B. Bystrica – Nitra 3:4 (kon.) | Košice – Poprad 6:0 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 6:2 (kon.)
Spišská N. Ves – Michalovce 1:3 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:4 (2:3 po s.n.) | Zvolen – Prešov 4:1 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:2 (2:0, 3:2, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Nedeľa 20.02.2022, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:11
    Trenčín dal gól!
    Tretí domáci útok predviedol dobrú kombináciu, Honzek prenechal puk Tyborovi a ten potom výbornou prihrávkou našiel Valacha medzi kruhmi a MAREK VALACH z prvej presne trafil.
    Asistencie: Radoslav Tybor, Samuel Honzek.
     
    36:32
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci neuspeli v kombinácii pred bránkou súpera a ten z brejku trestal. Pri akcii 3 na 2 sa síce Býkom zamotal puk na modrej, ale rozhodca rozpažil že ofsajd nie je, ROBERT JACKSON potom spomedzi kruhov spoza beka vystrelil a puk prešiel Valentovi do bránky.
    Asistencia: Kristian Afanasjev
     
    32:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    Čo viselo vo vzduchu dlhšie, teraz prišlo. Jackson sa dobre zorientoval na pravom kruhu, prihral medzi kruhy voľnému CHRISTOPHEROVI LANGKOWOVI a ten prekonal pohotovou strelou Valenta. Asistencie: Robert Jackson, Christian Bull
     
    24:17
    Trenčín dal gól!
    Náhradný brankár hostí si ešte nestihol siahnuť na puk a loví ho zo siete. Mahbod získal puk v útočnom pásme, posunul ho pred bránu Berishovi a ten ešte vylepšil pozíciu pre RADKA DUDU, ktorý zakončoval do odkrytej brány.
    Asistencie: Aaron Berisha, Samson Mahbod.
     
    23:41
    Trenčín dal gól!
    SAMSON MAHBOD dostal prihrávku na pravý kruh spoza bránky a z prvej vypálil, puk prešiel Bakalovi do bránky.
    Asistencie: Patrick Kudla, Aaron Berisha
     
    21:13
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku, dlhšie kombinovala v pásme súpera, potom prenechal Minárik na ľavom kruhu puk AARONOVI BERISHOVI a ten presnou ranou do vinkla strelil svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Jakub Minárik, Samson Mahbod
     
    09:56
    Trenčín dal gól!
    Obranca MARTIN NEMČÍK zachytil na modrej riskantné vyhodenie hostí a dostal sa k dobrej strele spomedzi kruhov, jeho pokus ešte Bakala vyrazil pred seba, no sám Nemčík uspel v dorážke.
     
    04:56
    Trenčín dal gól!
    Presilovku o dvoch hráčov domáci zahrali dobre, Kudla poslal strieľanú prihrávku pred bránkovisko, kde AARON BERISHA nechytateľne zmenil smer puku.
    Asistencie: Patrick Kudla

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 5. Berisha (Kudla), 10. Nemčík, 22. Berisha (Minárik, Mahbod), 24. Mahbod (Kudla, Berisha), 25. Duda (Berisha, Mahbod), 42. Valach (Tybor, Honzek) – 33. Langkow (Jackson, Bull), 37. Jackson (Afanasjev)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Martin Chovan, Kudla, Martiška, Starosta, Lemcke, Nemčîk, J.Urban, Žiak – Berisha, Mahbod, Duda – J.Minárik, Sojčík, Bezúch – Tybor, M.Valach, Honzek – D.Hudec, J.Švec, Krajčovič
    Tréner: Tero Lehterä

    HC MIKRON Nové Zámky: Bakala (od 24.Lackovič) – Hatala, Bull, Knižka, L.Kozák, Michal Roman, Holenda, Ligas – Afanasjev, Šiška, Jackson – Števuliak, Langkow, Klempa – P.Šišovský, Barto, Alholm – Mišiak, Fetkovič, Ondrušek – F.Tóth
    Tréner: Gergely Majoross

    Rozhodca: Orolín, Goga – Kacej, Hercog