Fínsko – Tím ROV 2:1 (kon.)
koniec
Fínsko
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Ruský olympijský výber
Nedeľa 20.02.2022, 05:10 • National Indoor Stadium Peking • Olympijské Hry - muži • Finále
Partner:
    40:31 Hannes Björninen (FIN) - 2:1
     
    40:31
    Fínsko dalo gól!
    Rozprávkový vstup Suomi do záverečného dejstva. Prvý bekhend Björninena Rusi odvrátili, ale hneď na to sa vyznamenal Anttila a HANNES BJÖRNINEN to tečoval do siete Fedotova. Asistencie: Marko Anttila a Atte Ohtamaa.
    23:28 Ville Pokka (FIN) - 1:1
     
    23:28
    Fínsko dalo gól!
    O tomto by sa veľmi nedalo hovoriť o nejakej gólovej strele. Napokon je puk hlboko za Fedotovom. VILLE POKKA vystrelil a Saku Mäenalanen sa nedal prehliadnuť, keď vytvoril clonu. Asistencie: Hannes Björninen a Atte Ohtamaa.
    07:17 Michail Grigorenko (ROV) - 0:1
     
    07:17
    Olympijskí športovci z Ruska práve vsietili gól!
    Prvý veľký a dôležitý finálový krok Rusov. Fíni ponúkli MICHAILOVI GRIGORENKO enormne veľa času, ktorý si to premiešal, vošiel do pravého kruhu a nechytateľne zakončil. Asistencie: Nikita Nesterov a Nikita Gusev.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 24. Pokka (Björninen, Ohtamaa), 41. Björninen (M. Anttila, Ohtamaa) – 8. Grigorenko (Nesterov, N. Gusev)


    Fínsko: Säteri (Olkinuora) – Hietanen, M. Lehtonen, Vatanen, Lindbohm, Kemiläinen, Friman, Pokka, Ohtamaa (A) – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – Pakarinen, V. Filppula (C), H. Pesonen – L. Komarov, Joonas Nättinen, M. Aaltonen – M. Anttila (A), Björninen, Mäenalanen.
    Tréner: Jukka Jalonen.

    Ruský olympijský výber: Ivan Fedotov (T. Biljalov) – Nesterov, Nikišin, Jelesin, J. Jakovlev (A), Vojnov, S. Tělegin, Šaripzjanov – Semionov, Šipačov (C), Čibisov – Gricjuk, Tkačov, N. Gusev – D. Voronkov, P. Karnauchov, Slepyšev – Grigorenko, Andronov (A), S. Plotnikov – Kajumov.
    Tréner: Alexej Žamnov.

    Rozhodca: Björk, Bruggeman – Hancock, McCrank.