytečná chyba hráčky na podání. Ta si postupně vytvářela větší a větší tlak, až nakonec v jasné pozici napálila forhend odrazem o pásku do autu.
     
    0-15
    Česká tenistka v začátku zápasu dominuje. Opět tahala v delší přestřelce za pomyslný delší konec provazu, Rusová přestřelila bekhendem.
    0:0; 0:2 - Tereza Martincová
     
    0:2
    Forhendový return Rusové zpomalila páska. Tereza Martincová se musela přiblížit pásce a poradila si na výbornou, forhend po pravé lajně proměnila ve vítězný. Brejk potvrzen.
     
    15-40
    Tenistka z Nizozemska byla ve výměně lehce aktivnější tenistkou, leč to byla ona, kdo jako první chybovala. Bekhend skončil v síti.
     
    15-30
    Forhendový return vyletěl za základní čáru.
     
    15-15
    Nizozemka se na sebe hodně zlobí. Při forhendu měla otevřenou prakticky celou levou polovinu dvorce, přesto hrála do sítě.
     
    15-0
    Na příjmu už se Arantxa Rusová prvního fiftýnu v utkání dočkala. Ukázala, že také umí zaútočit, na bekhend hraný kousek od sítě Martincová přesnou odpověď nenašla.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
    0:0; 0:1 - Tereza Martincová
     
    0:1
    Tereza Martincová zapisuje hned na úvod čistou hru na příjmu. Opět vsadila na riziko a odvážný forhend poslala těsně k základní čáře, sokyně odpověděla úderem pod pásku.
     
    0-40
    Forhendovou přestřelku uzavřela jednatřicetiletá Nizozemka úderem za základní čáru. Bude tak čelit třem brejkbolům!
     
    0-30
    A další parádní úder sedmadvacetileté rodačky z Prahy. Tentokráte vypálila nechytatelnou ránu po pravé čáře z forhendu, Rusová opět jen bezmocně stála.
     
    0-15
    Parádní vstup Terezy Martincové do utkání. Opřela se do bekhendového returnu, míček umístila nechytatelně do pravého růžku.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Los vyhrála Arantxa Rusová a zvolila si servis.
     
    Vzájemné zápasy

    Jediné vzájemné střetnutí se datuje do roku 2014. Tehdy Tereza Martincová svedla s Arantxou Rusovou boj o účast v hlavní fázi turnaje ve švédském Bastadu, na antuce Češka zvítězila po setech 6:1 a 6:2.
     
    Tereza Martincová (42. v žebříčku WTA), podobně jako Rusová, plnila v 1. kole turnaje v Dauhá roli outsiderky. Proti Elině Svitolinové se však vytáhla a počtvrté v životě zdolala hráčku elitní dvacítky, světovou patnáctku vyřadila po setech 6:7, 7:5 a 7:6.

    Sedmadvacetiletá rodačka z Prahy zahájila sezónu ve francouzském Melbourne, v generálce na první grandslam vypadla na turnaji Summer Set 1 hned v prvním kole s Konjuhovou. V Adelaide nakoukla alespoň do kola druhého, po vítězství nad Jastremskou následovala porážka s Madison Keysovou. Na samotném Australian Open se Martincová dostala rovněž do 2. kola. Nejprve porazila Davisovou, načež padla ve dvou setech s Giorgiovou. Po třítýdenní pauze zkusila uspět v ruském Petrohradu, ve čtvrtfinále skončila na raketě Rumunku Beguové.
     
    Arantxa Rusová na turnaji v hlavním městě Kataru původně vůbec neměla startovat. Nezvládla totiž kvalifikaci, v níž po vítězství nad Baraovou Irinaovou prohrála v jejím druhém kole se Švýcarkou Voegeleovou. Díky pár odhlášením nasazených hráček se ovšem do soutěže dostala jako lucky looser, tedy šťastná poražená. A šanci chytila za pačesy, v 1. kole se postarala o překvapení v podobě vítězství 7:6 a 6:4 nad Veronikou Kudermětovou, na níž možná dolehla únava z Dubaje, kde došla až do finále. Rusová se letos nejdále probojovala na turnaji kategorie ITF ve francouzském Grenoblu, ve čtvrtfinále nezvládla dvě zkrácené hry proti Anně Blinkovové.
     
    Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné úterní odpoledne. Vítám vás při sledování turnaje WTA v Dauhá, u zápasu 2. kola mezi Arantxou Rusovou a Terezou Martincovou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert

    čas zápasu: 1:09

    2. set: 0:41

    Rusová Martincová
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    24 37 58 30
    najdlhšia séria získaných bodov
    8 8 11 10
    Setboly
    0 0 3 2
    Mečboly
    0 0 2 2
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:15 0:23 0:29 0:18
    Esá **
    1 1 0 0
    Dvojchyby **
    1 1 0 0
    udržané podania
    2 / 5
    40 %
    4 / 9
    44 %
    7 / 9
    78 %
    3 / 5
    60 %
    Odvrátené brejboly
    1 / 4
    25 %
    1 / 6
    17 %
    1 / 3
    33 %
    0 / 2
    0 %
    body pri vlastnom podaní
    12 / 26
    46 %
    20 / 44
    45 %
    34 / 51
    67 %
    16 / 28
    57 %
    body po 1. podaní *
    20 / 31
    65 %
    28 / 42
    67 %
    body po 2. podaní *
    0 / 13
    0 %
    6 / 9
    67 %
    úspešnosť 1. podania *
    70 %
    82 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    2 / 2
    100 %
    2 / 3
    67 %
    5 / 6
    83 %
    3 / 4
    75 %
    body pri súperovom podaní
    12 / 28
    43 %
    17 / 51
    33 %
    24 / 44
    55 %
    14 / 26
    54 %
    body po príjme 1, podania *
    14 / 42
    33 %
    11 / 31
    35 %
    body po príjme 2. podania *
    3 / 9
    33 %
    12 / 13
    92 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Rusová
    Štát: Holandsko
    Dátum narodenia: 13.12.1990
    Vek: 33 rokov
    Držanie: lavák
    Výška: 180 cm
    Hmotnosť: 65 kg
    Nasadený: LL

    Tereza Martincová
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 24.10.1994
    Vek: 29 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 177 cm
    Marija Cicaková (CRO)